Update: Lidlin uikkari

"Mitä sen Lidlin uimapuvun kanssa kävi?"

on kysymys, joka minulle esitetään vähintään viikoittain. Jos et tiedä, mitä se koskee, tässä tarina pähkinänkuoressa: ihastuin Lidlin uikkariin, menin kaksi päivää liian myöhässä kauppaan, sitä ei enää ollut, minä ja monet ihanat ystäväni ja lukijani alkoivat metsästää sitä Lidleistä pitkin Suomea (ja jopa Eurooppaa), sille keksittiin hashtag #someuikkari ja kaikki jännittivät, miten tarina loppuu. Tai jos haluat vaiheikkaamman selostuksen, lue tämä

Kolme kuukautta myöhemmin uikkaria ei vieläkään ole. Yhteydenottoni Lidlin asiakaspalveluun eivät tuottaneet tulosta ("ajankohtaisia mainoksia seuraamalla näette parhaiten mitä meillä on myynnissä tai myyntiin tulossa"). Edes Lidl Suomi -Facebooksivun suvereeni asiantuntija Riikka ei osannut auttaa ("laitoin toivetta uudesta erästä"). Uikkaria ei löytynyt Raumalta, Jyväskylästä, Tampereelta eikä Kauhajoelta. Tietääkseni sitä etsittiin myös Lidleistä Portugalissa, Saksassa ja Belgiassa. No dice.

Olen etsinyt Facebook-kirppisten, huuto.netin ja tori.fin kaikki osastot hakusanoilla esmara uimapuku uima-asu lidl uikkari. Olen googlannut kansainväliset verkkokaupat. Olen epätoivoissani ostanut (ihan erilaisen) korvaavan uikkarin verkkokaupasta, jonka en tajunnut olevan aasialainen. Uimapuvun rinnoille tarkoitetut kupit ylettyvät napaani asti. (Että jos jossakin on isotissinen, 120-senttinen lapsi, joka haluaa 40-lukua henkivän punaisen pallouikkarin, minulta löytyy.)

Minulla ei vieläkään ole sitä uikkaria. 

Mitä minulla sitten on? Neljä muuta vaatetta Lidlistä, riippuvuus Lidlin hedelmätoffeisiin ja pähkinäsuklaaseen sekä Lidlin uutiskirje sähköpostilaatikossani joka maanantai. Ensi kesänä, jos (ja kun) uikkarista tulee tuotantoon jokin toinen versio, olen lukenut sähköisen tarjouslehtisen ennakkoon ja olen ensimmäisenä riuhtomassa Kampin Lidlin ovea sinä aamuna, kun se tulee myyntiin. Ja toivon, että se on edes puoliksi yhtä kaunis.

(P.S. Suurkiitos kaikille metsästykseen osallistuneille! Kosketitte uimapuvutonta sydäntäni.)

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ääh hemmetti ihastuin nyt itekin tohon! :D

Tiia Rantanen

Et ole ainoa! Saiskohan Lidlin tuotevalikoimiin jotain, jos olis tarpeeksi monta ostoslupauksen tehnyttä ihmistä?

Nippe (Ei varmistettu)

Voi p×sk×!
Siis, ite ihastuin yhteen toiseen uikkariin, joka loppui jo aamupäivällä, kun tuli myyntiin.
Muistan nähneeni tämän raidallisen, mutten niin tykännyt. Oisn vaikka myynyt sulle, jos oisin tiennyt...

Tiia Rantanen

Oon myös kuullut, että näiden uusien meikkituotteiden kohdalla muutama on jäänyt nuolemaan näppejään. Joku huulipunasävy on kuulemma tosi COWA.

Sarkku K (Ei varmistettu) http://taijanomainen.blogspot.fi

Arvaappa, millä hakusanalla eksyin blogiisi... Itsellänihän on kaksi kertaa ollut aikomus kesän aikana ostaa Lidlistä uimapuku, eihän niitä tietenkään ole ollut enää, kun itse olen kauppaan asti päätynyt.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.