Ladataan...
mizin miesmietinnät

Aika katsastaa vielä 2016 sinkkuvuoteen ja siihen mitä se toi.

Kävin treffeillä 17 miehen kanssa. (En ole täysin varma luvusta. Se saattaa olla 20, mutta jos on tuo 17 niin kävin treffeillä saman verran kuin 2015 vuonnakin.) Lähes suurinosa olin tällä kertaa tinderin kautta ja osa badoon. 

Sain kokea yhdet todella törkeät oharit.

Uskalsin silti lähestyä paria miestä ihan livenä, joista toista vielä ihan selvin päin.

Aloin olemaan tinderissä oma-aloitteisempi.

Päädyin 4 miehen kanssa sänkyyn (wuhuu 2015 vuoden uudenvuodenlupaus piti).

Huh sänkykumppaneita meinasi tulla 5, mutta onneksi se ei onnistunut

Seksiä tuli kokeiltua minulle uudessa asennossa ja uudessa paikassa.

Välit meni poikki hyvään ystävään oa 1, osa 2.

Lokakuun alku: tapasin Esan ja alettiin tapailemaan säännöllisesti.

Marraskuu: hyvästeltiin tinder ja kohta jo virallisesti seurusteltiin.

Joulukuu: 

Tapasin Esan kavereita ja hän minun pari ystävääni. 

Käytiin syömässä vanhemmillani.

Vietettiin uudenvuodenvaihdetta Esan kavereiden kanssa sekä muutaman muun.

 

Sinkkuilun saldo 2014-2016: 

Sinkkuna: 1v 11kk  ja n.10-21 päivää

Treffit: 34-37

Petiin päätymiset: 15

Pettymiset: lukusia

Ihastumisia: 6

Yksi ihana poikaystävä!

Share

Ladataan...
mizin miesmietinnät

Olen ollut nyt kipeänä ja jouluna ei vain ollut saman lailla aikaa kirjoitella. Olen viettänyt Esan kanssa tietenkin paljon aikaa. Viimeksi näin hänen parhaat kaverinsa ja hän näki muutaman minun kaverini seuraavana viikonloppuna. Oli todella mukavat pikkujoulut silloinkin ja Esakin tuli yökerhoon, vaikka ei niissä niin viihdykään. Hän näki kuitenkin minun tanssivan, mitä oli toivonutkin.  Esa kysyi jossain vaiheessa jos voitaisiin lähteä ja koska itse olin selvin päin eikä baarissa tullut niin hyvää musiikkia lähdettiin yhden ystäväni että hänen kaverin kanssa yhtä matkaa. Saatettiin heidät bussipysäkeille meidän jatkaen vielä matkaa Esan luokse.

 Joulupäivänä käytiin vanhemmillani syömässä ja se sujui todella hyvin. Olin vain jännittänyt iltaa todella paljon ja nukkunut vähän huonosti. Muistaakseni näin jotain painajaista illastakin. Onneksi kaikki sujui hyvin peloistani huolimatta ja veljenikin käyttäytyivät hyvin. Vanhempi veljistä (molemmat nuorempia kuin minä) juttelikin Esan kanssa mukavia. Olin vain erittäin poikki kun päästiin Esalle ja seuraavana päivänä tulinkin kipeäksi. Varmaan jännitys laukaisi väsymyksen ja vastustuskyvyn heikkenemisen. Tosin harmillisesti minulta jäi antamatta Esalle yksi lahja sairastumisen vuoksi. Harjoittelin hänelle joulumusiikkiin tuolitanssin strippauksella. Nyt tuntuu vähän hassulta pitää se tai sitten pitäisi keksiä toinen musiikki tanssiin ja tehdä se vain ilman tonttulakkia. 

Onneksi  nyt aika terve ja juhlistettiin vaihtuvaa vuotta Esan ystävien sekä illan isännän kaverien kanssa. Ei voi muuta sanoa kuin että se oli yksi parhaista uudenvuodenjuhlista ja sai vaihtaa sen rakkaan kanssa. 

Loppiaisena mennään Esan vanhemmille ensimmäistä kertaa yhdessä syömään. Toivottavasti en vain jännittäisi sitä niin paljon ettei nyt tule takapakkia ja sairastu uudelleen kun nyt muutenkin ajattelin uskaltautua takaisin treenien pariin varovaisesti.

Share

Ladataan...
mizin miesmietinnät

Emme nähneet poikaystäväni kanssa viime viikolla toisiamme viiteen päivään, eikä minulle tullut edes ikävä. Pitäisikö olla huolissaan jos ei ikävöi toista? Toisaalta taas arkipäiväni ovat aika treenipainotteiset sekä viestittelimme kuitenkin melkein joka päivä. Oli silti ihana nähdä häntä taas ja vietimmekin tuon pienen tauon jälkeen neljä päivää putkeen yhdessä. Näin hänen parhaat kaverit, käytiin lenkkeilemässä pari kertaa ja uimassa. Oli kanssa ihanaa kun Esa osti tykkään susta Kismetin minulle kaupasta. Olenkin jo sanonut rakastavani häntä ja tällä kertaa hän sanoi sen ensin. 

Tosiaan näin hänen parhaat kaverinsa viikonloppuna ja meillä oli erittäin mukava ilta. Tehtiin joulutorttuja ja katsottiin X Factorya (itse en ollut katsonut aikaisemmin yhtään jaksoa). Juteltiin kanssa paljon ja päätettiin pitävämme joku päivä kauhuleffailta. Näemme myös nyt uudenvuodenaattona ja lisäksi suurin osa Esan kavereista tulee tavattua silloin. Odotan iltaa innolla ja siitä tulee varmasti kiva uudenvuodenjuhla kun ollaan isolla porukalla ja kerrankin on jo juhlat valmiina. Yleensä uudenvuodenvaihe on ollut ihan auki ja joutunut kyselemään mitä kukin tekemään ja päätynyt pari kertaa pienempimuotoiset illanistujaiset pitämään. 

Nyt lauantaina Esa tulee todennäköisesti mukaani kaverini järjestämiin pikkujouluihin, joten hän ehkä näkee kaksi kaveriani ja joulupäivänä otan Esan mukaan vanhemmilleni näytille. Eli tiedossa taas parin viikon päästä uusi postaus.

Share

Pages