Kiitti vaan, Jessica Biel

Justin Timberlaken mentyä viime viikonloppuna naimisiin on aviomiesehdokkaideni lista taas huolestuttavasti pienentynyt. Kiitti vaan, Jessica Biel.

Arvaa vaan, kuinka paljon halusin piirtää rouva Timberlakelle viikset. Tai pirunsarvet.  Mutten osannut. :( Damn!

Haluan sanoa suorat sanat muutamalle muullekin julkkissutturalle. Veitte minulta miehen. Kiitti vaan.

Blake Lively, haista ite, kun otit ja nait Ryan Reynoldsin. Tosin noin lyhyen seukkailun avioauvoon en hevillä Hollywoodissa usko. Kohta se lempi hiipuu, ja R&R saattaakin olla minun kainalossani. Ha!

Pamela Tola, komistuksesi Lauri varmana katsoi suoraan minua silmiin Härmä-elokuvan enskarissa. Meillä oli aito konekshöni. Varmana oli.

Vihaisin mieluusti Beyoncéa Jay-Z:n nappaamisesta, mutta kun ovat niin suloisia molemmat, ettei niitä voi kuin rakastaa. Ällöä.

Justin Theroux, kehtaatkin viedä ihanaakin ihanamman Jennifer Anistonin markkinoilta! Jen-Jen, Friends for life?

Sori, Vanessa Hudgens, mutta Zac Efron on mun mielestä aika ihana. Aluksi se oli liian nuori ja liian nätti, mutta sitten tuli Justin Bieber ja käänsi tämän pöydän nurin. Voisitko vaihtaa vaikka siihen biiberiin?

(Kiitos muuten Mila Kunis, ettet ole vielä vienyt Ashtonia vihille.)

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Allekirjoitan (taas) joka sanan! Lisään vielä, että mulla on ollut riemu haastatella Zacia joitain vuosia sitten ja se oli aivan  hurmaava tyyppi. Superkohtelias, hauska ja ystävällinen. Ja meistä on myös kaverikuva, jota ei voi koskaan näyttää julkisesti, koska toinen meistä on hikinen ja riemukas punanaama ja toinen näyttää vahanukelta. Arvaa kumpi on kumpi.

marietta

Äääääääkk! Mää oon NIIIIN kade!!!

Dan
Kriitikot

Mutta Marietta hyvä, Zac ja Vanessa erosivat jo 2010! Zac on sinkku, joten anna mennä.

Joo, sille voi lähettää fanmailia fanmailosoitteeseen, onkse nyt Avila Beach, CA. :D

Seregi
Sekaisin Seregistä

Lapsena piirsin itsenäisyyspäivää varten Britannian lippuja, koska pitihän se minun osata, kun menisin Williamin kanssa naimsiin. Saakelin Kate!

Vierailija (Ei varmistettu)

Näetköhän sä näitä vanhojen postauksien kommentteja ollenkaan.. Sitä piti vaan sanomani, että sen Beyoncen ja Jay Zn lisäksi oon törmännyt myös Zac Efroniin ja se oli yllättävän söpö. Olin ihan ihmeissäni, kun muistelin sen olevan about 15v..

T. Ilman piriä aka Rubbery, hah

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.