Ladataan...
MoodBooster

Oletko törmännyt ympärilläsi ihmiseen joka ärsyyntyy ihanista asioista? Onko tämä ihminen kenties valittanut muiden onnesta? Onko hän kenties tyytymätön omaan nykytilaansa? Tuntuuko siltä kun hän söisi joka aamu möksmöks muroja? Tämä on yleinen ilmiö, johon törmää liian usein. Ilmiö johon liittyy ajatus siitä, että muiden onni on itseltä pois. Nämä henkilöt käyttävät kaiken energiansa valittamiseen, sen sijaan että yrittäisivät muuttaa omaa elämäänsä. Usein myös kateus liittyy tähän ilmiöön.

 

Tämä on ilmiö jonka olemassaolon yritän aina kieltää ja kiistää. Ajattelen, että jos en myönnä sen olemassa oloa se ei osu minun kohdalle. Minusta tuntuu aina pahalta kirjoittaa asioista, jos pelkään niiden jakavan mielipiteitä. Tunteisiin liittyvät mielipiteet kun usein syntyvät siitä että sisimmässä on käsittelemättömiä asioita, asioita joita emme tahdo kohdata.

 

Yleensä se mikä meitä ärsyttää on meissä itsessämme, kuin myös asiat joita ihailemme. Ärsytyksen kohteita tulisi vain pohtia ja osata käsitellä. Miksi minua todella ärsyttää? Mitä siellä taustalla on ja mitä asialle voisi tehdä? Yleensä kaikkeen löytyy ratkaisu, mutta sen saavuttaminen vaatii töitä. Tästä syystä moni jää valitusasteelle ja keksii tekosyitä, kun todellisuudessa ei vain jaksa käyttää energiaa asioiden työstämiseen.

 

Usein näiden asioiden työstämiseen liittyy pelkoa. Muutos saattaa pelottaa, tai ajatus siitä mitä muut ajattelevat jos muuttuu tai muuttaa näkemyksiään. On usein helpompaa pysyä tutussa epämiellyttävässä tilassa, kuin tavoitella uutta pelottaa tilaa. Mitä jos se olisikin pahempi kuin nykyinen? Mikä on pahinta mitä muutos voisi tuoda tullessaan? Mikä taas olisi parasta mitä muutos voisi tuoda mukanaan?

 

Jos olet valinnut helpomman reitin ja päätynyt valittajaksi, niin kai tiedät että voi koska vain valita toisin? Aina on mahdollista valita uusi suunta ja saavuttaa kaikki mistä ikinä on haaveillut. Kun näen jotain mitä haluan, miten miten voisin sen saavuttaa. Luon suunnitelman ja alan tavoittelemaan sitä. Teen töitä kunnes saavutan haluamani ja olen keksinyt uusia unelmia. Minusta toisten onni on kuin polttoaine, joka antaa virtaa tähdätä yhä korkeammalle.

 

Jokaisella on valta valita mihin oman energiansa käyttää, valittamiseen vai saavuttamiseen. Itse haluan kehittyä ja kehittää. Mihin sinä käytät energiaasi? Ja mieti mitä kaikkea voisi saavuttaa jos pystyisi käyttämään kaiken energiansa positiivisiin asioihin? Uskon että sekin on mahdollista kun vain harjoittelee negatiivisuudesta luopumista pienin askelin.

 

Valoa ja iloa päivääsi <3

 

Rakkaudella

Wilma

 

Share

Ladataan...
MoodBooster

Perjantaina Ruisrockissa itkin onnen kyyneleitä.Ymmärsin miten valtavan kiitollinen ja onnellinen olen. Sain jakaa ihan hetken rakkaiden ihmisten seurassa. Tänään löysin vanhoja päiväkirjoja ja aloin lueskelemaan niitä ja oivalsin miten olen itse muuttunut. Toki ympäristökin on muuttunut, mutta muutos on saanut alkunsa sisäisestä muutoksesta. Ennen kirjoittelin säännöllisesti omia fiiliksiä ja ihania tapahtumia muistiin. Kirjoitin säännöllisesti ylös myös toiveita tulevaisuudelle.

 

Aika ajoin on hyvä muistella menneitä ja nähdä miten asiat ovat muuttuneet. Usein muutos tulee pikkuhiljaa, jolloin se saattaa jäädä jopa huomaamatta. Olosuhteisiin tottuu ja asioista tulee normeja, onkin helppo unohtaa mistä matka on alkanut.  Aina ei osaa edes ajatella miten suuria muutoksia puolen vuoden säteellä onkaan tapahtunut.

 

12.12.2016 olen kirjoittanut miten toivon vuonna 2017 tapaavani unelmieni miehen, joka on romanttinen, kohtelias, omaa hyvät käytöstavat, sekä kunnioittaa ja arvostaa minua. Lisäksi toivoin että hän olisi silmissäni komein mies koko maailmassa. Samoihin aikoihin olin pohtinut miten annan ihmisten kohdella minua ja miksi vedän puoleeni ikäviä ihmisiä. Olin kirjoittanut siitä millainen haluaisin olla, miten haluaisin rakastaa ja kunnioittaa itseäni. Nämä asiat eivät ole enää mustaa valkoisella, vaan ne ovat elämääni.

 

Toki olen joka päivä ottanut pieniä askelia kohti muutosta, mutta vasta lukiessani vanhoja merkintöjä oivalsin luoneeni täysin uuden arjen. Arjen jossa on onnea, rakkautta ja ihania ihmisiä. Kaikki mitä olen toivonut on tullut aina todeksi. Olen pelkojen sijaan keskittynyt hyviin asioihin ja näin hyvät asiat ovat alkaneet tulla luokseni.

 

Olen aina kirjoittanut toiveeni kuin ne olisivat jo totta, olen myös ollut täysin rajaton niiden suhteen. Olen antanut mielikuvitukseni ottaa vallan ja luonut unelmia ilman ajatusta siitä ovatko ne edes mahdollisia. Kaikki unelmat ovat muuttuneet mahdollisiksi, ja jopa todeksi. Tänään otan pitkästä aikaa kynän ja paperia nenäni eteen ja mietin mitä haluan tulevaisuudessa saavuttaa.

 

Mitä sinä haluat saavuttaa?

 

Valoa ja iloa päivääsi <3

 

Rakkaudella

Wilma

 

Share

Ladataan...
MoodBooster

Elämässäni on tapahtunut valtavasti positiivisia asioita ja minun on hetkittäin vaikea ymmärtää kaikkea tapahtunutta. Onnea tuntuu tulevan ovista ja ikkunoista. Jokaisesta hetkestä tulisi osata nauttia täysillä, ettei mikään mene ohi. Osa hetkistä talentuu videoille ja kuviin. Silti yksikään kuva ei voi korvata käsillä ollutta hetkeä.

 

Haluaisin taltioida jokaisen hetken muistoihin ja kuviin, sillä en haluaisi unohtaa hetkeäkään. Jokaisen kuvan otto vie minut kuitenkin aina pois tästä hetkestä. Nykyään kaikki tulisi myös jakaa someen kaikkien nähtäville. Tulisi ylläpitää omaa some profiiliaan, tavallaan olla koko ajan saatavilla. Silti haluaisi olla vain läsnä, nauttia ja ottaa kaiken ilon irti.

 

Tavallaan nautin siitä, että saan jakaa asioita, silti välillä se tuntuu jopa stressaavalta. Olenko ollut liian ahkera? Olenko ollut liian pitkään hiljaiselossa? Lukeeko kukaan blogiani? Junnaavatko aiheet paikallaan? Kun näitä pohtii tulee sellainen olo että stressaa ihan hölmöistä asioista. Olen jokaisen some-kanavan ottanut käyttöön ilosta, en ylimääräisen stressin tai näyttämisen halun vuoksi.

 

Blogini aloitin halusta kirjoittaa, nyt huomaan alati miettiväni onko tämä riittävän hyvä. Miksi stressaan näitä hölmöyksiä onnellisuuden keskellä. Miksen osaa vain nauttia onnesta ja tehdä somea rennosti nautiskellen? Selkeästi vaadin itseltäni kaikessa aika paljon. Vaikka haluaisin tehdä vähän sinne päin, niin luonteeni ei vain pysty siihen.

 

Haluaisin onnistua kaikessa mitä teen. Onnistuessani mietin mitä ihmiset nyt ajattelevat, eikai kukaan vaan ole kateellinen tai vihainen. Aika hullunkurista, että onnistumiset ja onni aiheuttavat stressiä. Välillä sitä jopa miettii että ne ajanjaksot elämästä kun asiat eivät ole sujuneet ovat olleet helpompia, sillä ei ole ollut vaaraa että kukaan kokisi minua uhkana.

 

En tiedä mitään hirveämpää kuin se että joku olisi kateellinen, ja sen vuoksi ilkeä. En halua aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä. Välillä kuitenkin mietin saanko näyttää onneni muille. Saanko hehkuttaa maailman huikeinta poikaystävääni ja unelmien duunia. Saanko jakaa onnistumisia ja kertoa ääneen että asiat sujuvat hyvin.

 

Minusta on hienoa kun muut iloitsevat onnistumistaan ja näyttävät aidon ilon kautta sen miten hyvin heillä menee. Itsekin ilakoin usein hetkessä, mutta jälkeenpäin mietin saako niin tehdä. Miksei saisi? Miksi onni pitäisi piilottaa? Elämä on vuoristorataa ja välillä menee paremmin ja välillä huonommin. Miksei siis voisi ottaa jokaisen hetken vastaan sellaisena kuin se tulee.

 

Jos tarkoitusperäni ovat puhtaat, niin enkö silloin toimi ihan oikein? Jos sisimmässäni olen super onnellinen niin enkö voi sen näyttää ja jakaa. Maailma kaipaa iloa, ja muutos lähtee jokaisesta meistä. Minun tulee siis varmaan opetella eroon tästä hölmöstä stressistä ja antaa iloni loistaa ja valaista tätä maailmaa.

 

Valoa ja iloa päivääsi <3

 

Rakkaudella

Wilma

 

 

Share

Pages