Särkyneet syleilyt

Ladataan...
Moviefan

Ihanaa, nyt sain vihdoin yhden ikuisuustavoitteistani päätökseen! Tuli nimittäin eilen katsottua Almodovarin toiseksi uusin elokuva, Särkyneet syleilyt (Los Abrazos Rotos, 2009). Minulla on ollut lainassa Kaikki äidistäni, jota itse asiassa katsoin noin kymmenisen minuuttia, mutta sitten en jotenkin vaan jaksanut ja jätin leffan kesken... No, sitten itse asiaan eli elokuvaan Särkyneet syleilyt. Juonesta ei se enempää kuin, että se kertoo miehestä, joka voittaa rakkaansa omakseen toiselta mieheltä. Nämä kaksi karkaavat Lanzarotelle kuukaudeksi ja sillä välin mustasukkainen ja vihainen ja katkeroitunut naisen ex-rakastaja päättää kostaa. Pääosissa ovat Penelope Cruz, Lluis Homar ja Jose Luis Gomez. Penelope Cruz tekee elokuvassa yhden urasa parhaimmista roolisuorituksista, mutta myös hänen "miehensä" loistavat. Kautta linjan tässä elokuvassa ei huonoja näyttelijän suorituksia nähdä ja sehän on vain hyvä asia :) Täytyy tässä vielä mainita, että heti elokuavn nähtyäni istuin alas ja huokaisin: "Olipa kokemus!" Sillä sitä se todella oli. Elokuva ei katsota kepeillä mielin; tämä ei yksinkertaisesti ole niitä elokuvia, jotka menevät "toisesta korvasta sisään ja ulos". Almodovarilla on myös oma erikoinen, täysin omaa lajiaan oleva huumorinsa, jolle ei vedä vertoja mikään! Pohjimmiltaan elokuva on kaunis tarina rakkaudesta ja anteeksi annosta. Ihastuin Almodovariin (yksinkertaisesti: tämä mies on nero!) niin kovasti, että seuraavaksi aion katsoa Kaikki äidistäni, Puhu hänelle, Volver ja Iho, jossa elän.

Kannattaa muuten katsoa tämä, hyvä haastattelu: http://www.guardian.co.uk/film/2009/aug/23/almodovar-cruz-film-interview?INTCMP=ILCNETTXT3487

Traileri on myös harvinaisen hyvä (Almodovar elokuvissa on yleensä kyllä aina hyvät trailerit, mutt tämä on erityisen hyvä!):

Alla pari kuvaa liittyen leffaan:

Share

Kommentoi

Ladataan...