#Bettebox, helmikuu

No nyt se sitten eilen illalla tuli, ensimmäinen kolmesta tämän tarjouksen boxeista. Helmikuun boxi. Tammikuu jäikin välistä. Ihan hyvä niin, koska boxi oli tosi huono, ainakin olisi minulle ollut. Ensimmäinen asia, jonka huomasin, kun sain boxin postissa käteeni, oli paino. Boxi oli painavin ikinä! Olin tyytyväinen, koska se paino vain kertoi minulle, että nyt olisi täysiä pakkauksia :) JEE ja olihan niitä. Tykkäsin tosi paljon tästä boxista. Pääsi ihan parhaimpien joukkoon! Lisää tämmöisiä!  Innolla odotan tuota tyrnimarjavoidetta, jota laitan suihkun jälkeen! Vaikka Shampoo ja hoitoaine ovat niin tavallisia juttuja, on niitä kiva silti saada. Ne tulevat aina käyttöön. Itseasiassa tuo hoitoaineen ovh 13.90 eur on euron enemmän, mitä maksoin koko boxista (12.90 eur), joten kaikki muut tulee kaupan päälle :). Hyvä diili.

Tällä kertaa tuli tälläinen boxi:

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Jes! Näyttää hyvältä! En malttanut olla tulematta lukemaan tätä, vaikka oma boxini odottelee vielä postissa :D Pilasin siis itseltäni taas yllätyksen, mutta koska boxi näyttää noin hyvältä, niin se ei haittaa :) Erityisesti ilahduttaa tuo turvenaamio!

kirsihannele

Joo, toi on hankaluutena näissä, kun aina joku ehtii ennen itseä...joten aina ylläri menee ohi :D

Mut nyt oli tosiaan boxi, joka tulee kokonaan käyttöön...

Kirsikka W.

Niinkun eilen mun postauksessani totesitkin, niin sama sisältö oli täälläkin, vaikka hoitoaine on eri :) Ja tolla sun diilillä tämä boxi oli kyllä ihan erinomainen!

kirsihannele

Kyllä, nimenomaan tuolla hinnalla tämä kannatti!!

Kommentoi