s o f a s t u f f

Ladataan...
modernekohome

olohuoneen sohva on ikivanha eikä missään nimessä suosikkilistalla. uuden metsästys tuntuu olevan pitkällinen projekti, joten jonkin aikaa vielä kestetään tätä. erotin divaaniosan irralleen ja väliin sai tungettua puulaatikon sohvapöydäksi. tekohengitystä, mutta kuitenkin.

uuden sohvan kriteereitä ovat moderni ja pelkistetty muotoilu, luonnonmukaiset materiaalit & rento, mutta sopivan jämäkkä olemus. futoniakin olen pyöritellyt. löytyykö hyviä vinkkejä? 

olen muuten viime aikoina raahannut sisälle vihreitä lähipusikosta - tällä kertaa vaahteran lehtiä.  

 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Iiiiks, mä innostuin tästä sun kehikosta niin paljon, että Arsi joutui kiikuttamaan sellaisen meille kotia rautakaupasta samalla kun hän haki sieltä pari muuta juttua! :D Tiedän. Vielä siistimpää se olisi ollut löytää jostain jätelavalta, mutta ei nyt löytynyt ja halusin sen HETI. En malta odottaa, et saan siihen viriteltyä jonkinmoiset syys-/jouluvalot. :D Ja P.S. Tämä sun blogi on niiiin hieno. Tulen joka postaus postaukselta varmemmaksi siitä, että jonain päivänä (JOS meille vaan se OMA koti joskus suodaan), niin haluan konsultoida juuri Sinua sen sisustuksen ja muiden ratkaisujen suhteen. -Laura

modernekohome
modernekohome

Ihana Laura!! Arsi pääs het hommiin hih. Voidaan sitten hyödyntää se kehikko teidän talon rakentamisessa ;) 

Kommentoi

Ladataan...