Dagens takki, laukku ja kengät

Tänään oli kylmä aamu. Takki auki liehuen tulin silti töihin. Takin laitan kiinni vasta kun on OIKEASTI kylmä, pakkasta. Tykkään kulkea takki avoimena. Siksiköhän minulla on paljon takkeja, joissa on avoin etuosa eli ei mitään kiinnitystä? Tämän päivän takissa on kyllä kiinnitys, mutta...

Takin tilasin keväällä Boozt:lta, Only-merkkinen. Tykkään kovasti tästäkin takista. Huivin ostin joskus keväällä Vero Modasta.

Päivän laukun ostin heinäkuussa Kyprokselta, jostain pienestä myymälästä, oli niin söpön värinen.

Kengät ovatkin Bershkasta, Kanariansaarilta Puerto Del Carmenista. Rennot ja mukavat jalassa.

Tänään siis tälläinen rentopäivä, näitäkin on hyvä pitää välillä. Olen "fiilispukeutuja", se mikä eilen oli sopiva, ei saattaisi tänään käydä tai en laittaisi päälleni missään tapauksessa. Valikoin joka ilta valmiiksi seuraavan päivän vaatteet. Ilmeisesti illan fiilis kestää aamuun asti, koska en koskaan ole joutunut aamulla vaihtamaan illalla valikoimiani vaatteita toisiin. Joskus vaatteiden löytäminen kestää 1.5 tuntia, joskus 5 minuuttia. Pitää löytää juuri ne oikeat vaatteet siihen fiilikseen... ei mikään helppo juttu ;) varsinkaan kun katson, kun mies ottaa kaapista jonkun kauluspaidan ja farkut, se oli siinä, kesto n. 1 min.

Share

Kommentoi