Modernit Juhla Mokka -mainokset

Tiedättehän Pauligin Juhla Mokka -kahvin mainokset? Ne, joissa rakkaudella ja suomalaisuudella ja ammattitaidolla ja käsityöllä ja taidolla tehdään hienoja asioita, kuten kullataan kupoleja, ommellaan kansallispukuja ja vuollaan oksista designtuoleja? (Ja tietysti juodaan sitä kahvia.)

No sellaista ryhdyin tuossa sitten miettimään, että miksei niistä mainoksista voisi tehdä moderneja versioita, joissa esitellään tuoreempaa suomalaista ammattitaitoa ja osaamista kahvinjuonnin lomassa? Esimerkiksi:

Rovion jätkät voisivat näprätä kännyköitään ja piirtää värikkäässä toimistossa mielikuvituksellisia eläinhahmoja tussitaululle. Tunteella ja taidolla - Juhla Mokka.

Tv:stäkin tutut tatuoijat voisivat hakata tribaaleja nuorison nahkaan ja lävistää niiden napoja - hidastetusti. Tinkimättömällä ammattitaidolla - Juhla Mokka.

Sini Sabotage voisi repiä (kuvaannollisiako?) Leviksiä. Korkeaa laatua - Juhla Mokka.

Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelman Bulli voisi bullistella lihaksiaan pianotunnarin soidessa ja karjua jalkaprässissä hikoileville taviksille julmuuksia. Pitkällä kokemuksella - Juhla Mokka.

Raskasta rokkia soittavat muusikot voisivat sonnustautua karmaiseviin maskeihin ja soittaa raskasta rokkia paljastamatta kasvojaan. Luotettavaa suomalaista - Juhla Mokka.

 

Mainostoimistot voivat ottaa yhteyttä blogin sivupalkissa näkyvään mailiosoitteeseen.

Kuva: Paulig.fi

 

Kommentit

Risto (Ei varmistettu)

Tsekkaa Basson sivuilta vaihtoehtoisia kädentaitajia. Esimerkiksi:
http://www.basso.fi/kaden-lahja-rasmus-tikkanen/

t. Risto Pauligilta

marietta

Crap! Mainostoimistot voivatkin sitten jättää soittamatta. Joku olikin jo keksinyt tämän minua ennen (tietty).

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahhaa, loistavia ideoita joka tapauksessa. Ainoastaan Sini Sabotagelle en lämmennyt ! - Inkeri

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Voi, nuo ihanat Juhlamokka-mainokset, heh. Noissa mainoksissa on esiintynyt myös entisen kotikuntani pläkkyri, joten tämähän on tavallaan ihan niin kuin mua henkilökohtaisesti koskettava juttu, melkein-sukua-julkkikselle -tyyliin. 

Noissa mainoksissa on sitä jotain, vaikka en Juhlamokasta pidäkään. Olen kyllä itsekin kaivannut niihin vähän päivitystä nykyajalle, mutta tuolta Riston linkistähän paljastuikin vaikka mitä.

Itse olen mietiskellyt, että koko kahvimainonta pitäisi päivittää uudelle tasolle - höyryävien Juhlamokka-kuppien sijaan mochacchinoja ja soijalatteja. Oi että mua inspiroisi mainos, jossa joku kirjailija/toimittaja istuisi kauniissa kahvilassa, siemailisi cappuccinoa ja naputtelisi läppärillään juttuja. Tai hei, tässäpä idea mainostoimistoille - kotitoimiston kahvipaussia piristää Cupsololla pyöräytetty erikoiskahvi.

marietta

Ne mainoksethan ovat oikeasti tosi ihania. ja huipuinta niissä on se, että niitä on tehty lähes samanlaisina 80-luvulta asti. Modernia nostalgiaa, siis.

Dan
Kriitikot

Kerran laskettelurinteessä meinasimme kavereiden kanssa kuolla nauruun (Mintun osuutta asiaan en kiistä taikka myönnä) kun mietimme muille kahvimerkeille Juhla Mokka-maisia mainoksia, joissa on sama musiikki ja tunnelma. Ehdoton voittaja oli Saludon "Hälläväliä" tyylinen kampanja.

"No en minä nyt niin jaksa näitä lautoja mittailla. Kunhan menee sinnepäin." Näytetään miten tämä remonttimies keittää kahvia vessapaperi suodatinpussina. "Samalla epätarkuudella ja välinpitämättömyydellä tehdään myös Saludo."

Ehkä se oli hauskaa vain jos oli siellä.

marietta

Ehkä se on hauskaa vain jos ottaa pienet Mintut.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.