Ihmiset, joita en ymmärrä

Ihmiset, jotka puhuvat toisilleen viereisistä vessakopeista. Eikö keskustelua voi käydä sitten kun on päästy käsienpesualtaalle? 

Ihmiset, jotka eivät pese käsiään vessassakäynnin jälkeen. Koska yhh.

Ihmiset, jotka eivät juo kahvia, tuota ihmiskunnan mustaa kultaa. En tarkoita, että he ovat huonoja. En vain ymmärrä, miten he onnistuvat pysymään hengissä.

Ihmiset, jotka snäppäävät ajaessaan autoa. Kahdesta syystä: 1) se on ihan helvetin vaarallista ja 2) hyvä kun itse pystyn radiota samalla kuuntelemaan. 

Ihmiset, jotka eivät syö/voi syödä leipää. Ei kun hetkinen, en tarkoittanutkaan, etten ymmärrä heitä. Tarkoitin, että minua harmittaa heidän puolestaan. 

Ihmiset, jotka eivät käytä turvavyötä. Se tuntuu siltä kuin ei olisi housuja jalassa.

Ihmiset, jotka eivät syö juustoja. Voisin syödä pelkkää manchegoa aamusta iltaan. Ja sitten menisin nukkumaan, heräisin yöllä, tallustelisin jääkaapille ja söisin sitä vielä vähän lisää. Ja aamulla jatkaisin taas.

Ihmiset, jotka tykkäävät käydä suihkussa. Minusta se on välttämätön paha, josta pyrin pois niin pian kuin mahdollista. Käsiä sitten taas voisin pestä vaikka 45 minuuttia kerrallaan (katso kohta 2).

Ihmiset, jotka käyttävät vähäsuolaisia tuotteita. Suola on parasta.

Ihmiset, jotka ovat Kardashianeja. En kerta kaikkiaan ymmärrä, miten sellaisia ihmisiä voi olla olemassa. (He muuten syövät varmaan vähäsuolaisia tuotteita eivätkä syö juustoja eivätkä käytä turvavöitä. Tai housujakaan.) 

Ihmiset, jotka eivät kuuntele podcasteja. Podcastit best.

Ihmiset, jotka tunnistavat lukuisia kala- ja/tai lintulajeja. Miten heidän aivonsa voivat tallentaa sellaista tietoa? Tiedän itse tasan ahvenen ja lokin. Ja niidenkin suhteen epäilen välillä itseäni. 

Ihmiset, jotka vastaavat lukuisia kysymyksiä sisältävään sähköpostiin, mutta vastaavat vain ensimmäiseen kysymykseen. Niinku kamoon.

 

Lue myös: 

 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahaha, paras listaus! <3

Lisään vielä yhden:

Ihmiset, jotka lukevat humoristista blogia kirjoittavan bloggaajan postauksen ihmisistä, joita bloggaaja ei ymmärrä, bongaavat listalta kohdan, jossa puhutaan tavasta, jota ihminen itse noudattaa, suuttuu tästä verisesti ja uhkailee, ettei koskaan enää lue kyseisen bloggaajan postauksia, koska bloggaaja on itsekäs, suvaitsematon ja mauton, koska ei rakasta kaikkia kalalajibongareita ja oikeasti vähäsuolainen voi on ainoa oikea vaihtoehto, sillä haluaako kyseinen bloggaaja murhata kaikki kaloja tunnistavat suomalaiset ihmisparat sydän- ja verisuonisairauksiin. SITÄKÖ BLOGGAAJA TÄSSÄ NYT HAKEE? HALUAAKO BLOGGAAJA, ETTÄ KAIKKI KUOLEVAT KIVULIAISIIN PITÄAIKAISSAIRAUKSIIN JA SUOMEN TALOUS VOI HUONOSTI, KUN SAIRAALAT TÄYTTYVÄT JA VERORAHAT VAIN NOUSEVAT JA MINUNKIN LÄHEISENI VERISUONET OVAT IHAN TUKOSSA JA SIELUUN SATTUU.

Tiia Rantanen

Siis öö just sitähän mä tässä haen. Sä tunnistit! Keskuskuopan sydän- ja verisuonitautiosastolle kaikki kalalajien tuntijat ja juustoheitterit. Ja keskuskuopan esikouluun lapset, jotka lirkuttelevat ventovieraille julkisissa. Se on niin söpöä, etten kestä.

Juliaihminen
Juliaihminen

KAIKILLA EI OLE VARAA ASUA NÄILLÄ NELIÖHINNOILLA KESKUSKUOPASSA. MISSÄ ON SYRJÄSEUTUJEN OIKEUDET, KYSYNPÄHÄN VAIN? TULE JO POIS SIELTÄ KUPLASTA.

CougarWoman
CougarWoman

"Ihmiset, jotka vastaavat lukuisia kysymyksiä sisältävään sähköpostiin, mutta vastaavat vain ensimmäiseen kysymykseen"

Tämä. Työelämässä vielä menettelee, mutta...noh, mun kokemuksen mukaan tätä harrastaa lähinnä miehet. Vaikeuttaa whatsappailyä kun pitää aina muistaa näpyttää vain yksi_kysymys_kerrallaan, jos haluaa vastaukset jokaiseen. Ja sitten on tietysti vielä erikseen tämä:

"Moi, teenkö chili sin carnea tänään, oon just menossa kauppaan?"
"Vai haluatko sittenkin intialaista?"
- Joo.

RAAAAGGGGHHHHHHHHHHH

Riariina (Ei varmistettu)

Viimeksi tänään olen tuskaillut tämän kanssa! Pomo vastasi yhteen kysymykseen kolmesta ja siihenkin puutteellisesti ARGH! Hommat ei oikein etene, ennen kuin minulla on 3/3 vastausta kasassa, mutta jos kysyn samoja asioita uudelleen, pelkään, että pomo ajattelee minun pitävän häntä hidasälyisenä... (Niin pidänkin, koska kuka vastaa vain ensimmäiseen kysymykseen??)

Tiia Rantanen

Nimen-vitun-omaan. Nöyryyttävintä on, kun saa oman olonsa jotenkin typeräksi, kun joutuu kysymään samaa asiaa monta kertaa. Olen kerran tuskastunut niin, että olen lähettänyt samat kysymykset vielä numeroituina, eikä tämä tampio osannut siltikään vastata kuin yhteen. 

crazycatmom

Mä en siis ole ainoa ihminen maailmassa, jonka mielestä on kauheaa käydä suihkussa! Yritin juuri selvittää ystävälle, mikä siinä on niin kamalaa. No se, kun vesi tuntuu kylmältä (vaikka se olisi kuumaa), se roiskuu inhottavasti vielä kuiviin kohtiin ja se on märkää. Suihkusta pois tuleminen on myös kamalaa. Sitten vasta palelee. Hiukset pitää setviä suoriksi. Hirveä vaiva.

Tiia Rantanen

Sitten sen jälkeen on jotenkin vittumaisesti yhtä aikaa pirteä ja väsynyt eikä oikein tiedä mitä itsellä pitäisi tehdä. Ärsyttävää.

No tämä! Suihkussa käyminen on kamalaa, eniten just kylmyyden takia. Ja sitten atooppinen iho alkaa kutista ja menee läikille. Yhh. 

Ei ehkä kannattaisi myöntää tätä mut joskus talviaamuina pesen vaan hiukset lavuaarissa kun en tarkene mennä suihkuun :(.

Juliaihminen
Juliaihminen

Mä olen kanssa vanha lavuaaripesijä! Suihkussa käyminen on saatanallista. Jokainen suihkuton päivä on voitto ihmiselämässä.

Tiia Rantanen

Mää oon teidän kanssa ihan samaa heimoa. Suihkut alas, kahvi ylös!

Mutta ei sillä lailla oksentamalla.

Naislaif
Naislaif

Kiitos tuosta suihkukohdasta. Rasittava ja vaivalloista. Kuitenkin itseni ja muiden vuoksi suoritan suihkun päivittäin. Sinkkuna ollessani lintsasin, joskus.....

Tiia Rantanen

Tämä on siis kauheaa koska rakastan kyllä olla puhdas. Mutta mää lintsaan kyllä suihkusta aina jos ei oo pakko mennä, eli jos ei haise pahalta ja/tai ole hikinen. Ihmiset peseytyvät liian usein. 

Minnea
Minnean muruja

Minä rakastan suihkua! Voisin hengata siellä koko päivän! Suihku on mun päivän kohokohta! Oma pieni minispa! En voi ymmärtää, miten joku ei tykkää suihkusta!

Tiia Rantanen

Sekoitat sen nyt varmaan kylpyyn. Kylpyyn, johon on samppanjatarjoilu.

Minnea
Minnean muruja

Ai niinhän se olikin! Kylpy, ehdottomasti! Ja ehdottomasti shampanjalla ja kynttilöillä!

Dressylady

Loistava listaus! :DD Oon monista noista niiiin samaa mieltä, esim. tuo sähköpostijuttu!

Liisbetti (Ei varmistettu)

Mun maailma nyt kyllä vähän romahti. Oon ajatellut, että meillä on tosi samanlainen huumorintaju ja muutenkin pystyn samaistumaan kaikkiin sun kirjoituksiin ja sitten sä menet sanomaan, että et ymmärrä ihmisiä, jotka ei juo kahvia. Mä en juo kahvia. Sä et ymmärrä mua! :(

Tiia Rantanen

Mutta mää en vaan ymmärrä miten sää selviät elämästä hengissä!

Liisbetti (Ei varmistettu)

Mut eihän kukaan selviä elämästä hengissä. Hah haa! :P

Kahvi on vaan niin pahaa.

Merikanto (Ei varmistettu) http://merikanto.com

"Ihmiset, jotka tunnistavat lukuisia kala- ja/tai lintulajeja."

Australian lomalla mieheni 6-vuotias siskonpoika kysyi: "Kuuluvatko kakadut papukaijojen heimoon?" Olin silminnähden järkyttynyt. Onneksi luotettava Wikipedia osasi kertoa, että kyseessä on papukaijojen heimon alaheimo. Huh!

Tiia Rantanen

Siis onneksi on internet. Aina kun luen siskon lapsille vaikka jotain eläinkirjaa, ja ne pikku riiviöt keksivät kysyä jotain että "mitä tarkottaa että kotkan munat oli myrkyttyneitä" tai "mitä kaikkia kotkia maailmassa on", voin katsoa ne puhelimestani eikä minun tarvitse sanoa että "mustasukkainen eksäkotka myrkytti ne" tai "maakotka, merikotka, lyrpkotka ja blänkskotka".

Me suihkunvihaajat ollaan kyllä samalla todellisia luonnonystäviä! Mieti mikä vedensäästö?! Niin ja vesilaskussa rahansäästö, täähän on pelkkää säästöö! Mä en käy joka päivä (ja ei, en haise pahalle) ja kun käyn, niin siellä ei turhaa aikaa kuhnailla. Miten joku saa siellä kulumaan puolikin tuntia joka kerta, ei eii..

Mutta lintulajeja tunnen melko paljon, kalojakin jonkin verran, mutta ei, en tiedä miksi aivoissani on tilaa moiselle. Ehkä sieltä puuttuu jotain muuta oleellista, kuten Kardashianit, niistä en tiedä paljoakaan..

CougarWoman
CougarWoman

Puoli tuntia suihkussa: kehon ja hiusten kastelu. Shampoo. Huuhdo shampoo, laita hoitoaine. Sheivaa (kainalot päivittäin, sääret ja "muut" 2 krt viikossa). Huuhtele hoitoaine. Pese kasvot kasvojen pesuun tarkoitetulla geelillä. Huuhtele kasvot. Saippuoi keho puffin avulla. Huuhtele keho. Scrubbaa sheivatut alueet. Huuhtele. Käytä intiimialueisiin tarkoitettua pesuainetta. Huuhtele. Lopeta suihku 30 sekuntiin kylmän veden alla. 

Mikäli ei ole hiustenpesupäivä, selviän tosin vartissa. Rakastan suihkussa käymistä - jokapäiväinen mini-spa! <3 Enkä edes herää aamulla, ellen ole käynyt suihkussa. Lopun kylmä vesi virkistää ja piristää verenkiertoa, ei jää nuutunut olo. :) 

Amen! Mutta miksi podcast? Pidä tästä joku valistus kiitos, niin pääsen sisälle tähän uuteen ihmeelliseen maailmaan!

Tiia Rantanen

No kuule määhän kirjoitan tästä ihan oman jutun ihan lähiaikoina! Podcast-valistus, coming right up.

Jes, kunnon saarnaa odotellessa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis täähän on jo vanha postaus, mutta oli pakko tulla kommentoimaan. Vessakopista viereiseen koppiin puhutaan tietysti siksi, että muuten pitäisi kuunnella vaivaannuttavaa lorinaa! Mulla ainakin on sen verran ujo pissa, ettei se aina suostu tulemaan, jos tiedän, että naapurikopissa on joku tuttu. En siis todellakaan ole niitä ihmisiä, jotka lähtevät pissalle yhtä aikaa kaverin kanssa! Mutta jos sellaiseen tilanteeseen joutuu, niin ainoa pelastuskeino on yrittää pitää keskustelua yllä ja pissata vaivihkaa siinä samalla.

Tiia Rantanen

Mutta mitä jos toinen joutuu pinnistämään että saa selvää puheesta? SITTEN SE KUULEE SEN LOROTTELUNKIN! Mun neuvo on että odottaa niin kauan, että joku vetää vessan, alkaa pestä käsiään tai laittaa käsienkuivaimen hurisemaan. Sitten voi metelin turvin pissiä vaan menemään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiku pitää tietysti kailottaa aivan mahdottoman kovaan ääneen kaikki ja yrittää pissata hiljaa :D Noi sun mainitsemat keinot ovat kyllä hyviä lisävinkkejä tilanteisiin, joissa pissa ei meinaa juttelemisesta huolimatta tulla (eli esim. mun kohdalla joka ikinen kerta). Jos jää vain hiljaa odottamaan hälyääntä, siinä voi joutua odottelemaan pidemmän aikaa ja saa awkwardin pissaajan maineen. Jos pissa ei meinaa tulla, niin kannattaa siis SEKÄ rempseästi jutella ETTÄ odotella vessanvetoa/hanan ääntä.

Kaiken kaikkiaan en ymmärrä, miksei suomalaisissa julkisissa vessakopeissa voi japanilaisten vessojen tapaan olla nappia, josta saa hälyääniä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.