Ladataan...
modernekohome

Silja Kantokorpi Pölkky

 

Mikko Kärkkäinen Tunto

 

Mari Isopahkala Jam

 

Susan Elo Valo 000

 

Tovi sitten poimimme kuvia inspiroivista puuvalaisimista maailmalta. Aina täytyy vetää hieman kotiin päin, joten tällä kertaa kyseessä suomalaisten suunnittelijoiden kaunokaisia. Isopahkalan Jam näyttää enemmän korkilta kuin puulta (?), mutta hyviä materiaaleja molemmat. 

Ja sitten aasinsiltana valaisimista...Tänään klo 20.30-21.30 vietetään Earth Houria. Laitetaanpa porukalla hienot valaisimet pois päältä hyvän asian nimissä! WWF:n sivuilta voi tsekata ketkä kaikki on mukana.

// Inspiring Finnish lighting designs

 

KARIN 

Share

Ladataan...
modernekohome


Hollantilaisilla taitaa olla joku sellainen rentouden geeni, joka meiltä muilta puuttuu - paitsi ehkä tanskalaisilta. vtwonen on mainio sisustuslehti, jonka kuvissa on juuri sitä amsterdamilaisen elämäntyylin täydellisen huoletonta fiilistä. Siitä voisi ottaa itse kukin mallia ihan arkielämäänkin: leppoisaa ja hyvää meininkiä ei voi koskaan olla liikaa. Ehkäpä tästä voisi ammentaa elementtejä kesän asuntomessukohteeseenkin...

// Interior mag vtwonen is a perfect projection of the Dutch lifestyle: relaxed and laid back. Love these photos. Planning to draw this kind of elements to the housing fair interior design this summer...

 

RIINA ///// PHOTOS vtwonen

Share

Ladataan...
modernekohome

 
 

Fantastic Frank on kyllä sisustusinspiraatiota etsivälle melkoinen aarreaitta. Kun katselee kiinteistönvälitystoimiston kuvia, alkaa itselläkin hämärtyä: olikos tässä sittenkin kyseessä sisustuslehden tai laadukkaan sisustusblogin kuvat. Ja kohteina ihania, persoonallisia koteja.

Tässä Tommy Carlssonin suunnittelemassa talossa vaneria ja raakapuuta on ehkä vähän liikaakin omaan makuun, mutta ensimmäisen kuvan harmaa keittiö nahkavetimin + lautalattia + vanerikatto on sellainen kombo että huhhuh! Toimii, osuu ja uppoaa. Mitäs te tuumaatte? 

// Absolutely loving the kitchen combo of grey + plywood + wooden floor. Photos are from Fantastic Frank, real estate agency with a great swag. 

 

RIINA ///// PHOTOS andy liffner, fantastic frank ARCHITECT tommy carlsson

Share

Pages