3 + 1 syytä, miksi tammikuu on syvältä

 

Tammikuu loppuu tänään. Luojan kiitos. Se on maailman pisin kuukausi. Joka kerta. Tammikuu kestää laskelmieni mukaan keskimäärin kuudesta kahteentoista viikkoa. Joka kerta. MIKSI?

1. Pikkujoulujen, viikonlopun, jouluaaton, joulupäivän, tapaninpäivän, viikonlopun, uudenvuoden, viikonlopun ja loppiaisen kinkeröinnin aiheuttama kanuuna on (syystäkin) pidempi, tuskallisempi ja monipuolisempi kuin normaalisti. Tavallinen darrasunnuntaikin kestää yleensä ainakin puolitoista päivää – entä darrakuukausi sitten?

2. Kaikki Facebook- ja Instagram-kaverisi ovat Thaimaassa tai Meksikossa tai jossakin vaihtoehtoisessa paratiisissa (ei esim. Forssa) ja spämmäävät jatkuvasti feedisi täyteen tämänkaltaista verenpainetta nostattavaa propagandamatskua:

 

3. Kaikki "oikean" elämän kaverisi ovat tipattomalla tammikuulla tai jollain muulla yhtä naurettavalla vuodenvaihteen inspiroimalla itsensähuijausdieetillä, eivätkä koskaan suostu tekemään kanssasi mitään. Lisäksi he spämmäävät somefeedisi Thaimaan-kuvien väliin sopivia perkeleellisiä ”Onpa mukava herätä ilman darraa/sokeria/gluteenia” -valheita.

+1. Joulukuu on pirun lyhyt kuukausi, koska se loppuu n. 20.12. Tämän päivämäärän ja tammikuun alun väliin jäävät päivät lilluvat eräänlaisessa epätilassa l. aikatyhjiössä, jota ei oikeasti ole olemassa ja jolloin aikaa ei lasketa. Kun tammikuu alkaa, se tuntuu sitten kolmenekymmeneneyksine päivineen vähintään puolet pidemmältä. Ja kaiken lisäksi sitä ihan vittuillakseen seuraa se naurettavan lyhyt helmikuu. Saatana.

 

Kommentit

Mahdoton Nainen

TÄÄ EI LOPU IKINÄ.

mixed fuss

Kannatetaan.

What else is there?

Hahah mä olen tuskaillut täysin samaa asiaa mun blogissa, siis kun miettii tän kuun alkupäiviä niin tuntuu että niistä on kuukausia.

Tammikuussa on lähtökohtaisesti niin paljon huonoa että en tiedä edes mistä alottaa.. Esimerkiksi että se ei ole kesäkuu.

Vivi
Elämäni palasia

Hahaha!

Meinasin jo sanoa että so true, mutta henkilökohtainen tammikuuni meni kyllä ihan ohi eikä tuottanut minkäänlaista tuskaa. Ihmeellistä.

pieta
Ruista Ranteessa

Tässä postauksessa kiteytyy hienosti ajan olemus. Perkeleen tammikuu.

Anni Az (Ei varmistettu)

Lisäksi joka vuosi marras-joulukuussa vähän menee niihin: "no joulun jälkeen se alkaa helpottamamaan, valostuu, talven selkä taittuu..."! Vaikka mitään valoa tahi taittumisia ei koskaan ole eikä tule. Tammikuu on pelkkä kylmempi marraskuu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.