presents

Ladataan...
modernekohome

 

Siitäkin huolimatta, että en ole varsinaisesti mikään taitavin käsityövirtuoosi, on kiva antaa lahjaksi jotain itse tehtyä. Ajatus on se mikä lämmittää tai jotain sinnepäin.

Niille, joilla on jo kaikkea voi antaa jotakin hyvin käytännöllistä. Löysin Ekolosta ihanaa Kiertin ekolankaa, joka on vaateteollisuuden ylijäämämateriaalia, 60% hamppua ja 40% luomupuuvillaa ja 60° konepestävä. Oohlalaa tuplasti ekoa! Virkkaan ja neulon siitä tiskirättejä, koska niitä jokainen varmasti käyttää. Aloitin muka hyvissä ajoin kauhealla tarmolla, mutta yksi on vasta valmiina. Viikonlopun voikin pyhittää näihin hommiin.

 

Share

Kommentit

Saara Littoisista (Ei varmistettu)

Hauska idea! Taidan pistää tuon muistiin ens joulua ajatellen! Äläkä yhtään vähättele taitojas kuule!:)

Mun tämän vuoden lahjaidea on virkattua myöskin. Löytyi harmaata lankaa kaapista, joskus aikoja sitten jäänyt jostain. Keksin virkata pieniä pyöreän mallisia pitsejä, jotka sitten kovetetaan vesi-erikeeper seoksella. Nätti nauha vaan lisäksi, niin kuusenkoriste on valmis! Ja mikä parasta, yksi pitsi valmistuu muutamassa minuutissa, tein koulussakin yhtenä päivänä luennon aikana toistakymmentä valmiiksi!:D

Harmi kun aina meinaa vaan lopuksi tulla kiirus, vaikka kuinka alottais ajoissa. Onneks on kokonainen viikonloppu ennen joulua, mullakin koukku heiluu vielä silloin!

Teitkö muuten sen tähden?

modernekohome
modernekohome

Oonkin nähny jossain sellasia koristeita, ihan superkauniita! Luento hienosti hyödynnetty! Eikös ne vähän sano, että keskittymistä voi monesti auttaa pieni näpertely :)

Enkä ikinä tehny tähteä! mulle käy aina niin, että puolet jää toteuttamatta kun uusia ideoita pukkaa!! Teit sä? 

JEEE nautitaan vielä virkkaushommista! Ihanaa joulua teille <3

Saara Littoisista (Ei varmistettu)

No ens jouluna uusi yritys!:) Mä tein seinälle vähän isomman ja laitoin valot siihen. Ihan kiva!

Ihanaa joulua myös sinne!&lt;3 Muistetaan nauttia!

Kommentoi

Ladataan...