Escada ei petä koskaan!

Vanhin tyttäreni (26v) kävi avomiehensä kanssa Ruotsin risteilyllä (kyllä, hieman kade oon). Minä tietysti tutkin netistä mitä tarjouksia siellä on. Onneksi olin juuri syönyt irtokarkkeja niin paljon, että karkkisivuilta en ottanut mitään, vaikka muutama tosi edullinen tarjous sielläkin olisi ollut...

Hajuvesiin keskityin ja paneuduin kunnolla. Niitä kun rakastan, tuoksuja siis. Löytyihän sieltä huippuhyvä tarjous. 100 ml Escada 39.90 eur!! Ei ole totta, halvempi kuin lentokentillä olen koskaan nähnyt. Tuolla hinnalla saa ehkä 50ml pullon. Ovh tuolle pullolle oli 59.90 eur. Tilaukseen ja rahat tytön tilille.

Sain sen pullon ja voi miten ihanan tuoksuinen! Escada ei petä koskaan. En edes ollut nuuhkinut tuota aikaisemmin, silti uskalsin ostaa. Minulla on ollut niin paljon Escadan tuoksuja, että en uskonut tämänkään poikkeavan linjasta. Oikeassa olin. Super-ihana hajuvesi.

Voi kun tuoksun saisi vielä kuviin mukaan :-)

 

 

Share

Kommentit

Suttastiina

Voi kuinka kaipaan tuota uuden tuoksun haistelua :(

Vaikka mulla on useampi tuoksu, mistä tiedän että ne minulle sopivat ja joista pidän, niin ajatus etten ikinä enää voi "Löytää" uusia ihanuuksia surettaa.

Ellei se ihme sitten tapahdu ja hajuaistini joskus palaudu.

kirsihannele

Mun vanhimmalla tyttärellä on sama vika, ei haista mitään...se sitten tietysti vaikuttaa makuaistiin jne. Ei kivaa ollenkaan.

Suttastiina

Eipä niin. Mikä aiheutti tyttärellesi hajuaistin häviämisen?

kirsihannele

Se ei oikeastaan ole selvä juttu. Se alkoi, kun tyttö oli 10v, jatkuva nuha ja niistämisestä johtuva nenäveren vuoto. Jatkuvat aivastukset ja taas niistäminen jne. Lääkärit ei löytäneet mitään allergioita. On tutkittu ja tutkittu, leikattu nenää nukutuksessa muutaman kerran jne. Nyt tytölle (26v) tulee se nuha milloin vain, hajuvedestä, hajuista, tuoksuista, usein ei ole edes mitään ärsykettä, niin tulee, vaikka hän ei haistakaan mitään. Yhäkään allergiaa ei ole todettu millekään. Se on todella outo juttu. Joutuu kuitenkin elämään lopun elämään noin. Viimeisen leikkauksen jälkeen on taas haistanut ja maistanut, mutta se kestää vain jonkun aikaa, sitten se taas häviää...

Suttastiina

Just :(
Mulla yksi tuttava kertoi oman vaivansa historian olevan samanmoinen. Hänellä auttaa kortisonikuurit, joita hän ottaa esim. jouluisin ja matkoille lähtiessään että voisi haistaa ja maistaa.

kirsihannele

Tytöllä on jotain lääkettä siihen ulkomailla ollessa, että kun se nuha ja aivastele alkaa...mutta kun sitä ei voi eikä saa ottaa läpi vuoden :(

Kommentoi