o u t s i d e

Ladataan...
modernekohome

fiilistelen jokainen päivä on hyvä päivä & power of now-henkistä elämäntapaa ja koetan viimeiseen asti välttää sitkuttelua. tiedätte varmasti mitä tarkoitan. 

välillä kotiprojekteja on kiva ja niitä täytyykin suunnitella etukäteen, jotta homma toteutuu eikä jää vain fiilistelyksi. terassikausi on mahtavaa aikaa, joten tällaisten kuvien katselu ja inspiroituminen jo näin tammikuussa on minusta ihan sallittua eikä haitanne sitä hetkessä elämistäkään.

mitähän kivaa sitä ensi kesäksi duunaisi...?

° kuva pinterest °

 

Share

Kommentit

Valentine

Kuvassa on lyömätöntä tunnelmaa. :) Tulee ihan mieleen kiireettömät aamut mökillä.

Mä oon muuten ihan samanlainen haaveilija, mutta pyrin myös näkemään jokaisen päivän erityisenä, niin ettei elämä ole vaan ravia kohti tulevia suunnitelmia. Yllättävän vaikeaa, mutta kun saa juonesta kiinni niin kyllä sekin luonnistuu. :)

ps. rakastaisin niin noita siksak-kuvioita ja mustavalkoisia sekoituksia, jos en saisi niistä migreeniä. Kauniita ovat!
 

modernekohome
modernekohome

:) niinpä! haastavaa se välillä on mutta sillä tyylillä saa ehdottomasti enemmän irti tästä koko hommasta! 

migreenille buu :(  toimiskohan mustavalkoisuus ja siksakit sulle isompina pintoina? ei olisi niin sekavaa eikä migreeniainesta? 

saan helposti tuon mökkiajatuksen! i h a n a t a . 

Valentine

Jeps, jatketaan me hetkiin tarrautumista. Se on hyvä tie. :)

Toi migreeniherkkyys on kyllä ärsis. Joskus on vaikeaa olla esim kamun kaa kahvilla, jos seuralaisella on räikeästi erivärisillä raidoilla koristeltu paita, esim. maripaita... Ja yhden hyvän ystävän pikkuruutukuvioinen sohva on aivan painajainen. Kyllä sitä voi ihmisellä olla merkillinen pääkoppa... ':D Mutta toki kyllä mitä pienempää pränttiä, sen pahempi eli suurempina kuvioina toimii paremmin.

 

Kanelibasilika

Kaunista. Ja ihana fiilis! Tällaista haluan ensi kesäksi takapihan puutarhaan :)

Kommentoi

Ladataan...