star

Ladataan...
modernekohome

askarteluhommiin ! 

päihittää muoviset tähdet ja muut jouluhärpäkkeet mennen tullen.  

° kuva houseofphilia // pinterest °

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau!

Mä tein aikalailla samanlaiset, pienemmässä koossa vaan, viime jouluna "jouluviemisiksi". Helppo tehdä, lähes ilmaista ja mikä parasta, kivan näköistä! Tein itellenikin ja se on ollu joulusta asti esillä, en raaskinu piilottaa kaappiin.:)

Tuollanen iso olis aikas hieno, ehkä jopa valoilla höystettynä!

Saara :)

modernekohome
modernekohome

Ihana idea!! Säkin oot kova näprääjä :) Rautalangallako kiinnitit? Eiköhän aloiteta jo askartelut, sujuu pimeät illat mukavasti! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiinnitin sekä rautalangalla että liimalla. Liima tuli keppien väliin ja sit lankaa ympärille, näyttää ulospäin siltä että pelkkää rautalankaa käytetty.:) Mä en jostain syystä saanu pelkällä langalla tarpeeksi tukevaa tähteä, joten hätiin tarvis sitten liimaa.
Vinkkinä voin sanoo, että keppejä kanstii varata ihan hirveesti! Mä taisin tehdä ainakin kolme reissua metsään, kun tuli leikattua niistä vahingossa liian lyhyitä suunniteltuun kokoon nähden, tai sitten ne kuivuneena ei ollutkaan niin kestäviä tai nättejä, kun mitä alkuun luuli. Ja hae ajoissa, ennen kun tulee ensilumi! Meinasin senkin kanssa mokata!

Ei muuta kun askartelemaan!:)

Saara

modernekohome
modernekohome

Great tips :)) keppimetsälle viikonloppuna! pitää saada juuri oikeaan suuntaan vinksottavia pätkiä, joten parempi ottaa reilusti!

Onpas hieno! Ja valot voisi näyttää hyvältä kyllä. Itse en halua mitään "muovi joulukoristeita" suoraan kaupasta vaan sen sijaan jotain, mitä on kiva kaivaa esiin vielä seuraavanakin jouluna. Tällaisen voisi kyllä väkertää. Tai ainakin yrittää! Taitaa vaan olla kohtalona jo jäiset oksat minulla. Pitää varmaan antaa sulaa ja kuivaa... Ihan kuin jaksaisi odottaa! :D

modernekohome
modernekohome

Sama :) Täälläkin kiilasi muut projektit jo väliin ja oksat on vielä pusikossa. Kyllä tässä vielä!

Ne muovihommat ei tosissaan houkuttele ja merkittävä 0sa koko talven/joulun fiilistä on lämmin glögi ja kaikenlainen värkkäily villasukat jalassa!!

Kommentoi

Ladataan...