Asuntomessutalo // DIY-vinkit kodinhoitohuoneeseen

Ladataan...
modernekohome

Jyväskylän asuntomessuille sisustamamme messutalo HauHausin kalustus ja sisustus, Kodin1:n valikoimista, on ollut valmiina jo toukokuun alkupuolelta. Messukohteet viimeistellään kuvauksia varten varsin hyvissä ajoin, vaikka itse messut käynnistyvät vasta heinäkuussa. 

Kodin1:n Elämäni koti -sivustolla kurkitaan asuntomessutalo HauHausiin suunnittelijan näkökulmasta kesäkuussa neljän jutun voimin.  Ensimmäisessä jutussa aiheena ovat kodinhoitohuoneen DIY-vinkit:

 

P Y Y K I N K U I V A U S 

Pyykinkuivaus on yksi kodin ikuisuushaasteista. Asuntomessutalo HauHausissa virkaa toimittaa Elfan kätevä seinäkiinnitteinen pyykinkuivausteline ja telineen yläpuolelle jäänyt hukkatila hyödynnettiin henkarikuivatukseen. 

 

Puupallot on pujoteltu siimaan, joka on kiinnitetty seinään ruuvattuihin isokantaisiin ruuveihin.
Kannattaa valita mahdollisimman vahvaa siimaa ja kiinnittää ruuvit tukevaan kohtaan – näin naru kestää pidemmänkin rivin märkiä vaatteita.

Lämpimät puupallot tuovat pehmeyttä ja kodikkuutta muuten viileänsävyiseen kodinhoitohuoneeseen, ja piristävät arjen pyykkipuuhia. 

 

P U U N U P I T 

Asuntomessukodin kodinhoitohuone toimii myös pukuhuoneena saunojille. Vaatekoukut ovat sopivasti sikin sokin sommiteltuja mustia puunuppeja. Nupit ovat Pislan saunanovivetimiä, joten kiinnitys ja tykötarpeet vaativat timpurilta pientä luovuutta, mutta nuppipaketin mukana tuleva ruuvi toimii oivana mallina. 

Parhaimmillaan toimivuus ja arjen rento estetiikka kohtaavat – nupit ovat jo itsessään hauska visuaalinen elementti.

 

 

// DIY tips for the utility room for our project for the Housing Fair Finland 2014 in Jyväskylä.

 

 

RIINA & KARIN

Share

Kommentoi

Ladataan...