Facebookin kirpparit

Oletteko käyttäneet facebookin kirppareita? Minä olen ja paljon...Aloitin käyttämisen todenteolla v.2012. Olin kuulunut moneen sellaiseen pitkään ennen tuota vuotta 2012, mutta koskaan en ollut edes katsonut mitä ne oikein ovat. Kun sitten tutustuin, aloitin kokeiluni myymällä tavaroita. Pelkästään myin. Intohimoisesti tyhjensin kaapit pienistä vaatteista, suksista, luistimista, leluista, peleistä, pyöristä, kengistä, saappaista. Iso kasa koriste-esineitä lähti, kuten vanhat päiväpeitteet ja verhotkin, puhumattakaan matoista. Vanhat huonekalut myin, kuten kerrossängyn, tilalle rautainen yhden hengen sänky jne. Aivan kaikki meni mitä tarjosin bingispöydästä lähtien, jopa sellaiset, joita en koskaan olisi uskonut kenenkään ostavan...Tyhjennys tapahtui hetkessä, nopeasti. Joka päivä oli hakijoita, monia. Kun tämä myyntipuoli oli ohi. Aloin miettiä mitä haluan myytyjen tilalle. Halusin ostaa uudenlaista tavaraa, sisustaa erilailla. Uudistaa verhot ja matot. Osan ostin kaupoista, osan löysin sisustuskirppareilta, sieltä facesta.

Ensimmäinen ostokseni facen kirpparilta oli kaksi korkeaa sisustumaljakkoa, korkeutta tuollaiset n. 50 cm. Hinta yhteensä kahdelta 1 eur. Hain ne ja olin ihastunut. Kuvassa näyttivät tavallisen pullon korkuisilta. Kuva valehteli niin paljon. Tämä siis ensimmäinen ostokseni ja vieläkin tykkään niistä ihan hirveästi.

Sen jälkeen on tullut ostettua vaikka mitä ja myytyä sitä sun tätä. Tavarat siis kiertävät. Koskaan ei tule petetyksi, kun tavaran voi tarkistaa siinä paikanpäällä, siitä tykkään eniten.

Nykyään olen taas enemmän myymässä tavaraa, koska en tarvitse enempää koristetta, verhoa enkä muutakaan.

Tässä on kuitenkin ensimmäinen ostokseni facen kirpparilta, hinta siis yhteensä 1 eur.

 

 

Share

Kommentoi