projekti: honka // honka log homes

Ladataan...
modernekohome

 

_   _   _   _   _   _   _   _   _   _   _

_   _   _   _   _   _   _   _   _   _   _


Honkarakenne julkaisi hiljattain Muuttovalmis Talo -hirsikotimallistonsa, josta löytyy myös Honka Terve Talo™-vaihtoehto: "VTT:n sertifioima muuttovalmis omakotitalo, joka täyttää tiukat vaatimukset mm. sisäilman puhtauden, materiaalien vähäpäästöisyyden, rakenteiden kosteusturvallisuuden ja rakennustekniikan osalta."

Sain kunnian olla mukana Hongan Muuttovalmiiden kotien projektissa sisustussuunnittelijana. Hirsitalosta saa helposti räätälöityä juuri omaan makuun passaavan kodin - ultramodernista runsaan romanttiseen. Muuttovalmiiden kotien sisustamisen avuksi suunnittelin Hongan materiaalivalikoimasta jokaiseen talomalliin pari erilaista kokonaisuutta, joiden materiaalit ovat M1-luokiteltuja tai vastaavia vähäpäästöisiä tuotteita. Mukana on mm. kotimaisia Siparilan puupaneeleja, Pukkilan laattoja, Karelia Upofloorin parketteja, Sanduddin tapetteja ja kokonaisuuteen sopivia maalisävyjä.

Kuhunkin kahdeksaan materiaalipalettiin on poimittu kaveriksi ISKUn irtokalusteita, valaisimia ja tekstiilejä täydentämään tyyliä. Sisustuskokonaisuuksia- ja tyylejä avataan lyhyissä kuvauksissa, joista voit poimia myös yksittäisiä vinkkejä. Voit rakentaa toiveidesi pintamateriaalipaketin käyttämällä hyväksesi valmiita sisustuskokonaisuuksia ja -ideoita. Ja toki aina on mahdollista myös revitellä täysin omien ideoidesi pohjalta!

Hongan nettisivuilta löydät lisätietoa Muuttovalmiista kodeista,
 Honka Terve Talo™-oppaan sekä sisustuskokonaisuuksien ladattavat PDF-esitteet.

 

// I was honored to work with Honka log homes on their new turn-key / ready to move house collection as an interior designer. 4 house styles, 8 material and color collections to help in interior decisions. 

 

RIINA ///// 3D-visualisations by HONKA

Share

Kommentit

Vilja @ muotoseikka\ (Ei varmistettu) http://muotoseikka.blogspot.com/

Upeat suunnitelmat! Jokaisessa oli elementtejä minun makuuni. Hienoa työtä :)

modernekohome
modernekohome

Mahtavaa! Kiitos Vilja :)

Design Wash (Ei varmistettu) http://designwash.net

Tosi ihania suunnitelmia! Sisustus sopii talomalleihin kuin nakutettu ja lopputulos on todella pehmeä. Haaveilen talon rakentamista merenrannalle, ja näissä kokonaisuuksissa on juuri sitä kodikkuutta, mitä haluaisin unelmatalossani olevan.

modernekohome
modernekohome

Hienoa ja kiitos! Rakentaminen merenrannalle kuulostaa i h a n a l t a . . . 

Mire (Ei varmistettu)

Mistä löytää/ minkä merkkinen on tuo ensimmäisen kuvan nojatuoli?

Kommentoi

Ladataan...