n e w w a y

Ladataan...
modernekohome

modernekohome on ollut viime aikoina hissun kissun, pahoittelut siitä. uusi harjoittelupaikka on mieletön ja tuonut mukanaan paljon kaikkea uutta jännää, mutta vie kalenterista niin ison osan, että muu on jäänyt vähemmälle. inspiroivia juttuja olis jaettavaksi vaikka kuinka, koetan kiriä tahtia :)

kuva on olkkarista ja oikeastaan kaikki siinä on joko löydettyä tai muilta saatua. puuvillaiset nukkamatot on velipojan vanhat ja rullaamalla niistä sai vielä kelpo kaverit olohuoneeseen. joskus vanhoja juttuja kannattaa tarkastella uudesta vinkkelistä, saattaa yllättyä itsekin!!

 

Share

Kommentit

Kanelibasilika

Hei, onko tuon lepakkotuolin kangas alkuperäinen tai Marimekon uudempi vai aivan jokin muu? Väriähän kuvasta ei näe, mutta hyvältä näyttää muuten! Itselläni on musta lepakkotuolin runko, mutta vanha kangas on rikki kulunut ja uusi pitäisi siihe tehdä/hankkia. En vain ole vielä löytänyt mieleistäni valmista, joten ompelukset taitavat olla edessä! :)

modernekohome
modernekohome

Heeeei!! Näissä oli kanssa alunperin mustat rungot ja musta nahkainen istuin, jotka oli kadonneet matkan varrella. Tämä on beige muutaman euron tukeva kirpparikangas ja meikäläinen on kans itse ommellut :))

Hyvät kaavat löytyi Suuri Käsityö-lehden jostakin tietystä numerosta, voin kaivaa sen tiedon, jos siitä on sulle apua! Mulla on kaksi erikokoista runkoa ja muokkasin kaavaa niin, että sain tehtyä molempiin eri kokoiset. Käsityötaidot ei ole mitenkään kehuttavat ja ihmetyttää kyllä, että niistä tuli niinkin passelit! 

 

 

Kanelibasilika

Lohduttavaa kuulla, ettei ole vaikea kaava! Tuon kaavan siis kyllä saan käsiini (en vain viitsisi alkaa ompelemaan ;)

Valentinesafternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafternoon.com/

Kiva kun olet bäk! Ihana kuva. Ja totta toi teksti uudesta vinkkelistä. :)

modernekohome
modernekohome

Kanelibasilika - niinpä! kyllä mullakin muutama ärrrräpää tais päästä tehdessä, mutta lopputulos palkitsee! laitahan kuvia kun saat valmista :))

Valentine - kiitos! bäk like i never left :) oon käynyt vierailulla, mukavata seurailla mitä teillä tapahtuu. kivoja juttuja!!

Kommentoi

Ladataan...