Arvoitus. Kuka tunnistaa, tietää?

Heh, löysin sen (tai ne) Madeiran lentokentältä, eräästä kaupasta.. En koskaan aikaisemmin ollut nähnyt missään näitä myytävänä. Olen kuitenkin nähnyt oikeassa elämässä käytettävän näitä (ulkomailla) ja hieman kateellisena katsonut ja toivonut joskus saavani/löytäväni sellaisen. Olin asian unohtanutkin. Sellaisia ei vain ollut näkynyt missään, kunnes näin sellaisia tuolla kaupassa. Voi mikä valinnan vaikeus, niin ihania kuvia niissä. Tarjouksessa "ota kolme, maksa kaksi". Niin oli tehtävä. Kuviin laitoin kaksi näistä kolmesta ostamastani (yhden oli nuorin tyttö jo vienyt itselleen). Kuvailin sisällä ja ulkona näitä. Siis tiedätkö mikä tämä on? Jos tiesit/tunnistit, ennen paljastusta, kommentoi boxiin :). Kiinnostaa tietää tunnetaanko tälläinen miten hyvin :)

No niin, mikä on tämä kapine?

Se avataan näin:

No se on se "vempain", joka laitetaan pöydän kulmaan ja johon laukku laitetaan roikkumaan esim. syönnin ajaksi. Enää ei tarvitse miettiä minne laukun laittaisi; sylissä on hankala pitää syödessä, lattia on likainen ja sieltä se voi myös hävitä, selän takaa se voidaan tyhjentää, pöydälle ei mahdu...

Tämä "vempain" pelastaa. En kyllä tiedä miksi tätä kutsutaan...Laukkukoukku? Laukun pidin? Pöytälaukkukoukku?

"Vempain" käy kaikkiin pöytiin, joten siitäkään ei tule ongelmaa:

Ja nyt siis kommentoimaan tunnistitko tämän esineen itse, ennen vastausta? :)

Share

Kommentit

Suttastiina

Mie sain ekat tällaiset keräämällä Sheba-kissanruokapurkkien kampanjasta. Olisi kätevä kun vain muistaisi käyttää!!
Itsellä jää usein pyörimään sinne laukun pohjalle...

kirsihannele

Heh, vai kissanruokakampanja :D. Tämä onkin paras pitää vain käsilaukussa, niin on aina mukana, eikä vie edes paljoa tilaa! Baari-iltoihin ei kuitenkaan kannata ottaa mukaan, jää koko laukku koukkuineen sinne pöytään... :) Tosin en sellaisia baari-iltoja harrasta, enää, nuorena joskus tuli nekin illat kokeiltua..

Mia K.
Voi taivas

Jep! Koukkuhan se on :) 

Kätevä!! 

kirsihannele

Niin on tosi kätevä! Ihanaa, nyt omistan sellaisen! Pienetkin asiat voivat tehdä niin iloiseksi :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

En tunnistanut, mutta kommentoin silti. Näyttää oikein kätevältä, mietin vain että mahtaisiko meikäläisen "reppu" tuossa pysyä, kuinkahan paljon kestää painoa ettei putoa lattialle koukku laukkuineen.

kirsihannele

Kestää reppu, ei mitään ongelmaa!!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

No hyvä, taas opin uutta. :)

kirsihannele

Kantsii ostaa, jos kohdalle joskus sattuu!

Kommentoi