**Yöpaikka saatu blogin kautta

Missä olet Laura?

 

Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan rajalla, peltojen ja metsien keskellä istuu kaksi naista ja kissa. Pimeän laskiessa päälakien yläpuolelle levittyy vahakankaan lailla tähtitaivas ja tienoo nukkuu.

Linnut lentävät keskipäivän murretussa valossa. Syksy on tulossa. Väreistä sen tietää.

Aurinko maalaa lattiaan kolmioita, olohuoneessa soi lauluja joiden sanoissa on tolkkua. Kaksi naista istuu vastakkain ja kirjoittaa. Hiljaisuuden rikkoo Kerkko Koskinen Kollektiivi:

 

Kirjoita blogia
Jaa sitä pokkana
Vastaanota tuotteita
Kehu niitä blogissa
Laita väleihin kuvia
Yksityiskohdista
Viltti tuolilla
Vesilasi portailla
Varpaat pöydällä
Mieti mitä järkeä
Ole tyytyväinen nuorena
Ja sitten odota, odota, odota

 

Huoneen täyttää spontaani naurunremakka - olen juuri tuntia aiemmin seissyt keittiön tuolilla kuvaamassa aamiaishetkeämme.

 

 

Puolen vuorokauden aikana on itketty, naurettu, kiroiltu ja puhuttu päällekkäin (syvimmät pahoitteluni). Niin siinä helposti käy kun ihminen löytää kaltaisensa.

Olen Minna Mänttärin luona. Naisen, jolla on vahvat mielipiteet ja jumalainen lauluääni. (Sekä hämmentävän samanlainen karkki- ja musiikkimaku.)

Saavuin tänne eilen, enkä tiedä vielä milloin palaan. Kivutessani illalla jälleen yhteen uuteen sänkyyn, tajusin viettäneeni menneen kuukauden aikana verrattain paljon aikaa muiden nurkissa, ja mikä hauskinta: jokainen majapaikan tarjoaja on tullut elämääni blogin kautta. Uskon murtaneeni myytin, jonka mukaan blogimaailman yhteisöllisyys on vain suuri jaettu illuusio. Kyllä tämä varsin konkreettiselta tuntuu.

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Pax
Liikehdintää

Iso sydän.

Laura T.
Missä olet Laura?

Jättisydän!

Helmi K
sivulauseita

Hyvä te.

Ps. HALUAN TUON MUKIN.

Laura T.
Missä olet Laura?

Mukin somessa saavuttaneen suuren suosion vuoksi olemme ottaneet selvää asioista. Tulos: mukia saa Urban Outfittersin nettikaupasta. Olemme myös miettineet jälleenmyyntiyrityksen perustamista.

Kiitos tiedosta! Menen mukikauppaan.

Raato
Whine ei lopu

Miksi ja miten en ole koskaan aiemmin kuullut Kerkko Koskinen Kollektiivista?! Noh, nyt minulla on jotain taas, mitä kuunnella läpi loppukesän päivien ja öiden, kunnes osaan kaikki sanat ulkoa, enkä enää hapuile laulaessani mukana. Kiitos, ihana. Tälläkään kerralla ei pettänyt lähteä ihan oma-aloitteisesti hakemaan ohimennen mainittua bändiä kuultavaksi. Teitä on muutamia, joiden musiikkimakuun selvästi voi luottaa milloin tahansa. <3

Laura T.
Missä olet Laura?

Minäkään en ollut paneutunut kyseiseen yhtyeeseen sen syvällisemmin, joten on Minnaa kiittäminen että sain tarrattua kiinni kollektiiviin. On se vaan hyvä. Kivaa että sääkin tykkäät!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Hästäg sydän.

Laura T.
Missä olet Laura?

#blessed

Helmi K
sivulauseita

Koska blogi.

Mia K.
Voi taivas

Ihanat te ♡♡

Laura T.
Missä olet Laura?

Ihana Mia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.