Maailman paras huulipuna (ja nyt tiedän, mikä se on)

Kirjoitin tammikuussa maailman parhaasta, superkestävästä huulipunasta, joka pysyy huulilla biletykset, pussailut, kebabit ja jopa yöunet. Valitettavasti huulipuna (tai itse asiassa huulilakka) oli kovassa käytössä menettänyt kaikki tunnisteensa, enkä voinut olla varma, mikä se oikeasti on. Mutta nyt minä sen tiedän!

Italian-matkan viimeisillä metreillä päätin, että nyt selvitän, mikä suosikkihuulipunani on ja ostan uuden. Epäilimme blogissa kollektiivisesti lukijoiden kanssa, että kyseessä olisi M.A.C.in tuote. Niinpä marssin viikko sitten Milanon lentokentällä M.A.C.in meikkipisteeseen ja kaivoin repusta nuhjuuntuneen, vanhan hylsyn. Hyllystä ei löytynyt mitään vastaavaa, mutta myyjä tiesi oitis, mistä on kyse, ja kaivoi salajemmastaan kourallisen punia. Niiden joukosta löytyi oikea sävykin: ceaseless energy. (Muistelin, että purkissa luki niin, mutta se olikin siis sävyn, eikä itse huulilakan nimi.)

Tässä se on: M.A.C. Versicolour Stain, joka on siis firman itsensä mukaan huulitussin ja -kiillon hybridi (gloss/stain hybrid). Pysyy niin saamarin hyvin, että melkein v*tuttaa. Mua lemmitkö vielä Kustaa suosittelee.

 

Lue myös: 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Se on tyydyttävä fiilis, kun joku mysteeri selviää :D

Tiia Rantanen

Oli jo aikakin hei!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä uusi sarja sulla muuten on menossa? :) Makusi on usein vaikuttanut samankaltaiselta kuin omani, ja kaipaisin jotain uutta katsottavaa.

Toi kirja on ihan paras!!

Tiia Rantanen

Toi on kyllä huulipuna eikä kirja. 

Anna123 (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Mainonnan uhri kiittää ja kuittaa. Ostin lentoasemalta, ja siellä myyjä oikein vielä varmisti, että sen blogijutunko säkin olet lukenut. Eli vakavissani suosittelisin nyt yhteistyökuvioita MACin kanssa. Esim. vaikka tittelillä "koko kansan huulipunisti".

Tiia Rantanen

EIKÄ! Oikeesti? Hahahaha!

me.superwoman (Ei varmistettu) https://mesuperw.blogspot.fi

Olen metsästänyt tätä ties mistä ja tänään ehdin vihdoin Stockalle, onneksi paikalla oli mac myyjä. Kysyin kyseistä punaa ja myyjä kysyi "onko tuttu tuote". Vastasin "no ei mutta yks bloggaaja kirjotti että tää pysyy niin hyvin että melkeen vituttaa ni haluaisin tätä kiitos". No nyt on! Uh ihana! Kiitos siis vinkistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.