Tölkkivissy ja neljä muuta neuvoa luksuskrapulaan

Tässä on tuote, jolla voi tehdä krapulasta vähän paremman. Takuumukavat pikkarit,
jotka eivät pakkaudu pakaravakoon - tai saat rahasi takaisin. Luksusta. 

Toimitus suorastaan pakotti bloggarit toissaviikolla kertomaan, miten krapulapäivästä tehdään luksusta. Darra on yksi lempiaiheistani, joten täältä pesee. Näillä neuvoilla teet darrasta astetta timanttisemman:

1. Täytä jääkaappi etukäteen tölkkivissyllä. Krapulassa se on kuin jumalten nektaria. Joukossa on hyvä olla myös yksi vapaavalintainen appelsiinilimu. (Muistatteko muuten, kun Lidlin aplarimehupurkissa luki toisessa kyljessä APPELISIINIMEHU ja toisessa APPLESIINIMEHU? Haha! Good times! Sitä voi vaikka krapulassa muistella.) Pullolimut ja -vissyt eivät muuten sitten aja yhtään samaa asiaa kuin viileät, helmeilevät tölkit. Tässä on kyse luksuksesta, ymmärräthän.

2. Osta pakastimeen etukäteen Twister. Muukin mehujää käy, mutta jos et tykkää Twisteristä, on sinussa jotakin pahasti vialla. Eli osta vaan se Twister ja be cool.

3. Kun heräät, avaa ikkunat. Mitä pahempi pakkanen ulkona, sen paremmalta tuntuu, kun rapsakan ilman tulviessa kämppääsi kääriydyt vähintään kolmen (3) peiton syleilyyn ja nukahdat vielä hetkeksi. Nouseminen saattaa myöhemmin olla yhtä tuskaa, mutta tiedätpähän olevasi elossa. Se on luksusta.

4. Tilaa darrapalvelu (tm). Tämä vinkki on oikeastaan tarkoitettu tulevaisuuteen, sillä rahoitus darrapalveluhankkeeseeni on vielä hakuvaiheessa. Olen kuitenkin suunnitellut palvelua, johon soittamalla (numero on tietenkin 1800-DARRA) saisi kotiinkuljetuksella kaiken sen, mitä kanuunassa kaipaa: tölkkivissyä, mehujäitä, hampurilaisia ja elokuvia sekä vaihtoehtoisesti joko hauskoja vitsejä kertovan leppoisan kaveriporukan, joka tulisi sohvillesi kanssasi loikoilemaan TAI alastomuuteen taipuvaisen tyypin, joka tulisi kanssasi peiton alle halailemaan tai, krhm, mitä sitä nyt krapulassa huvittaakaan tehdä. Patenttihakemus on vetämässä. 

5. Jos ylläolevat vaihtoehdot eivät tunnu omilta, hankkiudu darraan sellaisessa tilassa, jossa paikalla on äiti. Mielellään ehkä nimenomaan minun äitini, joka viimeksi (herätessäni kahden ja puolen tunnin yöunilta elämäni parhaiden hääjuhlien jälkeen viime kesänä) odotti minua aamiaispöydässä valmiina kilistämään kanssani lasillisella kuohuviiniä. Se se vasta luksusta on. 

P.S. Bloggaustahtini on näemmä alati harvenevaa, koska tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista. Blogimaailmassa tämä voi tarkoittaa yhtä kolmesta asiasta: a) bloggaaja on rakastunut (ehkä tölkkivissyyn?), b) bloggaajalla on muita tärkeämpiä kiireitä (ikään kuin maailmassa olisi mitään hassuja televisio-ohjelma- ja penaalinkäyttäjien arkkityyppilistauksia tärkeämpää), c) bloggaaja on laiska (todennäköisin vaihtoehto). Pahoittelut. Vastaus on c.

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Kyllä, aiomme ottaa kaikki nämä vinkit käyttöön HETI. (Ei sillä, että juuri nyt olisi crapulé.)

Ja siis, 1800-DARRA:a odotellessa!

Tiia Rantanen

Joo ja hei wedgie-free granny pantsit! NYT.

FFFifi
Fitness Führer

MISTÄ NOITA SAA!!!

Tiia Rantanen

Näitä myytiin Amerikan ihmemaassa. Mutta ei hätää, tulivathan ne topatut peppupikkaritkin Lindexille, nämä tulevat takuulla perässä. 

Maira__ (Ei varmistettu)

Haa, vannon myös kohdan 3. nimeen darrassa! Muutoin olen vähän kylmäarka, mutta darrassa mulla on aamuisin a) hirvee hiki b) ällöttävä olo c) ihon läpi haiseva viinanhaju joten ikkunan avaus ja ihana raikas (pakkas)ilma untuvapeiton alla nautittuna on ihanaa! Ei toimi kesäkuumalla.

supersociale (Ei varmistettu)

Hah, mahtavia! Mä taas olen suunnitellut darrahoitolaa, jonne voi etukäteen ilmoittaa pizza-, elokuva-, ynnä muut toiveensa ja siellä sitten sunnuntaisin ihmiset köllöttelee pienissä pehmustetuissa kopeissa ja kaikista krapulatarpeista huolehditaan (okei, ei ehkä siitä alastomasta halailijasta).

hopsan (Ei varmistettu)

Älä nyt ihmeessä ainakaan lopeta blogin pitämistä!!

Tiia Rantanen

Emmää! Oon vaan hidas.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.