j u r m a l a

Ladataan...
modernekohome


oletteko kanssaihmiset käyneet jurmalassa? hieno mesta. vietittiin siellä juhannusta tänä vuonna mökkirellestämisen sijaan eikä ollut yhtään pöllömpi vaihtoehto. silkinpehmeää kvartsihiekkarantsua on 25km, upeaa arkkitehtuuria ja erityisesti niitä vanhoja puuhuviloita, puhdasta mäntymetsää puolet pinta-alasta. kaunista ja ajan patinoimaa. air baltic lentää tunnissa ja taksi riikan kentältä maksaa n 13€, myös bussilla ja junalla pääsee kätevästi. sellainen edullinen etelänmatka.

tässä muutamia omia suosikkeja!

HOTELLI ALVE  // pieni ja uusi hotelli, ystävällisiä ihmisiä, ihana aamiaisbuffet, 2HH n 70€/yö

PYÖRÄNVUOKRAUS // Juras Ielan ja Omnibusan kulmassa, biitsillä ja metsäteillä on mahtava kruisailla rantakaupungista toiseen!

SPAHOIDOT // Hotel Jurmala Spa, kohtuuhintaisia ja totaalisen rentouttavaa, päästä varpaisiin

RAVINTOLAT // Lighthouse, Jomas Iela > supertyylikäs ja moderni sisustus, hyvä ruoka ja kiva meininki + Veranda, Jomas Iela > Iso terassi ja edullista, mutta hyvää paikallista ruokaa + Orizzonte, Dubulti > Rannalla, häikäisevät merimaisemat, tyyriimpi

MUSEO // Jurmala City Museum, historiaa ja kiva kahvila

parasta koko reissussa oli kuitenkin rento, leppoisa ja kiireetön meininki. turisteja, mutta ilman sellaista torremolinosmaista ahdistusta. neljässä päivässä täydellisiin lomatunnelmiin.

 

Share

Kommentoi

Ladataan...