Näin sain onnen elämääni

MoodBooster

Perjantaina Ruisrockissa itkin onnen kyyneleitä.Ymmärsin miten valtavan kiitollinen ja onnellinen olen. Sain jakaa ihan hetken rakkaiden ihmisten seurassa. Tänään löysin vanhoja päiväkirjoja ja aloin lueskelemaan niitä ja oivalsin miten olen itse muuttunut. Toki ympäristökin on muuttunut, mutta muutos on saanut alkunsa sisäisestä muutoksesta. Ennen kirjoittelin säännöllisesti omia fiiliksiä ja ihania tapahtumia muistiin. Kirjoitin säännöllisesti ylös myös toiveita tulevaisuudelle.

 

Aika ajoin on hyvä muistella menneitä ja nähdä miten asiat ovat muuttuneet. Usein muutos tulee pikkuhiljaa, jolloin se saattaa jäädä jopa huomaamatta. Olosuhteisiin tottuu ja asioista tulee normeja, onkin helppo unohtaa mistä matka on alkanut.  Aina ei osaa edes ajatella miten suuria muutoksia puolen vuoden säteellä onkaan tapahtunut.

 

12.12.2016 olen kirjoittanut miten toivon vuonna 2017 tapaavani unelmieni miehen, joka on romanttinen, kohtelias, omaa hyvät käytöstavat, sekä kunnioittaa ja arvostaa minua. Lisäksi toivoin että hän olisi silmissäni komein mies koko maailmassa. Samoihin aikoihin olin pohtinut miten annan ihmisten kohdella minua ja miksi vedän puoleeni ikäviä ihmisiä. Olin kirjoittanut siitä millainen haluaisin olla, miten haluaisin rakastaa ja kunnioittaa itseäni. Nämä asiat eivät ole enää mustaa valkoisella, vaan ne ovat elämääni.

 

Toki olen joka päivä ottanut pieniä askelia kohti muutosta, mutta vasta lukiessani vanhoja merkintöjä oivalsin luoneeni täysin uuden arjen. Arjen jossa on onnea, rakkautta ja ihania ihmisiä. Kaikki mitä olen toivonut on tullut aina todeksi. Olen pelkojen sijaan keskittynyt hyviin asioihin ja näin hyvät asiat ovat alkaneet tulla luokseni.

 

Olen aina kirjoittanut toiveeni kuin ne olisivat jo totta, olen myös ollut täysin rajaton niiden suhteen. Olen antanut mielikuvitukseni ottaa vallan ja luonut unelmia ilman ajatusta siitä ovatko ne edes mahdollisia. Kaikki unelmat ovat muuttuneet mahdollisiksi, ja jopa todeksi. Tänään otan pitkästä aikaa kynän ja paperia nenäni eteen ja mietin mitä haluan tulevaisuudessa saavuttaa.

 

Mitä sinä haluat saavuttaa?

 

Valoa ja iloa päivääsi <3

 

Rakkaudella

Wilma

 

Kommentit

Sule (Ei varmistettu)

Ihana kirjotus! Mulla on vähän samoja fiiliksiä: siis ikään kuin saisin aina kaiken, mistä vaan uskallan haaveilla, kun vain ottaa pieniä askelia oikeaan suuntaan. Seuraavaks vois vaikka kirjoittaa siitä miehestä... :D

moodbooster
MoodBooster

Kiitos <3 Ihana kuulla, että sullakin on samanlaisia kokemuksia :) Kaikki rakentuu niistä pienistä askelista, joita otetaan joka päivä, ja se on aika siistiä :) Hih ;) Tsemppiä siihen <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.