k i t c h e n i n s p i r a t i o n

Ladataan...
modernekohome

 
 

Fantastic Frank on kyllä sisustusinspiraatiota etsivälle melkoinen aarreaitta. Kun katselee kiinteistönvälitystoimiston kuvia, alkaa itselläkin hämärtyä: olikos tässä sittenkin kyseessä sisustuslehden tai laadukkaan sisustusblogin kuvat. Ja kohteina ihania, persoonallisia koteja.

Tässä Tommy Carlssonin suunnittelemassa talossa vaneria ja raakapuuta on ehkä vähän liikaakin omaan makuun, mutta ensimmäisen kuvan harmaa keittiö nahkavetimin + lautalattia + vanerikatto on sellainen kombo että huhhuh! Toimii, osuu ja uppoaa. Mitäs te tuumaatte? 

// Absolutely loving the kitchen combo of grey + plywood + wooden floor. Photos are from Fantastic Frank, real estate agency with a great swag. 

 

RIINA ///// PHOTOS andy liffner, fantastic frank ARCHITECT tommy carlsson

Share

Kommentit

Kardiina
Keppo nurin

Hei! Etsiskelen mahdollisia sisäkattomateriaaleja vanhaan taloon, isoon keittiö/ruokahuone/olohuone -tilaan. Löytyisikö teiltä ideoita? Viime postauksessanne ollutta vaneria meinaan käyttää pienempään tilaan. Kiitos etukäteen!

Kardiina
Keppo nurin

Eiku tässä postauksessahan se oli :D

modernekohome
modernekohome

Heissan! 
Riippuu toki paljon talon rakennusvuodesta ja remontissa toteutettavasta tyylistä, mutta jotenkin puu aitona luonnonamateriaalina + luonnonmukainen/perinteinen pintakäsittely tuntuisi hyvältä lähtökohdalta. Paneeleissa voidaan pelata valtavasti profiilin ja pintäkäsittelyn valinnalla. 

Tässä yksi mainio esimerkki funkkistalosta, jossa aaltoilevasta puukatosta on tehty se kodin ykkösjuttu! Samaisessa kodissa on käytetty myös vaneria seinä-, lattia- ja kattopinnoilla. Toiv. linkki aukeaa!

http://www.pinterest.com/pin/166914729909350557/

Kommentoi

Ladataan...