esittelyasunnon osaset // model home bits & pieces

Ladataan...
modernekohome

Suunnittelimme rakennusliike NCC:n Lohikosken Loisteeseen esittelyasunnon stailauksen asiakkaiden äänestämän sisustustyyli "P e h m i k s e n" henkeen. Asunnon ehdottomasti parasta antia ovat oleskelutilan isot, lattian rajasta alkavat ikkunat ja niistä tulviva kevätvalo, johon pehmeän pastellinen tunnelma sopii mainiosti.

Hyödynnämme aina suunnittelussa ja stailauksissa mahdollisuuksien mukaan kestävämpiä vaihtoehtoja ja tässäkin joukossa on laadukkaita kotimaisia kalusteita, aitoja luonnonmateriaaleja, puuta, pellavaa, villaa, kirpparilöytöjä ja itse tehtyä. 

We designed a model home styling for NCC Housing. Customers voted for this soft, pastel interior style - this is what it looks like when finished. The apartment baths in spring light, rushing through the tall windows in the living room. The styling is a mix of Finnish design, natural materials, wood, wool, linen, 2nd hand finds and a little diy. 

PHOTOS riina // TilaInterior

 

O l o h u o n e  &  r u o k a i l u t i l a

Valkoinen Classic-hylly, Lundia. Taru-sohva, Junet, kangas Valore, sävy 15 Natur, Orient Occident. Carry me home -pikkupöytä, &bros. Beni Ouarain -matto, Madesign. Lehti-ruokapöytä, Junet. Tuolit, kirpparilta, maalattu. Sessak Corner 1 -betonivalaisimet ja Nordlux Nexus -lattiavalaisin, K-S Keittiö ja sähkö. Anno Nappi -tyyny ja verhokangas, Kodin1. Daybed ja muut tyynyt, diy. Ekologiset Cilla's -pesuaineet, Valkoinen Lautturi. Viherkasvit, Plantagen.  

 

M a k u u h u o n e 

Tampere-tarjoiluvaunu, Everyday Design. Lyhty-lattiavalaisin, upwood design. Anno-tekstiilit, Kodin1. Viherkasvit, Plantagen.  

 

E t e i n e n & k ä y t ä v ä 

Musta Classic-hylly, Lundia. Puujakkara, kirpparilöytö. Kurkistus-säilytystikkaat, Junet

 

T y ö  h u o n e

Lerberg-pukkijalat, IKEA. Työpöydän kansi 18mm koivuvaneria, Starkki. Wieniläistuoli, kirpparilöytö, maalattu. Nordlux Nexus -pöytävalaisin, K-S Keittiö ja sähkö. Seinätekstiili, kirpparilöytö. Viherkasvit, Plantagen

 

 

Share

Kommentit

M.
Avec Mari

Niin kaunista!

modernekohome
modernekohome

Kiitos kaunis Mari!

@aatos_anna (Ei varmistettu)

Valoisaa ja kaunista. Tuota samaista seinätekstiiliä kääntelin kirppiksellä minäkin :)

modernekohome
modernekohome

Kiitos! Hauskaa, että törmäsit samaan erikoistekstiiliin! Eikö mököttävä aavikonmies kutkuttanut omaan kotiin kuitenkaan? ;)

@aatos_anna (Ei varmistettu)

Kodin seinältä löytyy jo 60-luvun kotimainen ryijy, joten tilaa ei enää toiselle seinätekstiilille ole. Vaikka tämä meksikolainen oli kauniisti tehty, oli se kuitenkin makuuni ja kotiimme liian kasari ;)

modernekohome
modernekohome

Kasari kuvaa hyvin :) 

Beni (Ei varmistettu)

Höh, katsoin että onpa upea matto ja luulin jostain syystä alkuun, että kaikki on Kodin1:stä ja aloin jo innostua ja se olikin Beni Ouarainin, byäää.. olishan se pitänyt arvata. Budjetti tulee tässä tapauksessa vastaan ja pahasti :(

modernekohome
modernekohome

Sanoppa se! Ovat kyllä ihania, uniikkeja, käsintehtyjä yksilöitä, mutta eivät sieltä evukkaimmasta päästä.

mildeeee (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin ihan sattumalta tänään ja pakko sanoa, että wau! Ihan mieletön! Voin suosiolla unohtaa pinterestin, sillä täällähän on valmiiksi koottuna varmaan kaikki kauneimmat sisustuskuvat, mitä voi edes löytää. Alan heti seurailemaan:)

Kommentoi

Ladataan...