Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.

Kommentit

yks mies vaan (Ei varmistettu)
Positiivista, että edes yksi nainen maailmassa on käsittänyt ettei elämä ole tarkoitettu pelkäämään omaa kroppaa vaan nautittavaksi. Näytät kuvissa hyvältä =)
Laura T.
Missä olet Laura?
Toivotaan, että yhä useampi meistä tajuaisi saman. Kiitos!
Uikki h. Ento (Ei varmistettu)
Aivan , aivan ,kirjoittajan tavalla elämiseen ja olemiseen kun pystyisi suhtautumaan olisi elo monin tavoin `sukkeampaa" (tuo edellä mainittu tarkoittaa sileää,tasaista,lienee Kainuun murretta) Mutta ,yksi ajatelma (?) johon itse luotan; joskus on vaikeampaa kuin aina !
Laura T.
Missä olet Laura?
Eikä se elämä aina niin sukkeaa olekaan, vaikka kuinka yrittäisi suhtautua lunkisti!
Liiit
Suuri kiitos antamastasi inspiraatiosta! ;)
Laura T.
Missä olet Laura?
Ole hyvä, mahtavaa että aloitit!
Nurkkaruusu Niina (Ei varmistettu)
Voi Laura, omaat aivan mahtavan oivaltavan kirjoitustyyli, se tempaa mukaansa ja vie mennessään.
Laura T.
Missä olet Laura?
Suuri kiitos. Kiva kuulla että viihdyt!
Roosis (Ei varmistettu)
Heippa ! En ole ikinä kirjoittanut/kommentoinut yhteenkään blogiin. Nyt oli kuitenkin aivan pakko. Linkki akne -kirjoitukseesi löytyi fb-etusivultani ja se sattui silmääni, koska akne on päättänyt tehdä paluumuuton minunkin naamaani ja olen asian kanssa tuskaillut paljon, oi liian paljon. KIITOS ihanasta kirjoituksesta, se oli samaan aikaan rohkaiseva, lohduttava ja silmiä avaava. Päädyin selailemaan myös muita kirjoituksiasi, ja huomasin nopealla silmäykselläkin blogisi poikkeavan nykypäivän tyypillisimmistä. Missä olet Laura ? -blogissa on aito henki. Taidan pyörtää blogienlukemattomuuspäätökseni ja ottaa tästä uuden seurattavakseni ! Kaikkea hyvää sinulle :---)
Laura T.
Missä olet Laura?
Heippa Roosis ja kiitos kauniista sanoistasi. Tällaiset saavat aina ihon kananlihalle. Hyvä että löysit kirjoituksen, kunpa olisin itsekin aikaisemmin tajunnut että homman nimi nyt vaan on se, että tämä on minun kohtaloni ja se hyväksyttäköön. Ikinä en ole tuominnut ketään aknekasvoista, joten miksi a. kukaan tuomitsisi minut tai b. miksi tuskailisin itseni kanssa? Ei kannata, niin paljon tärkeämpiä ajatuksia on ajateltavana. Blogimaailmassa palstoja on yhtä paljon kuin kirjoittajia. Mahtavaa että olet täällä, toivottavasti saat jatkossakin toivoa, tsemppiä ja lohtua. Ihanaa alkavaa talvea sinulle.
Nelli K (Ei varmistettu)
Hei. Kiva ja hauska blogi sinulla! Tykkäsin varsinkin Hämeenkatu-postauksesta. Miten voin seurata blogiasi? Olen aloittelija ja vielä vähän kömpelö näissä piireissä :) Oma blogini löytyy täältä (jos saan hieman mainostaa) : http://www.kohtikauniimpaaelamaa.blogspot.com
Laura T.
Missä olet Laura?
Moikka Nelli! Kiva kun jätit viestiä! Blogia voit seurata tällä hetkellä ainakin Bloglovinin, Facebookin ja Instagramin kautta. Löydät linkit blogini sivupalkista. Ja jos et ole vielä rekisteröitynyt Lilyn käyttäjäksi, suosittelen lämpimästi. Rekisteröityneenä käyttäjänä pystyt klikkailemaan lilyläisiä blogeja seurantalistallesi, ja kirjautuessasi sisään saat aina ilmoituksen uusista postauksista. Eikä maksa mittään! Kävin kurkkaamassa blogisi. Hyvältä näyttää, siitä se lähtee!
uikkihento (Ei varmistettu)
Mää sattuneista syistä niiiin ton allekirjoitan ! tiätenki, JOS vois vaikka jutskailla v u o r o t e l l e n..
Laura T.
Missä olet Laura?
Hahhahaa! Arvatenkin! Vuorottelu on niin yliarvostettua.
WandaP (Ei varmistettu)
Hei Laura, olen lukenut blogiasi noin vuoden päivät (mikäli lyhentyneeseen muistiini on luottaminen), ja haluaisin nyt sanoa sinulle yhden asian. Tiedäthän sen sanonnan, että yksi ihminen ei voi muuttaa koko maailmaa, mutta voit muuttaa yhden ihmisen koko maailman? Sinun blogisi on tehnyt minun maailmastani paremman paikan. Kiitos siitä. :)
Laura T.
Missä olet Laura?
Voi Wanda. Kiitos. Tämä kommentti meni suoraan sydämeen. Huh, wau.