a s u n t o m e s s u t 2 0 1 3

Ladataan...
modernekohome

tässä omat suosikit asuntomessuilta vinkiksi viikonlopun viimeisille aukiolopäiville. kuvaaminen on aina varsin huvittavaa asuntomessuilla - joka on kuvassa on joku pirkko tai ainakin pentin takaraivo! kännykkäräpsyillä mennään.

1a piiri house 11m2 // aalto-yliopisto

 

8 mammuttihirsi talvipalatsi // sisustussuunnittelu: stailia design oy

 

15 passiivikivitalo lumikki // sisustussuunnittelu: tiia satosalmi-koponen ja kirsikka tynkkyläinen

 

25 lammi-kivitalo maja // sisustussuunnittelu: Mirella Melander-Salminen ja Deko/Ulla Koskinen

 

31 honka lumi // sisustussuunnittelu: milja kettula

 

ammatillisestikin on aina kiva nähdä mitä hauskaa kollegat on keksineet! parasta ehdottomasti rouhea puu ja betoni viime vuoden tapaan, erilaiset laastipinnoitteet, luonnonmateriaalit ja luonnonmukaiset pintakäsittelyt, vanerin käyttö ja kekseliäät valaistusratkaisut. ja se maja. 

messutarjonta ei ollut varsinaisesti mitään ekologista ilotulistusta, mutta paljon hyvääkin mahtui joukkoon mm. näissä viidessä kohteessa.

suunnitteluhommat ensi vuodeksi jyväskylään on hyvässä vauhdissa. 

// my top 5 from the hyvinkää housing fair 2013

 

Share

Kommentit

phocahispida

Maja oli kyllä huikea ja kokonaisuutena tykkäsin myös Basson Villa Avantista. Se oli jotenkin tasapainossa sisä- ja ulkopuolen suhteen.

Omat poimintani täällä, tosin elämäntilanteen ja omien kiinnostuksenkohteiden vuoksi kiinnitin itse huomiota ja otin kuvia lähinnä piensisustustuotteista. :)

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/08/06/paljon-pienta-kivaa-asuntomessuilta/

modernekohome
modernekohome

:) hauskaa kyllä miten eri juttuihin sitä voi kiinnittää huomiota samassa paikassa! kivoja fotoja!!

Liisa
Osasin!

Minun yksi suosikkikohteistani oli Hongan hirsitalo, ja erityisesti tuossa viimeisessä kuvassa esiintyvä sauna. Eipä ole tullut mieleeni, että puulattia voi olla myös kotona eikä vain mökkisaunassa. Tosin kiinnostaa kyllä kovasti miten tuo kuivuu, mökkisaunoissahan se yleensä tuulettuu tehokkaasti alapuolelta.

Maja oli hieno, mutta en kyllä itse voisi asua talossa, jossa ei ole väliovia. Outo idea enkä usko hetkeäkään, että se toimisi. Ainakin olisi hauskaa tavata taloon muuttava perhe ja erityisesti teinit jotka ovat suostuneet tuohon. Vai oliko väliovettomuus vain messusisustajan outo fantasia, ja ovet asennetaan messujen jälkeen?

modernekohome
modernekohome

Kaikki on mahdollista :) mutta käsittääkseni kiinteämmissä ratkaisuissa asukkaiden toiveet ovat ykkössijalla! 

Puulattiasta kylppäri/saunassa - muistelen lukeneeni jostakin, että siellä on alla laatoitus ja rako lankkuihin, jotta pääsee kuivumaan. Se on kyllä upea!!

 

a-m.y
Kotia tekemässä

Mun mielestä se Maja oli kyllä kans hieno, vaikka sitä ehkä vähän liikaakin hehkutettiin. Silti sieltä jäin ihan hitusen keskeneräinen vaikutelma. Se honkatalo jäi mieleen. Etenkin pihallaan. Siinä oli tyyliä :)

Kommentoi

Ladataan...