Ananassaippua

Olen ihan saippua-fani, siis sellaisten erikoissaippuoiden, jotka tuoksuvat ihanille. Näitä hamstraan aina ulkomaanmatkoilta. Nämä eivät kuitenkaan ole minulla pelkästään koristeena, vaan ihan käyttöön ja kulutettavaksi niitä ostan. 

Tällä kertaa löysin ihania hedelmäsaippuoita, joissa on hedelmäpaloja saippuan sisällä. Niistä lähtee myös ihana tuoksu, jokaisen tunnistaa tuoksustaan. Vahinko, että tuoksua ei saa postattua tähän mukaan :D. Voithan kuitenkin kuvitella sen :)

Eivätkö ole jo niin kauniin näköisiäkin ja se tuoksu, aah <3

Mikä saippua olisi sinun suosikki?

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Oi mitä ihania saippuoita nämä ovatkaan, en ole koskaan nähnyt tuollaisia missään. Vaikea valita suosikkia, mutta jasmiini varmaan kun meillä on se pensaskin. :)

kirsihannele

Minusta olivat ihania, käsintehtyjä ja kaikista makeinta on, kun sisällä on sitä itseään :D . Niissä on niin taivallinen tuoksukin, jokaisessa omansa!

Torey
Näissä neliöissä

Kookos! Rakastan kookosta! Ruuassa, jäätelössä, ihovoiteissa, saippuassa! Käytän kookosöljyä paljon ihan sellaisenaan ihonhoidossa.

Mulla oli aivan ihana saippua, joka loppui just. Siinä oli muistaakseni carambolaa. Ihanan raikas!

kirsihannele

Minusta kookos tuoksuu ihanalle. Minulla on paljon erilaisia rasvoja/voiteita, joissa on kookosta! Aina myös ostan uutta, jos on vain kookoksen kuvakin, koska ne on tosi hyviä, niin minun makuun!

Lilies
Lilies & Life

Kookos ja tuo meri olisi mielenkiintoinen! :)

kirsihannele

Ne on kaikki ihania, itse en  osannut päättää, siksi tyhjensin puolikauppaa :D

Lilies
Lilies & Life

Mulle käy monesti samoin :'D

kirsihannele

Hahhah, ihana, kun löytyy kohtalotovereita <3

Kommentoi