#Bettebox, joulukuu

Eilen tuli kännykkään tekstiviesti, että Bette Box on saapunut postiin. Unohdin hakea (uuups) sen kotimatkalla. Onneksi perjantait on meillä kauppapäiviä, jolloin ostamme viikonlopun ruuat, niin pääsin sitten sillä reissulla hakemaan sen :)

Pitää sanoa, että nyt taisi olla ihan parhain boxi mitä ikinä olen saanut. Boxin arvokin oli jo lähemmäs 70 euroa, jos ei ylikin. Kaikki näistä tulee käyttöön. Tämä olikin tällä erää viimeinen boxi  tälle tilausjaksolle, enkä nyt lisää aio tilatakaan. Kiva, kun viimeinen oli näin hyvä ja arvokas, niin jäi "hyvä maku suuhun" :).

Mennäänpäs sitten itse boxiin ja kuviin:

Tuliko sinulle boxi? Mitäs pidit?

Share

Kommentit

Kirsikka W.

Tosi kivan värinen toi tummempi lakka, jonka sait!
Tämä oli tosiaan ihan huippuboxi, eikä yhdestäkään tuotteesta tullut sellainen meh -olo. Itse jään innolla odottelemaan tammikuun Bette Boxia, joka on 12. lootani, ja sen jälkeen pääsenkin maagiseen pitkäaikaistilaajien maailmaan ;) Tässä boxissahan pitkäaikaistilaajat saivat Dermosilin poskipuna tuotteen, joten vähän harmittaa etten ihan vielä päässyt mukaan siihen junaa. Dermosil nimittäin on aina tervetullut!

kirsihannele

Joo toi lakka oli kyllä kiva, ehkä sellainen tumman viininpunainen tai joku muu vastaava...

Dermosil on hyvä merkki. Ens kuussa sit sun pitkäaikaistilaajaylläri :)

Koska tämä oli tällä erää mun viimeinen boxi, niin odottelen nyt sit aina sun boxeja ja postauksia :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Tämä boxi olikin varsinainen kielikylpy. Tarvitsin tyttären apua tunnistaakseni kuvista kynsilakan. Hmm, kukaan ei varmaan huomaa etten juuri kosmetiikkaa käytä,.... :D.

Kiva kun tykkäsit boxista ja tuon meikkisienen minäkin tunnistin. Tyttärellä on samanlainen ja kuulemma ihan paras. :)

kirsihannele

heheheh, vai et kynsilakkaa tuntenut :) No siinä olikin hämäävästi kaksi pulloa paketissa. Toinen päällyslakka. kestää kuulemma 2 viikkoa kynsissä...uskoskohan? :D

Nyt saa boxit riittää vähäksi tai kauaksi aikaa :)

Kommentoi