n e w f r i e n d

Ladataan...
modernekohome

 

Jihuu! Mulla on uusi blogikaveri. m o d e r n e k o h o m e on siis saanut vahvistusta mainiosta tyypistä. KARIN on monessa sopassa keitetty sisustussuunnittelija, joka valmistuu pian muotoilijaksi. Jaamme positiivisen elämänasenteen ja valtavan kiinnostuksen sisustuksen kestävyyttä ja terveellisyyttä kohtaan. Olemme kumpikin kokeneet huonon sisäilman terveyttä heikentävät vaikutukset, mikä luonnollisesti selittää kiinnostusta.

Jaksamme aina uudelleen ja uudelleen innostua siitä, kun kestäviä ratkasuja tehdään modernisti, oivaltavasti ja tyylillä - eikä nyt puhuta mistään stereotyyppisestä ekotyylistä. Näitä juttuja ja tietoa ekologisista vaihtoehdoista haluamme jakaa kanssanne. Mahdollisimman selkeästi ja helposti löydettävästi. 

Uskon, että kahden kirjoittajan kombo tuo teille lukijoillekin lisäarvoa ja ajoittain luvattoman hidas postaustahti varmasti kiihtyy. Karin tuo blogiin kaikenlaista uutta, mm. paikallisten tekijöiden ja muotoilijoiden kiinnostavia tarinoita ja näkökulmia. Blogin sivupalkkiin on nyt lisätty yhteydenottoruutunen, jolla voitte vinkata meille, jos olemme missanneet tai unohtaneet jotakin mainiota. Kuuntelemme mielellämme!

Hienon profiilikuvan on taiteillut Tuuli 9v., kiitos siitä! Tällä mennään uusia valokuvia odotellessa. Kuvasta välittyy kyllä jotakin hyvin olennaista - hyvä fiilis ja rento meininki. 
Siitähän tässä kaikessa on pohjimmiltaan kyse. 

 

// Warmly welcoming Karin, the new member of  m o d e r n e k o h o m e . 

 

RIINA ///// PHOTO tuuli 9v.

 

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...