t e r r a c e s t u f f

Ladataan...
modernekohome

 

aurinkoisten päivien innoittamana nappailin terassikuvia. kalustus on yhdistelmä itse tehtyä ja kierrätettyä. uutena kaupasta on taidettu ostaa vain varjo ja grilli.

metalli&puupenkit puuhattiin viime kesänä, samoin suvussa kulkeneet lepakkotuolit, joihin ompelin uudet päälliset kirppiskankaasta. tämän kesän peruja on uusi terassipöytä: öljytty ja vaaleaksi vahattu vanerikansi ja puujalat. saa nähdä kuinka pinnoittamaton vaneri toimii ulkona. myös terassin lankkulattia tehtiin itse alkukesästä.

kelapöytä sai siirtyä sivurooliin, sillä tilaa kaivattiin useammalle ruokailijalle. kahdeksalle mitoitettu pöytä on testattu grillikemuissa ja hyvin toimii. 

viherosastoa ovat edustaneet lähimetsän mustikanvarvut, kuukausimansikat ja yrtit. runkotuija toivottavasti talvehtii eikä ruukkua tarvitse raahata sisälle pakkasia pakoon. 

helppoa ja huoletonta. siinä motto koko terassin kalustamiseen. kesä on lyhyt, joten parasta keskittyä olennaiseen. 

pekka pouta lupasi juuri lisää aurinkoa. mahtavaa. enjoy!

 

Share

Kommentit

Saara Littoisista (Ei varmistettu)

Onpa kaunista ja viihtyisää! Lisää kuvia vaan Riina sieltä teiltä, olis kiva nähdä mitä kaikkea kaunista ootkaan keksiny ja laittanu!:)

Ihanaa loppukesää! Nyt täytyy nauttia viimeisistä lämmöistä, jos sitten jaksais pitkän talven paremmin..

P.s Mulla on niin urpo toi mun nimimerkki, mut kun se ei kelpuuta mitää muuta!:D

modernekohome
modernekohome

mahtava saara littoisista ;)) kiitos. sisätilat tuntuu olevan rempallaan, kun aurinko houkuttaa ulos! eiköhän tässä syksyn mittaan innostu taas sisätiloissakin! kuvia luvattu. 

ihanata loppukesää myös teille koko jengille!!

Kommentoi

Ladataan...