Lidlin uimapuvun metsästys

Sain kutsun Lidlin muotinäytökseen Yrjönkadun uimahalliin kesäkuun alussa. Puitteet olivat kunnioitusta herättävät, sillä vanha uimahallikaunotar salpaa hengen sellaisenaankin - saati sitten valoin, musiikein ja upeiden mallein koristeltuna. Muotinäytös oli mahtava, ja yllätyksekseni tykästyin lähes kaikkiin vaatteisiin.

Erityisesti sydämeni vei raidallinen kokouikkari.

Olen ilmeisesti aiemmin elänyt naiivissa harhauskossa, että kiinnostavan vaatteen voi hakea kaupasta vielä sillä viikolla, kun se on sinne saapunut. Nyt ymmärrän olleeni väärässä, sillä kun matkasin lähi-Lidliini kolme päivää uikkarin hyllyihin tulemisen jälkeen, ei sitä enää ollutkaan. En ensin hätääntynyt. Ajattelin, että niitä tulee lisää - uikkareitahan esiteltiin hienossa muotinäytöksessä kaikelle kansalle! Vaan ei. Uimapukua ei löytynyt vielä seuraavalla viikollakaan, ei Helsingistä eikä Tampereelta. Turvauduin viimein sosiaaliseen mediaan. 

Siirryin Lidlin fb-sivujen puoleen.

Mutta Riikastakaan ei ollut apua. 

Sekosin Lidl-maniaan.

Yllätyksekseni ihmiset alkoivat etsiä uikkareita puolestani esimerkiksi Kangasalta, Riihimäeltä, Turengista ja Kirkkonummelta. Ja odottaa tilannepäivitystä.

Sana alkoi kiiriä.

 

Joten jos satutte löytämään Lidlin paksuraidallista mustavalkoista uimapukua jostakin myymälästä koossa 40 tai 42 (ostaisin itse varmuuden vuoksi molemmat, jos löytäisin), minuun saa olla yhteydessä. Maksan uikkarin, postikulut ja kaljat.

Hashtaginkin saa keksiä.

Tämä ei todellakaan ole yhteistyöpostaus. Jos olisi, mulla olisi jo se uikkari.

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Oi! Mä käyn yhessä liiterissä, jonka tiiän täällä varsinais-suomessa lymyävän... ja, jossa vois niitä vielä olla! ☆

Tiia Rantanen

Kiitos! Tämä on epätoivoista, mutta koskettavaa. 

A.H.
Helsinki-Antwerpen

Tämä ei todellakaan ole yhteistyöpostaus. Jos olisi, mulla olisi jo se uikkari.

:DDDD

Mun on pakko osallistua. Kaukaa haettua, mutta lupaan vilkaista belgialaisen lidlin. Uikkarietsinnät ylitti just Suomen rajat.

Ilana

Mä voin puolestani tsekata Dublinin tarjonnan :) Olin joka tapauksessa aikeissa käydä Lidlissä huomenna/ylihuomenna.

A.H.
Helsinki-Antwerpen

Oon pahoillani, mutta paikallinen Lidl on tähän asti tuottanut pettymyksen :(

Festivus (Ei varmistettu) http://www.festivus.fi/

Siis myydäänkö Lidlissä uimapukuja :D Faija on ostanut tuolta todella hämmentäviä asioita, esim. suihkun ( ei toiminut) mutta uimapuvut -ja vielä hienot sellaiset- oli kyllä uutta...

Tiia Rantanen

Joo ja ne on hienoja vielä! Tai siis ainakin tämä yksilö. (Eräät lidliläistyneet tuttavani ovat myös kertoneet ko. yrityksen urheiluvaatteiden olevan vailla vertaansa.)

Marjorie of LOVE

Taidanpa heti polkaista Lidliin!

No nyt on internationaali meininki! Mun lähi Lidlistä on turha katsoa, kaikki vähänkin kiinnostava tavara matkaa itärajan taakse silmänräpäyksessä :(

Tiia Rantanen

Musta tuntuu että tässä vaiheessa kaikista Lidleistä on enää turha katsoa. Olen kalunnut jo muutaman sellaisen, josta kuulemma saa usein sitä, mitä muualta ei. Mutta hei, olen ainakin löytänyt pari kivaa hametta :D

annisavolainen

Eikä mahtavaa! :D Paras lopetus ikinä. Outo yhteistyö olisi, jos ei uikkaria saisi :D Onnea etsintään.

Tiia Rantanen

Kiitos! Kohta täytyy varmaan kääntyä huuto.netin ja fb-kirppareiden puoleen...

nansk

Ihan huippu postaus, jään innolla odottamaan kuinka käy - mutta oonko ainoa, jolle tuli jonkin asteen järkytyksenä että Lidl pitää MUOTINÄYTÖKSIÄ? Siis täh!

Onnea uikkarin etsintään! Kurkkaan Hervannan lidlistä, jos sinne lähipäivinä poikkean. Hervanta yllättää aina.

Tiia Rantanen

No sepä se: muotinäytös pidettiin, koska Lidl lanseerasi suuren maailman tyyliin tämän uuden, upean vaatemalliston, jota sitten sai kaupoista vain kaksi päivää. Olen pettynyt. 

Vierailija (Ei varmistettu)

lidl.de on ainakin, ei kyllä mitään tietoa toimittavatko Suomeen.

Tiia Rantanen

Voi teitä ihmiset! Kaikki ovat niin ihania ja uhrautuvat Lidliin pikkuruisen minun ja uikkarin vuoksi. (Insert here koskettava puheenvuoro yhteisön voimasta ja siitä, etten koskaan pyytänyt, että kukaan auttaisia minua yhtään.) Toivottavasti tämä epätoivo vetoaa kansainväliseen yhtiöön ja tuovat minun lähi-Lidliini uuden satsin uikkareita. Maksan vaikka tuplasti!

suvimainen
Välitunti

Haha, olipas viihdyttävää luettavaa :D Toivottavasti loppu hyvin, kaikki hyvin! (:

Kanelibasilika

Uu! I feel you! Viime kesänä metsästin (vähän pienemmällä mittakaavalla) itselleni Lidlin sinivalkoraidallisen fiftarityylisen uikkarin. Toivottavasti saat tuon jostakin käsiisi!! Pidän peukkuja :)

Tiia Rantanen

Oh, tuokin uikkari kuulostaa ihanalta! 

Milla Jasmin (Ei varmistettu)

No hitsi, eilen ainakin oli vielä Karakallion Lidlissä Espoossa noita vino pino!

Tiia Rantanen

AAAA MISSÄ ON KARAKALLION LIDL 

Pullariina (Ei varmistettu)

Myös näitä yksilöitä bongattu Kontulan Lidlistä vielä viime torstaina.

Voih, miksi en lukenut tätä postausta viime viikolla ollessani Keski-Euroopassa Lidlien vilinässä. No, ehkä se syy oli siinä, että olin tosiaan lomailemassa Keski-Euroopassa. Oiskohan siellä voinut olla? Hmm. Ehkei ne kuitenkaan niin maailmanlaajuisesti näitä julkaisseet. Kai..

Ehdottomasti on sitten kerrottava, että miten tässä metsästyksessä lopulta kävi! (ja pakko heti käydä oma Lidl tarkistamassa varmuudeksi, toki tässä vaiheessa se lienee ihan turhaa..)

Lidl on muuten loisto kauppa myös vaatteissa! Itselläni on ihan täysin identtinen raitapaita kuin mitä Vilassa/Vero Modassa tmv vastaavassa ketjussa myydään, olen oikein syynännyt saumoja myöden ja samat ne on. Minä maksoin Litukassa siitä 10e ja muualla hinta on sitten kai jotain 30-40e. Jee! Voitto!

miisa-vierailija (Ei varmistettu)

hei, mitenkäs, mitään uutisia tällä rintamalla? :D

Uikkarilöytyi (Ei varmistettu)

Hei! Mä nyt vasta eksyin tänne, oon ollu autuaan tietämätön uikkarinmetsästyksestäsi. Mä ostin kyseisen uikkarin silloin kesäkuussa lidlistä, ja se oli mulle ihan väärän mallinen, ja siitä asti se on levännyt tuolla kaapin perällä, täysin käyttämättömänä. Kokokin täsmää siihen mitä haet (40), eli jos vielä tarvetta niin ota yhteyttä! :)

Tiia Rantanen

JOO! Ehdottomasti! Voisitko meilata mulle tiia.m.rantanen(a)gmail.com? KIITOS.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.