Ajatusmaailman muuttaminen

Kun luin seuraavan lauseen, aloin ajatella syvemmin ja miettimään lausetta. Ihan loistava ohje. Kertakaikkiaan loistava!

Aina voi valita miten homman

hoitaa, vaikkei voisikaan valita

sitä, mitä hommaa hoitaa.

Jos tuota noudattaa onnistuu paremmin. Saa paremman mielen. Voi olla itseensä tyytyväinen. Tuntee tehneensä jotain, hyvin. Tuntee ainakin yrittäneensä. Tuntee ehkä onnistumisen iloa. Voi, näitä syitähän löytäisi vaikka kuinka paljon!

Monet ohjeet ovat yksinkertaisuudessaan ihan parhaita. Hyvät elämänohjeet eivät vaadi sivistyssanoja. Ne eivät vaadi monimutkaisia lauserakenteita. Ne eivät vaadi pitkää selostusta. Eivätkä pitkiä, vaikeita ohjeita.

Kun vain jaksaisi muistaa tuon ohjeen. Pelkkä muistaminenkaan ei auta, vaan kun jaksaisi aina tehdä tuon ohjeen mukaan. Miten usein sitä kuitenkin jo ennen homman aloittamista ajattelee: ei tästä mitään kuitenkaan tule tai en minä tätä osaa/onnistu tekemään. Ennakkoluulot pitäisi hylätä kokonaan ja se negatiivinen ennakkoasenne.

Positiivisuutta ja asennetta kehiin, niin kaikki onnistuu. Tsemppiä meille kaikille siihen!

 

Share

Kommentit

HM
rakastan rakastan

Niinpä. Kuuluu sarjaan tosia elämänohjeita, joita on kauhean vaikea noudattaa. Sama se mitä paskaa sitä joutuu tekemään, kunhan vain tekee sen tyylillä niin että voi itse olla suoritukseensa tyytyväinen :) Yritänpä pitää mielessä, on viime aikoina mennyt liian paljon valittelemiseksi minun puoleltani.

kirsihannele

Niin yritän minäkin pitää. Päivätkin menee sen jälkeen sujuvammin, myös ne huonot :)

Kommentoi