Viikko kirppisvaatteissa: asu viisi

Missä olet Laura?

 

 

 

 

Tänä vuonna olen tehnyt henkilökohtaisen läpimurron: olen oppinut pukeutumaan kokomustaan.

Elin vuosia ajatellen, että vaatekaapissani pitää olla potkua ja persoonaa, ja että kyseiset speksit ovat saavutettavissa leikkauksilla, kuoseilla ja leikkisyydellä. Ja ennen kaikkea väreillä. Mitä enemmän, sitä enemmän.

Olen seissyt sovituskopeissa päälläni peplumia, räikeää marikuosia ja pastellia. Olen katsonut karvahattu päässäni peiliin ja miettinyt että ei helvetti. Olen kysynyt itseltäni viisituhatta kertaa miksi, laittanut vaatteet takaisin henkariin ja kävellyt ulos. Nimittäin se, että muut näyttävät uhkeilta peplum-helmoissaan, ei poista sitä faktaa että itse näytän tulppaaniksi pukeutuneelta alakoululaiselta. Ja se on ihan ok.

Tänä vuonna heitinkin huit hait kaikelle pitämiselle ja täytymiselle. Sillä eihän minun pidä, kuulu tai täydy. Ei elämässä, ei pukeutumisessa. Tästä yksinkertaisesta oivalluksesta lähtien myös vaatekaappini on muuttunut astetta yksivärisemmäksi, ja monin verroin omemmaksi.

Takki n. 30 €, farkut 8 €, laukku 5 €, paita 4 €, liivi 9 €, huivi saatu. Jalassa väärät kengät, jotka huomasin vetäneeni jalkaan vasta kun bussi kaarsi pysäkille.

 

Laura

 

 

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeita kirppisasuja sulla!

Laura T.
Missä olet Laura?

Kaunis kiitos!

Pax
Liikehdintää

Apua, mun piti kommentoida vasta kun olen lukenut sun kaikki tekstit läpi. Sairaspäivän viihdettä, tai ei viihdettä, monesti tärkeää ja painavaa asiaa, sanoja joita haluaisin lainata, niin tarkkoja huomioita, että olen ihan äimänä.

Mutta myös mahtavia purskahduksia nauruun, sun lakoninen huumori uppoaa muhun varsinkin tänään hyvin, kun keikun tuolla kyyneleiden ja epätoivon rajoilla tän oloni kanssa. Vessapaperirullalle repesin ja nyt tuolle tulppaanille.

Tämä siis välikiitos, palataan myöhemmin!

Laura T.
Missä olet Laura?

Tämä oli ihana kommentti, ihan tosi piristävä. Kiitos Pax, sanasi menivät suoraan sydämeen. Niin, ja terkkuja toiselta sairastuvalta!

Pax
Liikehdintää

Toivottavasti olet saanut vaivoiksesi jotain vähän "kevyempää" kuin tämän inhottavan kesäflunssan, joka toisilla on kestänyt kaksikin viikkoa, tai yli. Huomenna tulee itsellä viikko täyteen ja olen jo ihan plääh. Paranemisia taudista riippumatta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.