Azoreilla uiminen

Olimme joku vuosi sitten lokakuussa Azoreilla, kuten jo aikaisemmin olen kertonut. Azoreilla ei ole siis ollenkaan hiekkarantoja, joissa ottaa aurinkoa tai joista mennä uimaan. Azorin rannoista kuvineen kerroin täällä.

Miten Azoreilla sitten uidaan? Toki turistit haluaa lomalla uidakin! Niin haluttiin mekin ja varsinkin muksut :)

Hotellilla oli ulkoallas, sekä sisällä vielä pore- ja uima-altaat. Niissä me polskimme.

Sitten oli mereen tehtyjä "laitureita". Joissakin oli aallonmurtajatkin tehty, joissain ei. Mihinkään niihin en olisi mennyt. Merenkäynti oli minulle liian kovaa. Lapsia ei olisi tullut mieleenkään päästää niihin uimaan. Ainoa mihin olisin voinut lapset päästää, oli pääkaupungissa Ponta Delgadassa oleva merivesiallas. Sekin oli niin pieni ja paljon ihmisiä, joten ei sekään houkutellut. Ne kuvat altaasta löytyy ihan alta, kaksi viimeisintä.

Tyydyimme siis polskimaan hotellin altaissa. Ne tosin olivatkin parhaat :)

Yksi yksinäinen mies kuitenkin tuolla meressä ui. Aallonmurtajassa oli aukko, josta vesi kuitenkin virtasi voimalla sisälle...Nämä uimakohdat olivat minusta niin vaarallisen näköisiä. Varmasti merivirtauksetkin voimakkaita! Ei houkutellut yhtään.

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Hui, en minäkään olisi uskaltanut noin kovassa merenkäynnissä uida, vaikka yleensä tykkään lomilla käydä myös meressä pulahtamassa! Onneksi on hotellin uima-altaat!

kirsihannele

Niitä oli kiehtova katsoa, mutta mielessä ei edes käynyt pulahtaminen sinne tai saatika antaa muksujen mennä sinne...Turvallisuus ennen kaikkea! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oii nuo on just sellasia uimapaikkoja jotka houkuttelis mut puoleensa (mutta jonka jälkeen voisin kyl pahasti katua. :-D) Vitsi tuolla on varmaan ollut kaunista, ainakin kuvista päätellen!

kirsihannele

Kyllä, kaunista siellä oli :). Minä jouduin kerran viertauksen vietäväksi veden alle Kreikassa. Oli mieletön taistelu elämästä, että pääsin veden pinnalle. Sen jälkeen olen ollut tosi varovainen...Eikä siellä edes päällepäin näyttänyt noin "vellovalle" tuo meri, kuin noissa kuvissa.

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kauniita merikuvia, mutta enpä olisi minäkään uimaan mennyt enkä edes veneellä. Aikamoista aallokkoa.

kirsihannele

Ei todellakaan käväissyt edes mielessä, mutta aina joku löytyy ja vielä se mieskin oli uimassa yksin, entä jos jotain olisi sattunut? Aika rohkeaa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.