Ladataan...
modernekohome

villa bruun // kuopio // arkkitehtitoimisto häkli ky

kesämaja // helsinki // arkkitehdit mattila & mertz

casa c // sveitsi // componovo baumgartner architekten

 

kuvat on lainattu puuinfo-sivustolta, joka toimii edistääkseen puun käyttöä rakentamisessa ja sisustamisessa. puuinfon puu-lehti on pullollaan maukkaita esimerkkejä luovasta puun käytöstä meillä ja maailmalla. luettavissa myös pdf-muodossa, uusin nro täällä.  

inspiroivaa luettavaa ja myöskin kivaa katseltavaa, jos ei lukuhommiin jaksa ryhtyä!

 

Share

Ladataan...
modernekohome

hauskat DIY-lasinaluset!

korkki voidaan laskea ekologisten luonnonmateriaalien porukkaan: kasvaa nopeasti, korkin kerääminen ei estä puun kasvua ja paljon mahdollisuuksia materiaalin hyödyntämiseen. toki kuljetus kasvattaa hiilijalanjälkeä, mutta vaakakuppi jäänee plussalle. maalaamiseen kannattaa käyttää luonnonmaaleja (esim. Bloom), jottei keittiöön päädy turhia kemikaaleja.

// cool DIY coasters of cork, a relatively sustainable natural material

 

PHOTO & IDEA my dubio

 

Share

Ladataan...
modernekohome

 

aurinkoisten päivien innoittamana nappailin terassikuvia. kalustus on yhdistelmä itse tehtyä ja kierrätettyä. uutena kaupasta on taidettu ostaa vain varjo ja grilli.

metalli&puupenkit puuhattiin viime kesänä, samoin suvussa kulkeneet lepakkotuolit, joihin ompelin uudet päälliset kirppiskankaasta. tämän kesän peruja on uusi terassipöytä: öljytty ja vaaleaksi vahattu vanerikansi ja puujalat. saa nähdä kuinka pinnoittamaton vaneri toimii ulkona. myös terassin lankkulattia tehtiin itse alkukesästä.

kelapöytä sai siirtyä sivurooliin, sillä tilaa kaivattiin useammalle ruokailijalle. kahdeksalle mitoitettu pöytä on testattu grillikemuissa ja hyvin toimii. 

viherosastoa ovat edustaneet lähimetsän mustikanvarvut, kuukausimansikat ja yrtit. runkotuija toivottavasti talvehtii eikä ruukkua tarvitse raahata sisälle pakkasia pakoon. 

helppoa ja huoletonta. siinä motto koko terassin kalustamiseen. kesä on lyhyt, joten parasta keskittyä olennaiseen. 

pekka pouta lupasi juuri lisää aurinkoa. mahtavaa. enjoy!

 

Share

Pages