Azorin rannat

Olimme siis jokunen vuosi sitten Azoreilla lokakuussa. Azorit on Atlantilla sijaitseva Portugalille kuuluva autonominen saariryhmä. Se sijaitsee noin 1 500 kilometrin päässä Lissabonista ja noin 3 900 kilometrin päässä Pohjois-Amerikan rannikolta.

Azorit on minun mielestä hyvin samanlainen saari kuin Madeira. Kummassakaan ei ole hiekkarantoja. Merta jaksoinkin täällä tuijotella paljon ja pitkään. Meri on niin kiehtova, välillä jopa pelottava.

Uimaan rannoilta ei voinut mennä, merenkäynti on niin kovaa täällä. Uimaan pääsi erillisiltä tehdyiltä paikoilta. Niistä tulee postaus huomenna.

Kuvat otin eripaikoista Azorin rannoilta. Kaunista, karua, jylhää. Kiehtovaa, pelottavaa, voimakasta. Kaikkia näitä sanoja käytän kuvaamaan näitä rantoja.

 

Share

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

On tosi vaikuttavia ja karuja kalliota, varmaan paikan päällä vielä enemmän kuin kuvissa. Mutta on silti kaunista samaan aikaan, kuten sanoitkin :)

kirsihannele

Kyllä lisää kuvauskohteita löytyi vaikka kuinka paljon rannoilta. Minua meri on aina kiehtonut voimallaan...sitä voisin katsella ikuisuuksiin asti!

Minnea
Minnean muruja

Vau, ompa maisemat! Ja niin ihanan turkoosia vettä! Azoreilla olisi ihana päästä joskus käymään!

kirsihannele

Juu, Azorit ovat sellainen vähän erilainen matkakohde, kuin esim. Kanarian saaret. Kannattaa kyllä mennä, jos on vain mahdollisuus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.