En voi olla ainoa, joka...

 

Täytän tänään 34 vuotta (tässä kohtaa sinun tulee onnitella minua), ja vaikka olenkin ihan greizi ja uniikki lumihiutale, toivon, etten ole ainoa, joka...

 

...kirjoittaa muistilappuja ja to do -listoja, muttei koskaan lue niitä. Koska ei enää kirjoittamisen jälkeen löydä niitä mistään.

...ei kerta kaikkiaan voi jättää vessan pöntön kantta auki koskaan. Koskaan. 

...käyttää joka päivä kenkälusikkaa, mutta miettii samalla, että voi jeesus sentään mikä nössö minä olen, vain nössöt käyttävät kenkälusikkaa. Ja vanhukset.

...haluaa välttämättä olla aina se, joka järjestää kaiken. Valittaa sitten koko ajan siitä, että on aina se, jonka pitää järjestää kaikki.

...pitää banaaneista, mutta vihaa banaanijogurttia.

...laskee kahdeksan sarjoissa hampaita pestessään. (Ylhäältä edestä 8, ylhäältä sisältä 8, poskihampaat ylhäältä ulkopuolelta 8, poskihampaat ylhäältä sisäpuolelta 8 jne.)

...pelaa typerää kännykkäpeliä joka päivä niin, että on jo levelillä numero 614.

...tekee joka ikinen kerta vessassa käsiä pestessään peilille ainakin kaksi mahdollisimman rumaa ilmettä.

...on aidosti harmissaan, kun kännykän askelmittari jää muutaman sata askelta kymmenestätuhannesta, koska puhelin ei ollut mukana, kun kävi viemässä roskat tai kun kävi vessassa siinä ravintolassa, jossa vessa on tosi kaukana.

...tykkää päärynöistä, muttei voi sietää päärynäjäätelöä. (Sama pätee mansikoihin.)

...ei koskaan meikkaa kylppärin peilin ääressä. Sohvannurkka, keittiön pöytä ja eteisen peili kelpaavat, kylppäri ei ikinä.

...puhuu itsekseen englanniksi. Yleisin käyttämäni lause on: "well, to be completely honest...". Olen itselleni tosi rehellinen.

...valitsee horoskooppinsa sen mukaan, mikä on kivempi tai kummasta puhutaan hyvää. (Syntymäpäiväni 23.8. on leijonan ja neitsyen rajapäivä.)

 

Enhän ole ainoa?

 

Lue myös aiemmat synttäripostaukset: 

 

(P.S. Kiitos kuvasta Reason for Season -Mirka!)

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Onnea! 34 on hyvä ikä!

En voi kyllä sanoa samaistuvani juurikaan näihin esitettyihin teeseihin :D Jätän vessanpöntön kannen auki lähes aina (paitsi, jos olen kylässä), pesen hampaat fiilispohjalta, meikkaan aina kylppärissä, en käytä kenkälusikkaa, tykkään mainitsemistasi marjoista ja hedelmistä sekä niiden maikuisista jugurteista ja jäätelöistä, ja olen hyvin horoskooppimerkkiuskolline (kalat) :D

Puhun (ja ajattelen) kyllä itselleni englanniksi, joten se kohta natsaa :D

Tiia Rantanen

Jes! Edes yksi! 

Ja kiitos! <3 

sallamanteri

Onneksi olkoon! Mulla on kans pakkomielle sulkea vessanpöntön kansi aina ja mikään ei oo niin inhottavaa, kuin mennä vessaan, jossa se kansi on auki! Tai no on, monikin asia, mutta tuokin on inhottavaa.

Tiia Rantanen

Sinne voi tippua mikä vaan ja yök se ei kyllä edes näytä kauhean kivalta. Miksi siinä olisi se kansi jos sitä ei olisi tarkoitus pitää kiinni?

Vierailija (Ei varmistettu)

Tulipas monta hyvää vinkkiä :)
Hyvää syntymäpäivää T Laura K.

Anni M. (Ei varmistettu) http://www.starbox.fi/niinpaljonettariittaa

Paljon onnea!

Ja siis MITÄ, laskeeko joku muukin hampaita pestessään :D Mie tosin lasken yleensä seitsemään, tai jos on siis aivan gamala kiire niin viiteen. Mutta lasken! Ja mansikat ja päärynät on hyviä, mutta mansikka- ja päärynäjäätelö ihan kamalia. Puhun/ajattelen itselleni myös englanniksi. Ja vessan peilille irvistelykin on tuttua, mutta jos on oikein hyvä päivä, niin saatan myös iskeä silmää.

Tiia Rantanen

Pesen normaalisti sähköhammasharjalla, ja silloin ei tietenkään tarvitse laskea. Mutta tavan harjalla pestessä lasken kahdeksaan (koska pakko laskea parillisiin), tosin melko nopeasti: yy-kaa-koo-nee-vii-kuu-sei-kasi.

Pax
Liikehdintää

Onnea!

Vessanpöntön kansi aina aina aina kiinni, koska muuten sinne tippuu asioita ihan varmasti. Olen kyllä varsinainen rähmäkäpälä ja esim. puhelin lentää pari kertaa viikossa näennäisesti riskittömässä tilanteessa asvaltille. Onneksi on vielä ehjä.

Ja kännykkäpelit. Taidan olla melkein tuhat tasoa sua edellä... Syytän tästä imetystä.

Koska multa viisaus on viety niin lasken vain seitsemään hampaita pestessäni, silloin kun jaksan. Sehän on hyvä tapa! Tulee varmasti pestyä jokainen hammas. :)

Tiia Rantanen

Säkin lasket seitsemään? Mikä salaliitto tämä on??

Kenkälusikka on must - kuka jaksaa sitoa kengännauhoja?? Myös peilille irvistely on tuttua puuhaa.

Sarana (Ei varmistettu)

Käytän kenkälusikkaa usein, enkä ole koskaan ajatellut sen olevani nössö tai vanhus - ennen tätä päivää. Eli kiitos siitä ja lämpimät onnittelut syntymäpäiväsankarittarelle!

Horoskooppien kanssa toimin samalla tavalla. Tosi kätevää. Elämä on ollut yhtä juhlaa kun voi valita sen paremman.

Sähköhammasharja laskee puolestani, mutta miksi aina pitää harjata vielä vähän pidempään. Justin-case.

Tiia Rantanen

Kiitos ja anteeksi! Ostin Tuurista kesällä sellaisen piiiiitkän kenkälusikan, ettei tarvitse kumarrella, ja (minua vanhemmat) kaverini nauroivat että olen joku mummo. 

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Jo pelkkä ajatus vessanpöntön aukinaisesta kannesta saa kämmenet hikoamaan....! On myös oikeasti rasittavaa joutua aina järjestämään kaiken mutta samalla en myöskään haluaisi antaa kenenkään muun hoitaa yhtään mitään. Ja kymmenentuhatta askelta on kyllä pakko saada.

paulahelena
ALUAP

Mansikkajätski hep!

ja mun 4-vuotias käyttää kenkälusikkaa ja on vaan siististi cool ;)

Tiia Rantanen

Me tehdään yhdessä sun nelivuotiaan kanssa kenkälusikoista cooleja.

lauravolyym (Ei varmistettu)

Onneaaa! Minäkin täytin vuosia eilen, tosin 25-vee!
Mutta mä oon kyllä aina leijona.

Tiia Rantanen

Onnea onnea synttärikaima! (Niin minäkin, koska neitsyet ovat vähän no-kyllähän-sinä-tiedät.)

Raato
Whine ei lopu

Lvl 617 Fruit Nibblersissä, vähäx ollaan samixii! Hyvää syntymäpäivää myös beibe, tsiksi parhaassa iässä niinku!

Tiia Rantanen

Kiitos! Mä pelaan Two Dotsia. Olen Instagram-mainonnan uhri!

Maira__ (Ei varmistettu)

Kenkälusikka on maailman käytännöllisin kapistus, käytän joka päivä! Työkaveri vaan kettuili, kun ehdotin uuteen toimistoon kenkälusikan hankkimista. On kuulemma vanhusten vehje. No hän onkin viriili 28 vuotias mies, kun itse olen tällainen kohta 37v vanha akka ;) (ja vein sen lusikan töihin)

Tiia Rantanen

Se on ihan paras! Varsinkin tällaiselle välilevyvaivaiselle.

anumari
Mix Aina Minä

Vessanpöntön kansi - kissan omistajan sen vain oppii muistamaan. Myös pitkä kenkälusikka on parhautta. Ja mansikkajäätelö yöks!

Tiia Rantanen

Minähän olen sielultani kissanomistaja, vaikken fyysistä kissaa (vielä) omistakaan. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Vessanpöntönkansi on jostain syystä aina auki meillä, paitsi jos tarvii laskutilaa. Mansikkajäätelö on parasta, irvistelen peilille melkein aina, ja aidosti harmittaa, kun vahingossa polkaisin muovisen kenkälusikan rikki vuosi sitten. Haluaisin lisätä listaan, vaikka olenkin vasta 31, että en voi olla ainoa jonka on pakko kahlata lätäköissä aina, jos on kumpparit jalassa? Koiran kanssa ulkona joutuu olemaan epäkiitollisellakin kelillä, joten ehkä mulla on niitä tilanteita enemmän kuin ytimessä asuvilla koiravapailla tyypeillä.

Tiia Rantanen

Mun vanhemmat pitävät vessanpöntön kantta myös aina auki. Kun olen käymässä, käy kuulemma useasti niin, että joku istahtaa esimerkiksi yön pimeydessä kannelle luullen sen olevan auki. Mutta suuremmilta vahingoilta ollaan toistaiseksi vielä vältytty.

naranja (Ei varmistettu)

Askelmittari - spot on! Välillä pitää kävellä ilalla ympäri kämppää ihan vaan siksi, jotta viimeiset pari sataa askelta tulevat täyteen. :D Ja vessanpöntön kansi, todellakin kiinni aina!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.