Ladataan...
Möykkyjä

Neljän viikon lepo lenkkeilystä meni toisaalta nopeasti ja toisaalta hitaasti. Olen käynyt nyt muutaman kerran pientä lenkkiä, sellaista 4-5 km niin, että kävelen ja juoksen vuorotellen. Eilen taisin juosta vähän enemmän kuin kävellä. Kaksi päivää välissä ja sitten kolmantena taas treeni.

Pelottaa, että vaiva uusiutuu. En malttaisi odottaa, että uskallan juosta koko matkan.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Möykkyjä

Nyt tuo pirhanan jalka on kipeä myös levossa ja kävellessä. Tein itselleni 4 vkon kalenten, johon ei tule yhtään juoksemista. Vesijuoksua saa tulla, mutta ei sitäkään nyt ihan heti. Siirryn tästä sohvalle viikonlopuksi.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Möykkyjä

Paino on edelleen kuosissa, ei tosin ole alentunutkaan yhtään. Pääasia on kuitenkin, etteivät kilot ala tulla takaisin. Sitähän kaikki laihduttaneet saavat kuulla, vai minä vain?

"Varo vaan, ne tulee korkojen kera takaisin."

"Kyllähän se laihduttaminen on helppoa, mutta painon pitäminen alhaalla onkin toinen juttu."

"Munkin siskon kaveri laihdutti 20 kiloo ja sitten se lihoi perään 30 kiloo."

Kai näillä kommenteilla on todellisuuspohjaakin, en minä sitä sano. Olen nyt tätä miettinyt, kun jalat on kipeät eikä juoksu onnistu.

Viimeeksi kerroin penikkataudista, juoksukivuista. Jätin juoksut juoksematta, lenkkeilin kävellen. Viime viikolla pääsin vähän jo juoksemaan, kokeilin pieniä pätkiä kävelyn lomassa. Sunnuntaina juoksin jo suurimman osan, maanantaina kävin kävelyllä. Ja eilen, keskiviikkona lenkillä juostessa alkoi taas kivistää säären etuosaa. Arvatkaa, kuinka jurppii.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Möykkyjä

(Paino on samassa, no news there.)

Mutta olen kai intoutunut tuosta juoksemisesta taas kevään kynnyksellä liikaa, aurinkoiset ja valoisat aamut saavat lähtemään lenkille innolla. Mutta liikaa siksi, että jalat tuntuvat juostessa kipeiltä. Säären etuosaa särkee. Penikkatautia?! Yritän nyt ottaa tämän viikon juoksematta.

Jos joku tietää ja omaa kokemuksia ko. vaivasta, niin neuvoa saa! Miten pääsen kivuttomaan lenkkeilyyn takaisin?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Möykkyjä

Vuoden alusta -2,3 kg. Hienoo. Enkä ole edes pusertanut, ollut aika rennosti. Liikkunut tavallista vähemmän jopa. Syönyt jätskiä silloin ja laskiaspullan tällöin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Möykkyjä

Huomenta pitkästä aikaa.

Olen nyt usemaan viikon vaan ollut. Liikuntaa on tullut tavallista vähemmän, (teko)syynä pakkanen ja pikku-nuha. Ruokailut ovat olleet järkevällä tasolla.

 

Aamun vaaka näytti -1,7 kg vuoden alusta.

Share
Ladataan...

Pages