Tuotteet, jotka näyttävät seksivälineiltä (mutteivät ole sitä) (tai ainakaan en usko niin)

Oletko koskaan huomannut, että aivan tavallisessa marketissa on runsaasti tuotteita, jotka voisivat olla suoraan Fifty Shades of Grey -elokuvasta (tai Pussyman 77:sta), vaikka niissä ei ole mitään eroottista?

Keittiötarvikeosastolta löytyy paljon tuotteita, joiden muotoilu tai tarkoitus ovat epäilyttäviä. Puikulakaulin, muusisurvin, hedelmäpuristin. Lisäksi muotoilu on modernia kuin kristallidildoissa konsanaan. On kromia, marmoria ja sileitä pintoja, manuaalivehkeitä ja motorisoituja välineitä. Sitten ovat tietenkin pienelektroniikkaosaston hieromasauvat, jotka eivät varmaan ole jääneet keneltäkään huomaamatta. Päivittäiskosmetiikkaosasto ei ole ehkä ensiajatukselta eroottisimmasta päästä, mutta "ergonomisesti" muotoillut shampoo- ja deodoranttipullot tai hiusharjat saattavat panna (see what I did there?) kenet tahansa ajattelemaan toisin.  

Koko potin korjaa kuitenkin lemmikkitarvikeosasto: valjaita, kaulapantoja, raippoja ja hihnoja sekä pitkulaisia, pastellivärisiä muovileluja, joiden pinnassa on juuri sinun karvaturreasi miellyttävä tekstuuri:

Am I right?

 

Kommentit

annepa (Ei varmistettu)

Karvaturriapa hyvinki hahahaa

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://nainentummissa.blogspot.fi

Arvaapas millaista on olla yläasteen kotitalousopettaja? Karjalanpiirakkakerta on ihan mahdoton, joku tekee aina epämääräisiä tai oikeastaan hyvin selviä eleitä niillä piirakkapulikoilla, sitten rypytetään piirakat irstaan mallisiksi ja tehdään munavoita (muna naurattaa aina)... Ei riitä, että monet välineet herättää mielikuvia hormonihuuruisissa teineissä vaan myös monet ruoka-aineet aiheuttaa samaa :D

Tiia Rantanen

Mä menisin kyllä tässä vitsin äärelle. Kuka keksi, että karjalanpiirakan pitää olla sen muotoinen? Tirsk. 

Neaaaa (Ei varmistettu)

Moi Tiia!

Olen juuri lukenut 40 sivua blogiasi ja se on korvannut Netflixin jo useampana iltana.

Oot aika siisti muija! Ja hauska tietty.

Tiia Rantanen

EI EN KESTÄ! Miten mikään voisi korvata Netflixin???

 

<3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.