12 tuntia syömättä, juomatta

Viime viikolla kirjoitin jutun, kun menin työterveystarkastukseen. Sen jutun voit kurkata täältä. Silloin oli niin ihana ilma, täysin pilvetön taivas, oli ihana kävellä sinne. Tänään menin siihen kuuluvaan verikokeeseen. Aika oli klo 08.00. Taivas oli pilvessa. Yöllä oli satanut, joten maa oli kostea. Hirveän kylmä ei kuitenkaan ollut ja takaisin päin kävellessä aurinkokin alkoi kurkistelemaan pilvien raoista. Kaksi putkiloa verta ottivat minulta. En itkenyt, enkä pyörtynyt. Käyttäydyin kuin aikuinen ihminen :)

Eilen illalla oli tosi kova nälkä ja jano, tietysti. Klo 20.00 jälkeen en saanut syödä, enkä juoda mitään. Sehän aiheutti sen, että kurkkua kuivasi ja jotain olisi voinut syödäkin...Aamullakaan en saanut juoda, enkä syödä. Silti menin sinne verikokeeseen kävellen (koska ei satanut). Enkä pyörtynyt mennessä, enkä tullessa heikotukseen :). Kun pääsin töihin takaisin, ensimmäiseksi hain kupillisen kuumaa teetä. Ihanaa! Nyt saa taas juoda ja syödä :)

Aika synkän näköinen ilma oli mennessä. Sateenvarjo oli mukana. Tosin sitä ei tarvittu.

Siinä sitä sitten odottelen vuoroani...

Takaisin kävellessä keli muuttui kokoajan paremmaksi ja paremmaksi. Lopuksi jo aurinkokin tosiaan alkoi paistamaan.

Tässä vaiheessa olen jo tullut vartijoiden, heidän koppinsa ja porttien läpi työmaa-alueelle. Aurinko!!!!:

Ja ei kun sisälle ja jatkamaan työntekoa:

Jokohan voisi laastarit ottaa pois?

Laitanpa samalla tuon päivän asunkin, pukuhuoneessa napatun :) Päällä Mangon hihaton mekko, nyt vain tunikana...ja bolero töissä, kun ei tuota hellettäkään oikein ole...

 

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Reipas tyttö. Minulle on kyllä sanottu että ihan vähän voi juoda tai vaikka edes huuhtoa suun. Ei ole sit niin kuiva suu. Oletko muuten koskaan käynyt verenluovutuksessa? Minä olen monta kertaa ja heinäkuussa ehkä menen taas. :)

kirsihannele

Puolilasillista vettä olisi voinut aamulla juoda, mut unohdin senkin juoda:)

Kerran olen käynyt luovuttamassa verta, joskus 1980-luvulla :)

Kommentoi