Ladataan...

Seurasin taannoin Jodelissa ketjua jossa sinkkunaisilta kysyttiin mikä kiehtoo miehessä. Ensimmäinen vastaus oli luonnollisesti 20 cm kyrpä, joka nauratti ja sai aika monta hyväksyvää upvotea. Tottahan toki tuo on aivan hurmaava mielikuva ja ainakin omissa päiväunissani ahkerasti vieraillut kriteeri. Mutta koko totuudeksi tuosta ei ole. Itse asiassa, voisin vaikka vannoa että sentit ovat naisilta sen verran hakusessa, että jos joku penisgallup tehtäisiin niin suurin osa saattaisi väittää omalta partnerilta löytyvän lahkeesta jotain 15-20 cm väliltä vaikka totuus olisi lähellä 13,1 cm keskiarvoa. Koska ketään ei oikeasti kiinnosta.

 

Itse en ole koskaan yhtään penistä elämässäni mitannut ja olen pysynyt tasapainoisena naisena elämäni läpi. Olen myös ollut toivottoman ihastunut ihmiseen jonka jatkeena on keskivertoa pienempi penis sekä ihmiseen jonka penis tuntui aivan liian suurelta. Molemmissa kykenimme hyvin tasapainoiseen kanssakäymiseen sekä makuuhuoneessa että sen ulkopuolella. 

 

Sen sijaan Jodel-otanta ja elämäni naispiirin otanta on preferenssikirjavuudessaan kamalan yksipuolinen. Yksittäisiä ulkonäkökriteereitä löytyy mielin määrin ihmisestä riippuen. Toinen tykkää nuoresta ja toinen vanhasta, toinen haluaa laihan ja pitkäraajaisen, kun taas toisen unelmissa on lyhyt ja leveä, tai mitä tahansa sieltä välistä. Kyllä te tiedätte.

Nämä kolme kriteeriä kuitenkin toistuvat aina:

 

1. Itsevarmuus

Harva haluaa vierelleen säikyn toverin, joka löytää vaaran tuntua kaikkialta. Lähtökohtaisesti tuntuu, että nainen haluaa ihmisen olevan perusvarma tapaus. Osaa käydä itse asioilla, soittaa sähköyhtiöön ja mennä ulkomailla apteekkiin kun tyttöystävä on paikallisen vatsataudin kourissa. Harmittavan usein itsevarmuus ja pituus tuntuvat menevän miehillä sekaisin, sillä oletetaan että olemalla pelkästään fyysisesti korkea voidaan houkuttaa elämäänsä tyttöystävä. Monet lyhyet miehet ovat niin sinut itsensä kanssa, että ansaitsisivat itsestään huokuvan varmuuden takia niin sanotusti kahlata pillumehussa. Luultavasti kahlaavatkin.

 

2. Intohimo

Tämä saattaa joskus mennä sekaisin sen kanssa että pitäisi ehtiä ja tehdä kaikkea mahdollista. On aivan eri asia riippuliitää, kiipeillä, matkustaa maailman ympäri, ratsastaa alligaattorilla ja painia karhujen kanssa kuin olla todella kiinnostunut ihan vaan yhdestä tai kahdesta asiasta. Todella moni poikaystävää etsivä nainen esimerkiksi swaippaa Tinderissä miehen vasemmalle koska kokee että toinen suorittaa aivan helvetisti elämää eteenpäin ja etsii jatkuvasti uutta huumaa. Toki on hienoa olla aktiivinen, mutta syvällä sisimmässämme olemme kaikki aivan pohjattoman tylsiä tapauksia, emmekä ehkä kaipaa ainaista muistutusta siitä että olisi hetkiä tartuttavana, vuoria valloitettavana ja laskuvarjohyppyjä hypättävänä.

Itse ihastun monesti miehessä kykyyn keskittyä johonkin pieneen asiaan uskomattomalla intohimolla. Oma keskittymiskykyni on parhaimmillaan 10-vuotiaan luokkaa, joten vastakohtien viehättäessä en tiedä mitään seksikkäämpää kuin piirtopöydän, puutyön, pienoismallien tai tilastolaskennan ylle kyyristynyt kyttyräselkäinen mies joka haroo välillä hiuksiaan. Likaisimmissa haaveissani keskeytän tuon pikkutarkan toiminnan liihottamalla paikalle paljastavassa asussa. On sanomattakin selvää että tämän hiljaisen puurtajan jakamaton huomio keskittyy sen jälkeen vain minuun. Mutta that’s just me. Joku haluaa intohimoisen alligaattoripainijan ja sekin on ihan ok. Ilmeisesti poikaystävämarkkinoilla kovaa valuuttaa on ihminen, jolla on yksinkertaisesti aikaa olla myös poikaystävä, mutta ajankäyttöpiirakasta löytyy muitakin osioita.

 

3. Huumorintaju

Uskoisin että tällä tarkoitetaan myös jollain tapaa älyä. Toki hikisillä kämmenillä päräytetty pieruääni oikeassa paikassa oikeaan aikaan on aina klassikko, mutta usein huumori liitetään älykkyyteen, tilannetajuun ja jopa yleissivistykseen. Huumorintajuinen ihminen on usein myös itseironinen ja keskustelukykyinen. En usko että ihan kukaan haluaa itselleen hovinarria viihdyttäjäksi, useimmat tuntemani naiset haluavat jakaa huumorintajun, eli haluavat naurattaa ja tulla nauratetuiksi. Uskon myös itse tuhatprosenttisesti siihen että täydessä naurussa ihmisen silmät ovat suurimmaksi osaksi kiinni, joten ulkonäöllä ei siinä vaiheessa ole paskan vertaa merkitystä. 

 

Muita mainittuja jotka eivät valitettavasti mahtuneet listalle:

Ystävällisyys, empaattisuus, kunnianhimo (huom ei ole pakko olla menestyspröystäilijä, kunhan on tavoitteita), rentous, rauhallisuus ja oma auto. Niin se vaan on, että yksikään näistä ei ole ulkonäkökriteeri. Autoasiasta saa olla montaa mieltä. 

Share

Ladataan...

Otin ohjat omiin käsiini, nielin ylpeyteni ja kysyin että kiinnostaisiko tulla olemaan silleen. Lämmittelin siis tietoisesti sen jo elottomaksi julistetun fuckbuddy-viritelmän. Epävarmuus asian suhteen oli huima, tajusin vasta kellon lähestyessä h-hetkeä että helvetti, en ole edes suudellut tätä tyyppiä

 

Tämä koko kuvio on hämmentänyt minua kiitettävästi. Kävimme pari kertaa ulkona ja meillä oli ihan kivaa. Jonkin verran yhteisiä asioita ja ei liikaa hiljaisia hetkiä. Pidin miestä komeana, hän on jäntevä, hyvältä tuoksuva, leveästi hymyilevä ja itsevarma. Elämä kunnossa ja arvot kohdillaan. Nauraa vitseilleni, mutta ei itse vitsaile ihan niin paljon. Vaikuttaa ajoittain kiinnostuneelta ja ajoittain siltä että olisi mieluummin murustelemassa lasinsirpaleita ruokaansa kuin kanssani treffeillä. Harrastaa välillä sitä omalle sukupolvelleen tyypillistä "kevyttä vittuiluflirttiä". Muistaa kuitenkin kaikki kalenterijuhlat kellontarkkuudella ja toivottelee treffien välillä hyvää-milloin-mitäkin. Kaiken kaikkiaan kunnollinen mies, mutta jotain outoa hänessä on. En huomannut palavani halusta kertoa hänelle pieniä arkipäivän asioita, mutta huomasin jättäytyväni välillä pari askelta taaemmas jotta voisin huomaamatta katsella pakaroita ja tuijotella kävelytyyliä. 

 

Iltaisin en miettinyt että toivottaisipa toinen hyvää yötä, vaan mietin mitenköhän hän suutelee, ottaako samalla kiinni kasvoista vai liu’uttaako käden suoraan vyötäröltä alaspäin. Toisten treffien jälkeen istuimme hänen autossaan. Halusin suudella, mutta en osannut yhtään sanoa mikä tunne hänellä oli. Vierekkäin oleminen teki tilanteen tunnustelusta vaikeaa, enkä halunnut mitään pientä pusua vaan kunnon suuteloa. Tein kuten kuka tahansa oman elämänsä voimanainen ja lähdin pois, pusuitta. 

 

Ymmärrettävästi mies oli sitä mieltä ettei tässä ehkä ole sitä kuuluisaa kipinää. Tämä oli mielestäni väärä mielipide, koska olin päiväunissani jo häpäissyt hänet herraties miten päin. Onnistuin kuitenkin ujuttamaan ilmoille mahdollisuuden testata olisiko kuitenkin sitä kipinää ilman sen vakavampaa treffailua ja mies suostui. Ilmeisesti hänkin on niin helppo nakki että ajatus pienestä seksuaalissävytteisestä iloittelusta saa unohtamaan sen kipinän puutteen.

 

Kipinää lähdettiin lyömään sitten pienten vastoinkäymisten jälkeen viime viikonloppuna. Hoidin ensisuudelman alta pois jo eteisessä ja kerroin mitä on tarjolla. Päätin että on parempi laittaa itsensä hieman likoon, kuin katsella taas kuinka irtaudun ruumiista, istun sohvan kauimmaiseen nurkkaan ja alan systemaattisesti sabotoida näitä harvinaisia ja hauraita seksitreffejä. Tämä oli ihan käypä ratkaisu. Mies suuteli ihan hyvin. Asteikolla tulitikusta ilotulituksiin, sanoisin että ponteva liekki, ujo roihu jopa. Suudellessaan ujutti toisen käden hiuksiin ja laski toisen käden vyötärölle. 

 

Loppu oli onnellinen ja seksikemia tuntui toimivan. Itselleni parasta antia oli kuitenkin jälkipuinti. Lojuimme tunteja sängyssä, kaivauduin ihan lähellä, tutkin toisen rintakehää ja hauiksia, puhaltelin, kikattelin ja kiusoittelin. Pyysin kertomaan tarinoita, opin toisesta aivan uusia asioita ja tunsin hetken aikaa juuri sen tunteen joka muodostuu kahden tuntemattoman ihmisen jakaessa jotain henkilökohtaista. Tätä olin kaivannut: ihmistä johon en tule ihastumaan mutta joka kiehtoo ja viehättää sopivasti että voin leikkiä haltioitunutta hetken verran. 

 

Hätistin miehen pois menojeni tieltä ja jatkoin iltaani itsevarmuutta hehkuen. Sovimme että otamme uusiksi pian.

 

Ja se pitää sittenkin paikkansa että kun tulee, niin tulee ovista ja ikkunoista. Pyörähdin vielä yhdessä toisessakin sängyssä saman viikonlopun aikana, mutta sen haluan vielä pitää itselläni. Sanotaanko vain, että maanantai ei tuntunut tänään kovinkaan pahalta. 

Share

Ladataan...

No en saatana tiedä.

Muistan pariskunnan puolikkaana ollessani suhtautuneeni oudosti seksiin. Seksi kiinnosti, voi luoja miten se kiinnostikin, mutta ei niin usein oman kumppanin kanssa. Meillä oli ollut omat makuuhuonedraamamme, jotka olisivat hyvin luultavasti ratkenneet pelkällä puhumisella, mutta se tuntui siinä tilanteessa vihoviimeiseltä ratkaisulta. Seksistä tuli yhteinen taakka josta kipuilimme, mutta samalla siitä tuli taianomainen utopia joka varmasti olisi parempaa jonkun uuden kanssa. 

Muistan odottaneeni viikonloppuja kun toinen lähti matkoille. Vihdoinkin voin vaan pyöriä makkarissa ja olkkarissa ja keittiössä käsi housuissa ja ilakoida itsekseni. Kaipasin todella paljon “minä-aikaa” parisuhteessa ollessani ja olen melko varma, että säännöllinen itsetyydytys olisi piristänyt myös yhteistä seksielämää. 

En koskaan pettänyt, koska rakastin toista niin paljon loppuun saakka etten halunnut hänelle mitään pahaa maailmassa. Toisen sydämen särkeminen oli se viimeinen niitti joka piti erossa hyväksyä, tuntui että helpompaa olisi ollut olla yhdessä ettei toinen olisi joutunut käsittelemään eroa. Pidän entistä kumppaniani edelleen todella komeana ja hyvänä ihmisenä. Eron jälkeinen säätäminen osoitti että seksikin alkoi maistua, kun se ei enää ollut niin itsestäänselvyys. 

Olen jopa hieman yllättynyt siitä, että kaipaan niin paljon seksiä toisen ihmisen kanssa. Odotin sinkkuelämää innolla, koska oman käden loputon onni odotti aivan nurkan takana. Ehkä olin mielessäni kuvitellut että voin sinkkuna valita haluanko olla soolona vai duona kun kyrpää alkaa tulvia ikkunoista ja postiluukuista, kunhan vain ilmoitan maailmalle että täällä olisi otettavaa. Eipä alkanut.

En tiedä siis yhtään, mitä nykypäivänä pitää tehdä että saa seksiä. Urbaani legenda kertoo että naisena riittäisi kun sen vaan ilmoittaisi. En kuitenkaan vielä ole ihan siinä vaiheessa että mikä tahansa kelpaisi. “Sun pitää vaan laittaa ittes likoon!” on aika yleinen neuvo jota kuulee. En tiedä yhtään mitä se tarkoittaa. Ajatus siitä että lähtisin jonnekin (baariin? kirjastoon? mihin? apua.) notkumaan rintavako hyllyen ja mennääks panee -lainin kanssa lähestymään ihmisiä saa oksennuksen kurkkuun. 

En tiedä mikä on oikea hetki keskustelussa ottaa esille, että olisin kiinnostunut olemaan alasti kanssasi. Olen huomannut että siinä en ole ajoituksen mestari, teen sen joko liian aikaisin ja olen hullu, tai säästelen sitä liian myöhäiselle ja olen jo unohdettu. Tuntuu että olen jotenkin niin lukossa uusien ihmisten kanssa, että osaan vain viihdyttää, mutta lähentymiseen tarvitsisin myös toisen osapuolen apua.

En halua myöskään laittaa julkiseen tietoon että haen seksiä, koska se nyt on vaan maailman hirvein ajatus ja minut saa viedä saunan taakse jos tämä joskus äityy niin pelottavaksi. Veikkaan että siitä seuraisi myös loputon dickpic-tulva. En missään nimessä halua nimettömiä kullikuvia, koska kullikuva on merkityksellinen vain jos tiedän mitä sen toisessa päässä on. Sitten voin ottaa.

Ehkä tuohon kiteytyy se mikä itselläni tässä mättää. En halua poikaystävää, mutta voidakseni innostua toisesta seksimielessä, hänen täytyy olla hyvin lähellä poikaystävämateriaalia. Ajatus lihakimpaleen kanssa yhtymisestä ei saa mitään aikaiseksi, mutta ajatus siitä että yhtymiskaveri olisi hetkeä aiemmin kertonut jotain todella hauskaa, koskettavaa tai absurdia saa hameenhelmat lepattamaan. Mutta niitä tyyppejä etsitään sitten siellä poikaystävämarkkinoillakin, enkä tiedä ehtiikö sieltä kukaan piipahtaa heiluttelemaan minun peittoani. 

Share

Ladataan...

Yhtäkkiä sitä haluaa vaan jakaa kaiken toisen kanssa. Tyhmät asiat varsinkin: “Ulkona tuoksui joku kouluruoka lapsuudesta ja raitiovaunussa sekakäyttäjä sylki ihmisten päälle." "Onko outoa sun mielestä, että edelleen on olemassa ihmisiä jotka eivät tajua, että hissiä pyydettäessä painetaan sitä suuntanuolta mihin on menossa?” 

Töistä ei tule mitään ja kotona tuijottelee vain itseään peilistä, ikään kuin hakien kehosta irtautumista, jotta näkisi paremmin mitä se toinen minussa näkee. Ja samalla huomaa että omat piirteet ovat ihan kauniit, kyllä minuun voi ihastua. Se on jotenkin harras kokonaisuus epävarmuutta ja itsevarmuutta. Pelokkuutta siitä että kohta tämä loppuu ja luottavaisuutta siihen että tämä ei lopu ikinä.

Sunnuntain treffit eivät poikineet mitään edellämainituista fiiliksistä. Olin ihan hieman pettynyt toisen ulkonäköön, mutta enemmän olin pettynyt toisen rauhattomuuteen. Eleet olivat nykiviä, hektisiä jopa. Vaikka listalla olisi kuinka paljon kriteerejä siitä millainen se unelmatyyppi olisi, niin aika pitkälle riitää kyllä vaan se että on sinut itsensä kanssa. Pidän rauhallisista ja itsevarmoista ihmisistä, kimpoilu saa pinnan kireälle. Kahvila oli muuten juuri niin paska treffipaikka kuin ajattelinkin, ei enää ikinä. Oli kuitenkin kokonaisuudessaan mukavaa, nauroin ja taisin jopa viihtyä. Siinä suoraan toisen kasvoja tuijotellessa huomasin että hän oli todella komea silloin kun hän vahingossa pörrötti hiuksensa vähän sekaisin ja unohti jännittää. Huomasin myös aika nopeasti että oli suotavaa olla ihan oma itseni, ei tarvinnut esittää modernia neitoa pulassa. 

Oli pakko jälleen huomata, että ei sieltä Tinderistä oikein löydy ihmisiä joilla on paketti kasassa. Tai itse en ainakaan osu heidän kiinnostuksenkohteisiinsa. Paperilla hyvä voikin olla hieman hukassa, etsimässä sitä millaiseksi haluaa vielä kasvaa. Sekin on ihan fine, mutta joku suunta olisi hyvä jo olla. 

Se on vain selkiytynyt tässä ihmisiä tavatessa, että perinteiseen parisuhteeseen minusta ei ole. Tasavertainen kumppani, jolla on täysin oma elämä voisi olla tulevaisuuden haave. Ei minun tarvitse kaikkea jakaa jonkun kanssa, mutta osaan haluaisin tiimikaverin. 

Eniten ikävöin sitä, että toisen kanssa kehittyy oma kieli. Kokonaan oma tapa viestiä, joka rakentui yhdessä koettujen asioiden päälle. 
Kielioppi muodostui laiskoina sunnuntaina sängyssä makoillen ja pölyn laskeutumista tuijotellen.
Sanasto hioutui yhteisillä reissuilla, joista tarttui mukaan ne kokemukset jotka vain kaksi ihmistä osasivat pukea tarinoiksi.
Äänenpainot opittiin sohvalla sairastaen ja toiselta apua pyytäen.
Poikkeukset sääntöihin tulivat Whatsapp-viestien tyhmistä autocorrecteista ja päättömistä typoista jotka kuin huomaamatta vakiintuivat arkikäyttöön. 

Sitä on vähän ikävä että kukaan ei enää tule puhumaan sitä kieltä. 

Sunnuntain mies halusi toisille treffeille. Lupasin lähteä. Haluan katsoa että näkisinkö enemmän sitä komeaa pörrötukkaa ja vähemmän sitä hermostunutta nykijää.

Share

Ladataan...

Tässä olisi nyt muutama tunti aikaa polttaa isosti kaloreita. Onnistuin viekkaudella ja vääryydellä houkuttelemaan todella mielenkiintoisen oloisen miehen sunnuntaitreffeille.

Sunnuntait eivät ole kuulemma halutuimpia treffipäiviä, en oikein ymmärrä miksi? Ei ole kiire minnekään, ei yleensä ole muita suunnitelmia ja yksinäisyyden sielua musertava paino tuntuu silloin kaikista suurimpana ja ahdistavimpana. Olemisen tuskaa karkuun treffeille, siis.

Sanon viekkaudella ja vääryydellä, koska siltä minusta tuntuu. Edellinen kaikkosi nopeammin kuin palkka tililtä, koska olin tosi innokas tapaamaan ja myös sanoin että olen tosi innokas tapaamaan. Hän oli hetken hieman innokas, mutta ei sitten ollutkaan. Jaksoin ottaa onkeeni ja olen ollut tälle uudelle ihmiselle todella niukkaviestinen, tyhjää hymyilevä, lähes vitsitön ja omaan pirtaani aivan sietämättömän tylsä. Peruin jopa ensimmäiset suunnitelmat etten vaikuttaisi liian tyrkyltä (oli myös hieman kiire, mutta en tehnyt elettäkään sen eteen että olisin yrittänyt hoitaa asian treffien eduksi). Sydän särkyy koska strategia näyttäisi toimivan. 

Sydän särkyy myös siitä että olemme menossa kahville. Kahville meneminen aiheuttaa ahdistusta. Internetissä sanotaan että lämpimien juomien nauttiminen lisäisi ihastumisen tunnetta, mutta tässä on muutama asia pielessä. Mikään kiva kahvila ei ole auki sunnuntaisin. Ne jotka ovat, ovat poikkeuksetta joko ketjuja tai hirveän suuria ja avoimia. Tykkään valoisista ja avoimista kahviloista mutta treffeillä haluaisin että olisi joku hiljainen nurkka, kotoisaa ja lämpöistä, salanurkka jossa jutustella uuden ihmisen kanssa asioita ilman että kaikki näkevät että tuossapa ollaankin treffeillä. 

Kahvittelu on muutenkin vähän.. tylsää. En ole niitä ihmisiä jotka menevät tekemään jotain extremeä ekoille treffeille, tiedättekö, urheilemaan tai hakemaan elämyksiä. Kuolemanpelko, vammautumisriski tai mahdollisuus siihen että jompikumpi tai molemmat näyttävät nololta tehdessään jotain uutta ei isommin houkuta. Mutta haluaisin että olisi jotain muutakin tekemistä kuin tuijottaa kahvikuppia tai toista suoraan silmiin. Toisaalta, tällä kertaa halusin vaan päästä katsomaan mikä hän on miehiään. Ehkä kahvikupponen ei ole tuhoontuomittu asia. 

Mies vaikuttaa paperilla todella kiinnostavalta, on hyvällä tavalla kiireinen ja hyvä työssään, vaikuttaisi älykkäältä, lempeältä ja hauskahkolta. Nyt pitää vaan toivoa että en ole omassa persoonassani ikävä yllätys, tai jatkaa vielä hetki “kaino neiti vailla isompia ajatuksia” -esitystä. Molemmat tuntuvat hieman huonoilta lähtökohdilta.

En ole mikään himolaihduttaja, mutta jos saisin valita niin eläisin elämäni jatkuvassa ihastumistilassa. Silloin tekee mieli vain leijua, jalat ovat levottomat ja levottomuutta lievittää vain ulkona liikkuminen. Jos sitä fiilistä voisi myydä pillerinä, olisin miljonääri. 

(Nyt nolottaa koska unohdin aivan kokonaan hetkiseksi huumeiden olemassaolon. En ole selkeästikään kulmakunnan coolein junnu.)

On muuten hieman noloa myöskin se, että tuossa aamulla sängyssä pyöriessäni hekumoin aivan liikaa sillä että tänään minä 110% todennäköisyydellä halaan miestä. Kosken leveää selkää ja myöhemmin saan tuijotella komeaa leukaa, veikeitä silmiä ja kuunnella matalaa ääntä. Oon tässä laskenut rimaa seksin mahdollisuudesta siihen että otan ilon irti pelkästä katselusta. Aivan OK sekin, todella karmivaa mutta aivan OK.

Share

Pages