Ladataan...
MoodBooster

Törmäsin ihanaan kuvaan tällä viikolla, siinä oli valotaulu missä luki ¨stop hiding your magic¨. Innoistuin kuvasta todella paljon ja sain siitä uutta virtaa. Kuvan innoittamana listasin rakkaani kanssa parhaat puoleni paperille, ja mietittiin miten voin konkreettisesti vahvistaa niitä arjessani. Mietin myös tovin, miksi tulisi sopia massaan ja sulautua, kun voi loistaa ja olla oma itsensä.

Lista kiteytyi muutamaan kohtaan ja olin siihen todella tyytyväinen. Itselle rakkaat ihmiset näkevät meissä puolia, joita emme aina hahmota - niin hyvässä kuin myös pahassa - ja tästä syystä heiltä on hyvä kysyä vinkkejä omaa listaansa tehdessä. Vinkkien lisäksi on tärkeää miettiä konkreettisia asioita muutoksen edistämiseen, tai piirteiden vahvistamiseen. Uskon vahvasti siihen, että meissä on kaikki mitä haluamme olla ja meidän tulee vain vapauttaa tuo kaikki taika.

Onko sinulla joku ihminen jota ihailet? Tai jokin piirre mihin kiinnität ihmisissä huomiota? - Se on mitä ihailet on jo sinussa, sinun tulee vain vahvistaa sitä.

Päätin, että alan vahvistamaan vahvuuksiani joka päivä pienillä teoilla. Olen käynyt listaa läpi joka päivä, ja mennyt tilanteisiin vahvistetulla asenteella. Olen hokenut itselleni, että pystyn ihan mihin vain, ja mikäli sydämeni minua ohjaa niin en voi eksyä. Minulla on ollut säteilevä olo ja on ollut helpompi toimia vahvuuksien kautta, kun on kuullut läheiseltä, että ne todella ovat vahvuuksiani. Välillä omien vahvuuksien valjastaminen täyteen potentiaaliin vaatii pienen tuen läheiseltä ihmiseltä. Toisinaan tulee myös rohjeta erottua joukosta ja uskoa siihen, että oikeat ihmiset kyllä ymmärtävät sinua. 

Positiivisille palautteella on huikea vaikutus mielialaamme, joten jaetaan kehuja aina kun siihen on aihetta!

Kirjoitan usein siitä miten se mihin energiaamme keskitämme vahvistuu ja uskon, että sama pätee myös meidän hyviin puoliimme. Mitä enemmän vahvistamme ja vaalimme hyviä puoliamme, sitä vahvemmiksi ja näkyvämmiksi ne tulevat. Joten lopetetaan huikeiden puoliemme piilottelu ja annetaan valomme säteillä <3

 

Ps. Olet ihana ja taianomainen juuri tuollaisena kuin olet <3 Sinulla on lupa loistaa!

 

Valoa ja iloa päivääsi <3

Rakkaudella
Wilma

Share

Ladataan...
MoodBooster

Toiset toimivat tunteella ja osa järjellä. Kaikella toiminnallamme on jokin perusta - aina emme välttämättä tahdo sitä myöntää. On paljon helpompaa syyttää ympäristöä, kuin kantaa itse vastuu teoistaan. Aina ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista ymmärtää omaa toimintaansa.

Olen huomannut, että pimeys ja kylmyys saavat kroppani sekaisin. Aamuisin olen alkanut torkuttamaan ja iltaisin keksin miljoona syytä olla poistumatta kotoa. Ympäristön vaikutus on ohjannut toimintaani, ja olen ikäänkuin mennyt talvihorrokseen. Ellen olisi havahtunut asiaan olisi tämä horros voinut helposti syventyä. Aina emme huomaa ympäristön vaikutusta heti ja silloin se pääsee ihon alle. Onneksi kaikkeen on ratkaisu.

Ymmärtäessämme mihin toimintamme perustuu voimme aina muokata sitä. Jokainen aamu on uusi mahdollisuus, ja vielä paremmin jokainen hetki on uusi mahdollisuus. Havahtuessamme omasta toiminnastamme meillä on aina mahdollisuus muuttua, ja toimia seuraavasta hetkestä alkaen toisin. Me hallitsemme mieltämme ja siihen meillä on todellisuudessa kaikki valta. Vaikka olotila olisi mikä, niin voimme päättää muuttaa sitä.

Jokaisessa hetkessä itää mahdollisuus uuteen alkuun. Välillä uuden suunnan ottaminen voi tuntua pelottavalta ja vieraalta, mutta muutos on aina lopulta hyvästä. Pelko katoaa hypätessä - vain hyppäämättä jättäminen antaa pelolle sijaa. Kuinka usein hyppäämme uuteen, tai kuinka ison hypyn otamme on meistä itsestämme kiinni. Toisille sopii maltillinen tahti ja toiset taas haluavat täysi muutoksen kerralla. Nopeuden valinnassa ei ole oikeaa eikä väärää, kunhan oma toiminta ei vahingoita muita.

Itse hyppään aina, kun näen siihen mahdollisuuden. Mikäli en näe mahdollisuutta, niin etsin sellaisen, sillä tiedän että jossain nurkan takana on aina uusi mahdollisuus. Välillä pitää vain olla kärsivällinen löytääkseen rohkeuden hypätä ja hahmottaakseen uuden mahdollisuuden. Onneksi meillä on myös läheisiä, jotka tarvittaessa herättelevät meitä talvihorroksesta ja muistuttavat meitä siitä keitä todellisuudessa olemme. Minä en ole torkuttaja, enkä varsinkaan ole lusmuilija.

Välillä ympäristö osaa olla todella salakavala, ja kuten business maailmassa reklamaatio leviää nopeammin kuin kehut, niin elämässä negatiivisuus leviää nopeammin kuin positiivisuus. Meidän tulee olla hereillä ja päättää mistä asioista haluamme pitää kiinni. Minä haluan pitää kiinni positiivisuudestani myös tämän horroskauden aikana - se vain vaatii nyt enemmän fokusointia. Se mihin energiamme keskitämme vahvistuu, ja valinta siitä mihin haluamme sen keskittää on AINA meillä.

Ei siis anneta ympäristön hämätä meitä tai muuttaa suuntaan johon emme halua kulkea. Kaikesta pääsee yli, ja kuten aiemmin kirjoitin, jokaisessa hetkessä piilee uusi mahdollisuus. Mikä sinun toimintaasi ohjaa? Entä onko suuntasi sinulle mieluisa?

Valoa ja iloa päivääsi <3

Rakkaudella
Wilma

Share

Pages