Ladataan...
modernekohome

 

 

terveelliset, turvalliset ja myrkyttömät materiaalit ovat huippu tärkeitä kaikissa tiloissa. korkki on mainio lattiamateriaali, josta löytyy nykyään paaaljon värivaihtoehtoja, muitakin kuin se mummolan punertavankellertävän ruskea.

korkki on lämmin, pehmeä astua ja uuden teknologian mattalakattu pinta on erittäin kestävä, kovemman laminaatin tasoa.  korkkilattiat tehdään uusiutuvasta korkkitammen kaarnasta, joten puita ei tarvitse kaataa, ja puu sitoo kasvuaikanaan enemmän CO2:a kuin mitä korkkilattian valmistuksessa ja käytössä kulutetaan. lakkapinta toki on jotakin muuta kuin luonnollista, mutta ainakin Wicandersin korkkilattiat ovat M1-päästöluokiteltuja eli formaldehydin, ammoniakin yms. yäk-aineiden arvojen on alitettava annetut rajat. 

myös vanhaa korkkilattiaa voi hioa ja käsitellä muutaman kerran uudestaan, toki vanha pintakäsittely ja kunto vaikuttaa mahdollisuuksiin. 

 ° kuvat wicanders °

 

Share

Ladataan...
modernekohome

täällä kotitoimisto on vaihtunut osaviikkoisesti harjoitteluun muotoilu- ja tilasuunnittelutoimistossa.

hirmu mukavaa.

työpoydän takana on seurana tämä sympaattinen kaveri. toimisto on muutenkin kovin inspiroiva korkeine huoneineen niinkuin 1900-luvun alun tehdasrakennuksen tyyliin kuuluu.  

 

Share

Pages