Kaupungin paras sokerointi (+arvonta ja alekoodi)

Yhteistyössä Majestique Beauty

(Varoitus: jos ihokarvoitus on mielestäsi ällöä, ei tätä tekstiä kannata lukea.)

Jyväskylässä 23.8.1983 syntyi lapsi, joka herätti lempeitä nauruntyrskähdyksiä kaikissa, jotka hänen tielleen osuivat. Vauva oli nimittäin yltä päältä tumman, nukkaisen karvan peitossa. "Sulla on apinalapsi", äidilleni sanottiin. Äitiä nauratti, ja hän hipsutteli vauvan yläselän peittävää mustaa, pehmeää karvaa ja toivoi (saatana sentään), ettei se koskaan lähtisi irti. 

Voi perkele äiti minkä teit. 

Ei meinaan apinalasta palio naurattanut. Muistan, kun huomasin ensimmäistä kertaa 13-vuotiaana kaverin rippijuhlissa, että lyhyestä hameesta vilkkuvia reisiäni pitkin kasvaa pitkää, tummaa karvaa, jota en ollut aiemmin pannut merkille. Istuin juhlatalon pimeimmässä nurkassa niin pitkään kuin kehtasin ja livahdin bussilla kotiin sheivaamaan jalkojani heti, kun kaverin silmä vältti. Mietin, että mitä hittoa. Eivät ne naiset Gilleten mainoksissakaan koskaan ajele sääriään polven yläpuolelta. Olen varmana joku luonnonoikku.

Vaikka olen jo aikuinen, karvaisuus hävettää, vituttaa ja tekee kipeää. Yläselkäni on onneksi vuosien saatossa muotoutunut melko karvattomaksi (äidin hipsuttelu saattoi jopa auttaa asiaa), mutta koska naisen pitäisi – ja let's face it, minä haluaisin – olla sileä, on karvoja silti tuhottomasti liikaa ja joka paikassa. Pahinta on se, että minulla on voimakkaan ja tumman karvankasvun lisäksi paksu nahka, jolle karvat häviävät aina kaksintaistelussa. Siksi karvatupet tulehtuvat usein, etenkin höyläämisestä, ja sääreni ovat arvista ja näpyistä jatkuvasti läikikkäät. Olen jopa käynyt leikkauksessa, jossa minulta on kirurgisesti poistettu voimakkaasta karvankasvusta johtuva paise, jonka minulle kerrottiin olevan varsin yleinen 18-40-vuotiailla karvaisilla miehillä. Miehillä. (Olen sittemmin oppinut, että vaiva koskettaa niin miehiä kuin naisiakin, mutta kiitos vaan kovasti sille lääkärille, joka sai minut tuntemaan itseni mieheksi.)

(Minähän varoitin, ettei tätä tekstiä kannata välttämättä lukea.)

Olen onneksi iän myötä oppinut olemaan enemmän sinut karvoitukseni kanssa. Kutsun esimerkiksi reidessäni olevaa tatuointia, jossa on naisen kasvot, leikkimielisesti Conchita Wurstiksi, koska sille kasvaa toisinaan tumma, miehekäs sänki. Odottelen vielä sitä, että se puhkeaisi lauluun.

Mutta se ei tarkoita sitä, että osaisin antaa karvojen olla. Sokerointi on käytännössä pelastanut elämäni. Se on ehdottomasti minun iholleni paras, pysyvin ja hellävaraisin keino karvanpoistoon. Tiedän, että esim intiimialueen sokerointi ei ole tänä päivänä enää kauhean in, mutta on meitä, joille se on oikeastaan pakollista (se "miesten vaiva" voi uusia, kiva). Ja minulle on sattunut käymään sillä tavalla onnekkaasti, että olen löytänyt sokeroijan, joka on ehdottomasti Helsingin paras.

Olen oikeastaan yrittänyt vaalia luottosokeroijani salaisuutta mahdollisimman pitkään, sillä en halua hänen ruuhkautuvan niin, etten enää saisi häneltä itse aikaa. En tekisi tällaista yhteistyötä kenen tahansa kanssa: olen itse käynyt Julialla sokeroinnissa varmaan jo ainakin seitsemän vuotta, ja hän on ehdottomasti kokemukseni perusteella edullisin, nopein, joustavin ja hellävaraisin sokeroija, jolla olen koskaan käynyt. (Tosin brassisokeroinnista ei kyllä saa hemmottelua tekemälläkään.) Nyt hän avasi uuden Majestique Beauty -hoitolan Helsinginkadulle Kallioon ja keksi, että voisi tarjota lukijoilleni alekoodin.

Tartuin heti mahdollisuuteen. Mutta sitten mietin, että mitä jos kaikkia ei kiinnostakaan sokerointi, mutta he haluaisivat silti tutustua hoitolan toimintaan. Julia oli samaa mieltä ja sanoi:

"Niin. Kaikki eivät ole yhtä karvaisia kuin sä." 

Sad but true. Mutta alekoodi toimii siis myös esimerkiksi volyymiripsiin ja ripsihuoltoihin, joista minä taas en ymmärrä mitään. (Alekoodilla voi siis oikeastaan joko poistaa karvoja kehostaan tai lisätä niitä sinne.) Eli horinat sikseen ja itse asiaan:

Arvonta: jos haluat osallistua ilmaisen brassisokeroinnin arvontaan, jätä kommenttikenttään mikä tahansa kommentti, esimerkiksi joku missä kehut Kustaata monisanaisesti, ja muista jättää sähköpostisi. Sähköposti ei näy kenellekään muulle kuin minulle. Jätä kommentti perjantaihin 6.10. klo 12 mennessä, arvon sokrun yhteystietonsa jättäneiden kesken silloin. EDIT 6.10.: ilmainen sokerointi on arvottu. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Alekoodi: koodilla TIIA25 saat aika hyvät 25 prosenttia alennusta kaikista normaalihintaisista Julian tekemistä hoidoista (sokeroinnit, vahaukset, ripset, kulmat) Majestique Beautyssa lokakuun loppuun saakka. Toimi näin: mene ajanvaraukseen hoitolan sivuilla, varaa hoito lokakuulle, valitse tekijä (JuliaS) ja aika, ja kirjoita lisätietoja -kenttään koodi TIIA25. Alennus on voimassa uusille asiakkaille kerran per henkilö. 

 

Lue myös: 

 

Kommentit

Cheetah (Ei varmistettu)

Kuulostaapa tutulta, vaikka itse tosin satuinkin syntymään jokunen vuosikymmen ennen sinua. Ihan samalla tavalla yksissä rippijuhlissa havahduin minäkin... ja siitä se alkoi, taistelu karvoja vastaan. Katsellaan millaisia kommentteja saat. Usein keskusteluun liittyy henkilöt, jotka ihmettelevät, että "miten voi aikuinen nainen jaksaa ärsyyntyä tänä päivänä moisesta vaivasta". Usein he ovat juuri niitä onnekkaita, kenen karva on vaaleaa ja haaleaa ja ohutta ja untuvaista.
Näyttäkää minulle se nainen ja hänen säärensä, kenellä karvankasvu tosiaan on ns. miesluokkaa: pitkää, mustaa ja paksua. Ja sitä riittää.

Mutta omat ihanat vapauttavat kokemukseni olen saanut valoimpulsishoidolla. Toki hoidoissa on pitänyt käydä monta kertaa, mutta ne ovat auttaneet, jippii!! Mielestäni paikoissa ja niiden käyttämissä laitteissa on eroja, parhaat kokemukset ja tulokset ovat ehdottomasti Bulevardilla sijaitsevasta hoitolasta (ei ole maksettu mainos, vain tyytyväinen asiakas :) ).

En osallistu arvontaan, halusin vain hehkuttaa tuota valoimpulssihoitoa :D.

Tiia Rantanen

Mulle ei valoimpulssi oikein toiminut, vaikka kävin siellä tooooosi monta kertaa. Väärä hoitola ehkä, vink vink! :D

Ja joo, tiedän, että on tosi epäfeminististä russuttaa jostain ihokarvoista, mutta tämä nyt on tällainen ongelma joka minulla on elämässäni ja johon olen löytänyt kivan ratkaisun ja siksi haluan kirjoittaa siitä. Katsotaan, miten kommenttiboksissa käy. (Minähän kyllä kirjoitan muutenkin vaikka mistä höpöstä, ettei tämä kyllä takuulla turhimmasta päästä ole, hehheh.)

N. (Ei varmistettu)

Hei mullekin tulee aina toisinaan nivusiin paise joka johtuu siitä että bikinialueen karvankasvu on niin voimakasta :D (nauran lähinnä sille että vihdoin saan jostain vertaistukea, tää on näitä juttuja jotka ei tunnu vaivaavan ketään muuta koko maailmassa)
Siellä se taas tulehtuneena möllöttää häppärien vieressä, vielä ei olla jouduttu sitä leikkaamaan kun se ärtyy ainoastaan silloin tällöin. Tosin tällä kierroksella oon jo ollu lähellä varata lääkäriajan, sen verran pitkään se on ollut paikallaan eikä suostu rauhottumaan. Ja joo, sokerointi helpottaa sen kanssa elämistä, sheivaus saattaa toisinaan jopa pahentaa tilannetta.

Muuten mun karvat kasvaa ymmärtääkseni aika normaaliin tapaan, ainoastaan toi intiimialue on yks iso viidakko, varsinkin jos sen antaa vaan olla. Okei, rinnoissa on muutama pitkä ja tumma karva kans, ne on aika hauskoja tapauksia kun niitä ei ensin näe ollenkaan ja sit yhtäkkiä ne onkin semmosia pitkiä mustia jouhia, jotka törröttää nännien kavereina selkeesti ihan hiton ylpeenä olemassaolostaan. Siinä sitä sit miettii et mistä hitosta ne siihen yhtäkkiä ilmesty, kun vielä eilen tissit oli karvattomat kuin Hollywood-leffoissa konsanaan :D

Tiia Rantanen

Tälle asialle saa ja pitää nauraa vähän! Ei koko hommasta tulis muuten mitään. Toi mulle tehty leikkaus on kyllä ollut eri, se nimittäin ilmestyy aina kaikille ihan samaan paikkaan. Sinus pilonidalis on vaivan nimi, ja löysinpä oikein nettisivun, jossa aiheesta kirjoitetaan erityisesti naisille: https://www.pilonidal.org/what-is-pilonidal-disease/a-word-for-the-girls/

JJjj (Ei varmistettu)

Ehdottomasti pitää kommentoida, että osallistuu arvontaan. Yleensä en edes jaksa osallistua, mutta mä niiin haluisin sokeroitavaksi mutta opiskelijan budjetti ei anna myöten.

Mulla ei kasva varmaan normaalista poikkeavasti karvaa, mutta iho ei kyllä tykkää höyläämisestä ollenkaan. Ja koska budjetti ja uskallus ei ole riittänyt sokerointiin, niin koitetaan onnea tällä!

Tiia Rantanen

Jee hyvä! Mutta sulta jäi nyt ne monisanaiset kehut ihan kokonaan...?

(viiiitsi vitsi)

Tipikkä (Ei varmistettu)

Mitä, Jyväskylässä!? Jopas jotakin. Mutta joo, kyllä se sokerointi on täälläkin havaittu ainoaksi järkeväksi keinoksi vähempää karvaisuutta tavoitellessa. Elikkä siis jospa arpaonni suosisi :D

Tiia Rantanen

Voi saamari. En tajunnut, että tässä paljastuu se, etten olekaan ihan oikea tamperelainen, vaikka olen pitänyt siitä aina niin kovaa meteliä. Hups!

VH (Ei varmistettu)

Ei tarvitse olla apinalapsi, että sokerointi on ainoa mahdollinen keino karvanpoistoon.

Tiia Rantanen

Ei missään tapauksessa tarvitsekaan. 

Elinanan (Ei varmistettu)

Opiskelijana oon opetellut sokeiroimaan itse kaikkia paikkoja ja myös kavereiden :D Olisi siis luksusta, jos joku muu hoitaisi sen välillä.

Tiia Rantanen

Whoa! Arvostan. Oon yrittänyt, mutten oo onnistunut kun tahmaamaan itseni ja kylppärini yltä päältä.

Sn (Ei varmistettu)

Voi tämä tulis kyllä tarpeeseen! Tännekin on karvoja siunaantunut ja ne kasvavat niin pirun nopeasti takaisin! Eikä iho oikein tykkää sheivailusta. Hyvältä vaikuttaa myös paikan hinnasto. Aina kun olen taas kerran kyllästynyt karvojen raakkaamiseen, haaveilen sokeroinnista, mutta joka kerta olen jättänyt varaamatta ajan hinnan vuoksi. Ehkäpä nyt uskaltaudun kokeilemaan!

Lauravolyym (Ei varmistettu)

tahtoisin päästä kokeilemaan sokerointia, en oo koskaan päässy testaamaan kun eihän meillä semmosta paikkaa täällä syrjäkylillä oo. Mut minä kyllä hilpasen pääkaupunkiseudulle jos arpaonni suosii, sen verran kiinnostaa kun ei toi sheivaus tosiaan täälläkään tee oikeen muuta kuin punaisia pisteitä.

Mikä pelastus! Tämä postaus tuli oikeaan aikaan. En ole uskaltanut varata sokerointia mistään, kun haluaisin päästä "sen parhaan sokeroijan " käsiin. Tähän sinun suositukseen uskallan luottaa, koska se tulee super ihanalta lemppari blogin kirjoittajalta (huomaa kehut). Ja onneksi on alekoodi, ellei arpaonni suosi <3

Tiia Rantanen

Kehut huomattu! :)))

Tbl (Ei varmistettu)

Mua kätilö kutsui pieneksi simpanssiksi, äitiä ei kyllä haitannut (kuulemma). Jotain sukua siis ollaan. Mä haluisin hirveesti taas sokerointiin, en ole käynyt lapsen syntymän jälkeen (enkä pariin kuukauteen sitä ennen), kohta siis puolitoista vuotta ilman (!). Muu karvanpoisto down there on ihan tuskaa.

Onneks sulla on toi jumalainen tucca mikä toivottavasti tasapainottaa nihkeitä fiiliksiä muun runsaskarvaisuuden suhteen.

Tiia Rantanen

Mutta siis arvaa mikä on hanurista? Mun kulmakarvat ei kasva. MITÄ HITTOA UNIVERSUMI???

Hanna Hottola (Ei varmistettu)

Hellävarainen ja tehokas sokerointi kiinnostaa!

Mitä_tähän_kirjoittaisin? (Ei varmistettu)

Sun sokeroija on kyl tosi hyvä, koska silloin kun oon nähnyt sut uikkarit päällä niin et sä kauheen karvanen ole ollut ;)

Muutama viikko sitten Googlailin ja yritin tuota Majestique Beautyä löytää huonolla menestyksellä mutta nyt tiedän mistä sen ajan saan varattua. Ja matkaan ei ole este, vink vink vaan Tiia... Seuraavan kerran kun näillä hoodeilla liikut, niin ota muutama askel vasemmalle ja soita mun summeria.

Ps. Mun herra X tykkäisi rämemajavastani mutta karvattomat mirrit on enemmän makuuni, joten arpaonni saisi olla puolellani tällä kertaa ;)

Tiia Rantanen

Siis tää meinas olla todella creepy kommentti ennen kuin tajusin kuka olet :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, toit iloa mun päiviin instan puolella tosi pitkään ennen kuin tajusin alkaa seurata myös blogia.. Nyt oon roikkunut mukana jo useamman kuukauden ja tykkään ihan hulluna! Kiitos :)

Karvaisuuden suhteen oon varmaan melko normaalia tasoa, mutta jotenkin se ainainen höylääminen on ihan hirveen rasittava operaatio. Sokerointi kiinnostaa, en ole ikinä kokeillut.

Tiia Rantanen

Ihanaa, kiitos!! 

AAAAAA (Ei varmistettu)

Mä haluan sokerointiin! Sitten vois laittaa twerkkitunnille pikku pikku hipsterit jalkaat ja sheikata pyllyä niin maan perkeleesti ilman huolen (vai karvan) häivääkään!

Smak (Ei varmistettu)

Mahtavaa, kiitos vinkistä! Sokerointipaikka Kallion alueelta on ollut jo jonkun aikaa hakusessa. Pitääkin tutustua tarkemmin tähän uuteen hoitolaan - toimitiloja olenkin ehtinyt jo ihailemaan ikkunan läpi. Prinsessatuoli odottaa kävijäänsä! :)

tannttu (Ei varmistettu)

Mukana, koska kukapa ei tahtoisi löytää aina vaan hellävaraisempaa brassintekijää :D
Blogisi on ihana, en vaan ikinä muista nimeä oikein ja jos joskus katsot millä kaikilla nimillä tänne päädytään niin puolet niistä on varmaan mun. Just äsken etin nimellä rakastaako kustaa :D

Tiia Rantanen

Bahaha! Joo, olisin kyllä voinut miettiä nimen vähän tarkemmin. Olen myös huomannut, että jos sanon sen joskus nopeasti, ihmiset luulevat, että puhu kusesta.

jeunesse (Ei varmistettu)

Oi, tää ois kova! Oon miettinyt sokerointia pitkään, mut oon tosi pihi (ja no, myös köyhä heh) muija ja siksi en oo koskaan mennyt. Plus mua vähän pelottaa se, saattaisin pyörtyä. Mutta siinähän ollaan makuullaan? Eli varmaan selviäisin. Ja ehkä sit ei ois karvatupen tulehduksia vähään aikaan - en oo sentään kasvaimiin asti päässyt mutta on noi tulehduksetkin aika gross. Lisäksi mulla on poskessa isohko luomi, joka kasvattaa aina uudet karvat itselleen. Siihen ei tosin taida sokerointi auttaa, vaihtoehdot taitaa olla kivulias nyppiminen tai Halloweenin odottaminen.

Ai niin ja kehut: en enää jaksa kauheasti lukea blogeja, mutta tätä käyn aina kurkkimassa! Pitää etsiä sut instastakin, jos on yhtä hyvää settiä sielläkin.

Tiia Rantanen

Kiitoskiitos! Toi on maailman paras kohteliaisuus aikana, jona ihmiset ovat jo vähän väsyneet blogeihin.

Siinä ollaan makuullaan! Ja tekijä kyllä tietää, että se sattuu. Ei se kivaa oo, mutta helpottaa PALJON, kun käy säännöllisesti.

(Insta-nimimerkki on muuten @tiiamarietta, jollet jo löytänyt.)

Jenniiiii (Ei varmistettu)

En osallistu arvontaan, koska en asu lähelläkään Helsinkiä, mutta pakko silti kommentoida. Olen myös apina. Tuuheahkolle poikaystävälleni joskus vitsailin, että me vasta karvainen lapsi saataisiin :D Muistan myös lukuisat tarinat siitä, kuinka mulla oli syntyessäni "ihanaa, tummaa untuvaa" selässä. Taistelu karvoja vastaan tuntuu armottomalta ja sisäänkasvaneet karvat ovat tuttu riesa. Olen käynyt sokeroinnissa tasan kerran, ennen ulkomaanmatkaa. Kainalot meni ihan ok, alakerta ei niinkään. Mulle jäi tilanteesta hieman kakka maku suuhun. Tiesin, että se sattuu, se on selvää. Tuli kuitenkin vähän sellanen fiilis, että mun sokeroijalla on kiire (?!) ja hän yrittää saada homman äkkiä pois alta. En ole varma, kiristikö hän ihoa tarpeeksi ennen sokerin levitystä ja repäisyä, sillä sain nimittäin ainakin yhden verenpurkauman nivusiin. Koko alue oli useita päiviä niin kipeä, että hyvä että kärsi pestä... Jotenkin tuntuu, ettei sen ihan noin kivuliasta kuulu olla..? Nimimerkki hieman traumatisoitunut.

Tiia Rantanen

Hui! Mulle on tullut verenpurkaumia kans joskus, mutta vahauksesta ja reisiin - sokeroinnista ei koskaan. 

Tiia Rantanen

Kiitos kaikille osallistujille! Ilmaisen sokeroinnin voitti nimimerkki AAAAAA, tsekkaa sähköpostisi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.