Ensimmäinen Panos Empirio tuoksuni

Jos on hyvä lentoyhtiö, jolla lennän, teen aina taxfree-ostoksia tulomatkalle. Hyvällä tarkoitan halpaa tai edes edullista. Finnair ei enää kuulu niihin. Finnairin hinnat ovat karanneet täysin käsistä. Usein ostan lasteni tuliaiset (tai osan niistä) koneeseen ja itselleni tuoksuja jne. Se on niin helppoa ja jää ruumaan menevään laukkuun kiloja uusia vaatteita ym. varten, jotka ostan kohdemaasta.

Viime kesänä oli Thomas Cookilla niin hyvä tarjous kihartimesta, että niitä piti ottaa neljä kappaletta; minulle ja kolmelle tyttärelleni. Ovh oli 119€, nyt sain ne neljä euroa/kpl. Oikeasti 4€!!! Siinä oli mukana lämpöpussi, nipsuttimet, joilla hiukset nostetaan ylös ja hiusharja. Kihartimen selostuksessa mainittiin myös, että se poistaa sähköisyyden hiuksista. Niin hyvät ostokset huippuhalvalla. Ihmetytti nuo lisävarusteetkin, jotka tulivat mukaan siihen neljään euroon. Liekö tyhjentäneet varastoja?

Madeiralle lensin Primera airilla. Sinnekin tein ennakko-ostoksia, jotka sitten odottivat paikallani. Karkkia muksuille, itselleni esim. tuoksu. Ovh oli yli 90€, nyt sai puoleen hintaan. Mukana tuli myös dödö. Tuoksu on Panos Empirion Coco sun ja sisältää mm.kookosta ja vaniljaa. Olenkin käyttänyt matkan jälkeen pelkästään tätä. Ihan hyvä tuoksu!

 

Share

Kommentoi