e c o m a t e r i a l s

Ladataan...
modernekohome

 

Kuvassa on värimalleja savilaasteista. Olen opinnäytetyön ja myös suunnattoman mielenkiinnon myötä kolunnut nettiä, valmistajia ja maahantuojia luonnonmukaisten materiaalien ja tuotteiden löytämiseksi. Jos jonkinlaista enemmän ja vähemmän vihreää tuotetta on markkinoilla, mutta yksi mielenkiintoisimmista löydöistä ovat nämä savilaastit!

 Villeco maahantuo useammankin merkin savituotteita: maaleja, laasteja, jopa väliseinälevyjä korvaamaan esimerkiksi kipsilevyä. Ville kävi toimistolla kertomassa savesta ja sen ominaisuudet vaikuttavat pelkästään hyviltä! Vain puhtaita luonnon raaka-aineita, hajuton, päästötön, hengittävä, tasaa ilman kosteutta ja poistaa ilman epäpuhtauksia. Lisäksi upeita sävyjä ja mahtavan luonnollinen pinta.

Muutamassa suunnitteluprojektissa tulevat käyttöön seinissä ja takan pinnassa, ja onhan näitä omaan kotiinkin testattava. Lisää infoa ja kuvia, kunhan päästään tositoimiin! Sillä aikaa saven käytöstä löytyy lisätietoa mm. Saviyhdistyksen sivuilta

Share

Kommentit

rimmanen

Oo kuulostaapa hyvältä! Mielenkiinnolla odotan lopputulosta, kun pääset näitä testailemaan. Ehkä meidänkin ullakolta voisi seinäpinnat käsitelläkin maalin ja tavallisen tasoitteen sijasta tällä.

modernekohome
modernekohome

Sama! Ei millään jaksaisi odottaa että pääsee pällistelemään valmista. Ullakolle sitten vaan kehiin kans :))

KarolinaR (Ei varmistettu) http://koti7.blogspot.com

Hei,
Teitkö Villecon savesta seinää? Olisi kiva kuulla miten sen kanssa meni ja minkänököistä jälkeä tuli?
Jos ehdit käytkö myös kommentoimassa blogiini
http://koti7.blogspot.com

YSt.T Karolina

modernekohome
modernekohome

Heippa Karolina!

Villecon maahantuomia savilaasteja on kokeiltu nyt useammassakin projektissa ja ovat kyllä aivan mahtavia! Tässä omasta makkarista: http://www.lily.fi/blogit/modernekohome/savilaasti-clay-plaster.

Yhdessä kohteessa tehtiin vanha hyvin rosopintainen takka upean sileäksi valkoisella laastilla ja toisessa lasikuitutapetit peittyivät savilaastin alle. Erihyviä lopputuloksia nämäkin!

Kommentoi

Ladataan...