Maailman paras huulipuna

Minulla on yksi huulipuna, joka on ihan ylitse muiden.

Tai oikeastaan se on huulilakka – sellainen, jota levitetään kuten huulikiiltoa, sellaisella vanupuikkoa muistuttavalla töpöttimellä, mutta joka ei kuitenkaan käsittääkseni ole kutsuttavissa huulikiilloksi. Koska se ei oikeastaan kiillä. Tai jotain. (Tai en minä tiedä, jouduin googlaamaan koko sanan.)

Lakka on superpinkki, eikä kovin peittävä, ja aluksi kun sain sen, olin ihan että jassoo tämä on joku pimeässä hohtava, ilotulituksia syöksevä vappulakka jota en tule koskaan käyttämään, mutta sitten kun ensi kertaa kokeilin sitä (sattumalta vappuna, muuten) ihastuin siihen täyttä päätä. Mutta värin sijaan rakastuin siihen, että puna on niin pysyvä, että pelottaa.

Kun käytän sitä, katson tottumuksesta aina syömisen ja juomisen jälkeen neuroottisena peiliin ja pelkään, ettei punasta ole mitään jäljellä. Joka kerta se on täysin koskematon, vaikka leuasta roikkuisi majoneesi poikineen. Poikaystävänikin on oppinut, että pinkkejä huulia voi pussailla mielin määrin ilman, että itse saa punat huulilleen. Yhden juhlaillan jälkeen poistin silmämeikin öljyllä ja pyyhin kasvot misellivedellä, mutta unohdin putsata huulet, ja aamulla herätessäni minulla oli täydellinen huulimeikki edelleen päällä

 

Kuulostaa niin hyvältä, että pää räjähtää? Kyllä. Mutta yllätys, tässä kohtaa tuleekin mutta. En voi nimittäin suositella tätä lakkaa kenellekään.

Koska en tiedä, minkä merkkinen se perkele on.

Lakka on niin kiistattoman hyvä, että se on kulkenut meikkipussissa mukana jo kuukausia. Siksi kaikki logot, tekstit ja tunnusmerkit ovat kuluneet pois. Mutta siis maailman paras lakka, olkaa hyvät.

Vielä kun keksisi, mikä se on. 

 

Lue myös:

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Eiiiii, olin näillä hehkutuksilla jo niin valmiina ponnistamaan tästä hetijustnyt huulilakkakaupoille!

Pakko jäädä väijymään, josko joku tunnistaisi.

Tiia Rantanen

Haha! Niin, taisin tehdä "vähän" paskamaisesti. Kukaan ei kohta enää ikinä halua lukea tätä blogia.

Päinvastoin, tätä on pakko jäädä seuraamaan! Jos ei seuraisi, olisi esim. Lidlin uikkari jatkokertomus jäänyt kokematta :)

Tiia Rantanen

Ja mikä jännittävä kokemus se olikaan! :D

Tiia Rantanen

HOX! HOX! Huulipuna taisi löytyä. Luulen, että se on tämä MACin huulikiilto (against all odds).

http://www.maccosmetics.com/product/13853/40610/products/makeup/lips/lip-gloss/versicolour-stain#/shade/Ceaseless_Energy

Muistan nimittäin, että silloin kun purkista pystyi vielä erottamaan muutamia kirjaimia, siinä luki ceaseless energy

nansk

No on ainakin ihan samannäköinen puteli... Jään kommenttini kanssa tähän vielä varmuuden vuoksi roikkumaan, josko joku ruudun takana vahvistaa vielä :D Kuulostaa meinaan niin hyvältä että huhhuh! 25 euroa ei ole huipputuotteesta paha hinta ollenkaan.

Kuivattaako huulia, muuten?

Tiia Rantanen

Ei kuivata! Se kuivuu jotenkin hassuksi hiukan läpikuultavaksi kerrokseksi, jonka olemassaoloa ei oikein edes muista. Ja päälle voi lisätä päivän mittaan huulirasvaa miten tahtoo. Sitten väri toki kuluu nopeammin pois, mutta kuluu tasaisesti ja nätisti.

Yritän kipaista pian johonkin liikkeeseen tarkistamaan, onko se tuo!

saarah
visual diary

Hahahaaa, maailman paras meikkipostaus :D (Mut siis kiiinnnooostaaaaa!)

Tiia Rantanen

Eikö? 

"Suosittelen en-tiedä-yhtään-mitä."

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Hyvän värinen, ai että! Sopis itsellenikin!

Jään odottamaan, onko se tuo MACin. ;-)

Tiia Rantanen

Kävin Stockalla katsomassa MACin hyllyä, mutta siellä ei ollut mitään, missä olisi lukenut ceaseless. Samannäköisiä purkkeja siellä oli kyllä koko rivi, mutten osaa ihan satavarmaksi sanoa, onko sama tuote. (Niissä kun ei ollut edes sitä applikaattoria, jotteivät ostoskelijat lääräisi bakteerejaan pitkin poikin.) Tuoksui melko samalta kyllä!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

:-D kääk. Tulee mieleen vain että olisiko se joku piraattituote, kopioitu MAC-merkiltä, haha. Et muista mistä oot hankkinut punasi?

Tiia Rantanen

Itse asiassa nyt kun muistelen, niin minähän tilasin sen Kiinasta ja siinä luki isolla MAG...

No ei ny! Sain sen kaverilta lahjaksi :)

Ja juuri tämä kaveri uskoo, että kyseessä on tuo aiemmin linkkaamani MAC-puna, jota Stockalla ei empiiristen tutkimusteni mukaan myydä. Hirvittävimpänä kauhuskenaariona voi myös olla, ettei sitä valmisteta enää. (OMG OMG)

Alexsandra (Ei varmistettu)

Onko se aplikaattori hieman lehden muotoa muistuttava? Sellainen kolmion näköinen siis :D Jos on, niin kyseessä taitaa olla MACin tuote! Mulla on ainakin samannäköinen puteli, jossa merkki lukee.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.